Fordomme om Botox - Cosmo Laser

Fordomme om Botox

Kender du én der har fordomme om Botox?

Ingen tvivl om at der fortsat er en masse fordomme omkring Botox.

Hvis du er blandt dem med fordomme om dem der får Botox behandling, så tænker du sikkert ét eller flere af følgende…

Fordom #1:

Det er kun “duller”, der lader sig påvirke af urealistiske skønhedsidealer på de sociale medier.

Fordom #2:
Man er usikker eller svag, hvis man vælger kosmetisk at forbedre sit udseende.

Fordom #3:
Botox er kun for rige husmødre, der gerne vil ligne “Hollywoodfruer”.

Fordom #4:
Alle, der får Botox, gør det for at opnå en HELT glat hud, uden én eneste rynke eller ansigtsmimik.

fordomme om botox

Jeg siger ikke at ovenstående helt er udelukket (for de typer findes bestemt også)! Dog er det (heldigvis) langt fra alle, der får Botox af ovenstående årsager… Og én ting er stensikkert: INGEN kommer til at se ud som på ovenstående billede, når de behandles hos os. 😶

Lad mig forklare forskellen…

Velvidende om barrierernes tilstedeværelse, er mit helt store ønske at orientere dig mest muligt omkring, hvad denne meget omtalte behandling gør. Og hvem der benytter sig af Botox. Derved kan du selv kan træffe en beslutning om, hvad der er rigtigt for dig – og ikke blindt lader dig påvirke af, hvad andre mener eller tror, de ved om Botox.

Botox skal understøtte din naturlige skønhed

Først og fremmest, så er det alfa omega at Botox udføres med respekt for dit naturlige udseende. Derfor anvender vi hos Cosmo Botox til at give vores kunder et naturligt friskere udseende. Altid med udgangspunkt i deres naturlige skønhed. Man må altså IKKE kunne se, at du har fået udført Botox - blot at du ser friskere og mere udhvilet ud.

Det er derfor “helt naturlige” typer mennesker, som får udført Botox hos os. De kommer til os med ønsket om at se friskere (og ofte endda gladere) ud.

Det hjælper Botox dem med at opnå på en helt diskret måde. Du kommer derfor hverken til at ligne en dukke, ej heller til at se tredive år yngre ud
(måske 5-10 år… på en god dag) .

Og ja, vi har i flere tilfælde afvist at behandle en kunde, da vi har haft vurderet, det ikke var nødvendigt. Det er måske dumt, vil nogle mene. Men for os er det vigtigt at værne om vores image. Og vi vil derfor hellere ofre lidt penge i kassen, end at få "ødelagt" hvad folk forbinder os med.

Af samme årsag har vi også ofte mandlige kunder, som bliver behandlet med Botox hos os.

Hvis din omgangskreds ikke bemærker, at du har fået lavet Botox, men blot kommer med kommentaren “du ser godt ud!” eller “der er et eller andet over dig!” - så er vores arbejde altså en succes!

Book en gratis konsultation

Kunne du tænke dig at høre hvordan Botox kan forfriske dit udseende - med respekt for din naturlige skønhed (og alder) , så book en gratis konsultation. Din Botox konsultation er altid helt uforpligtende og udføres af en klinikansvarlig læge.

Din tryghed er vigtig for os! Derfor har du 48 timers lovpligtig betænkningstid efter din konsultation. Dvs. der skal gå mindst 48 timer fra din konsultation har fundet sted, til din første behandling med Botox.

Du er også altid velkommen til at ringe ind til klinikken og få direkte hjælp på tlf. 35394400!

Fortsat dejlig dag!

Kamilla,
Kosmetisk Sygeplejerske og specialist i filler og Botox.

Kamilla-kosmetisk-sygeplejerske


PS. Vidste du, at du som MyCosmo (familie)medlem kan spare 25% på Botox. Året rundt! Læs mere om MyCosmo her

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.