9 ud af 10 får rynkebehandling i et af disse 4 områder - Cosmo Laser

9 ud af 10 får rynkebehandling i et af disse 4 områder

Mulighederne for rynkebehandling er (næsten) uendelige…

Måske er det derfor, at Botox efterhånden er gået hen og blevet en SÅ populær rynkebehandling… og heldigvis også mere accepteret end nogensinde før!

Flere og flere har nemlig opdaget, hvor nemt og effektivt de kan opnå et friskere udseende uden kirurgi, down-time og smerte.

Hvis du tværtimod stadig har en klar “nej tak-holdning” til Botox behandling, så er det også HELT okay! Det ændrer ikke mit syn på vidundermidlet.

De 4 mest populære Botox behandlinger

Botox er en yderst populær behandling, som kan reducere mange forskelige former for rynker. De fire mest populære rynkebehandlinger med Botox er:

  • Rynker i panden
  • Bekymringsrynke
  • Kragetæer ved øjnene
  • Brynløft

Bliv klogere på de områder, der hitter allermest blandt vores kunder og læs nærmere om dem her.

Rynker i panden

Fremkomsten af de lange (eller korte) linjer, der løber vandret langs panden er helt naturlig – især hvis du har tendens til at rynke panden, når du taler og udtrykker dig selv. Dette er nemlig typisk årsagen til rynker i panden.

Disse linjer kan hos nogle være ganske charmerende. Dog er der utroligt mange, der føler, at linjerne får dem til at se ældre ud, end de er. Derfor er de glade for at kunne få reduceret linjerne med en panderynker behandling med Botox.

Bekymringsrynke

Bekymringsrynker er de rynker, der sidder mellem brynene (også kaldt 11-tallet). En bekymringsrynke bliver især tydelig, når du f.eks. kniber øjnene sammen pga. skarpt sollys eller skal koncentrere dig foran skærmen.

En typisk årsag til at rigtig mange får reduceret disse rynker, er at de føler de ser sure og endda vrede ud. De ønsker i stedet at udstråle deres glade og positive humør. En Botox bekymringsrynke behandling er derfor meget effektiv ved disse udfordringer.

Kragetæer ved øjnene

De rynker under øjnene, der med tiden sniger sig ind omkring vores øjenomgivelser, kaldes smilerynker (eller kragetæer ved øjnene). Personligt elsker jeg disse rynker, da de i høj grad er med til at understrege en glad personlighed (da det typisk er rynker, der kommer af at smile bredt).

Men i nogle tilfælde kan de blive så talrige, at ansigtet ser unødigt ældre ud. Ved brug af Botox kan disse rynker minimeres, uden at dynamikken og det glade smil, der gerne skal nå helt op til øjnene mistes.

Brynløft

Med alderen oplever mange at brynet kan synke og øjenlågene blive tunge. Botox kan give brynet et lille løft, og derved give dit udseende et friskere look.

Vi har flere kunder, der ønsker at undgå øjenlågskirurgi, og derfor benytter Botox til at lave et brynløft og hermed opnå et mere løftet og vågent øjen- og brynparti.

Book en gratis konsultation og hør nærmere

Der findes en masse flere områder, man kan lave en rynkebehandling med Botox. Så hvis du er nysgerrig, så start med at booke en gratis konsultation hos vores klinikansvarlige læger. Din konsultation er helt uforpligtende.

Trygt og sikkert behandlingsforløb! Ifølge reglerne fra Styrelsen for Patientsikkerhed giver vi dig 48 timers betænkningstid. Det betyder, at du tidligst kan få udført din Botox-behandling 48 timer efter din konsultation.

Ha' en dejlig dag.

Kamilla

Klinikchef

Cosmo Laser - København

PS. kunne du tænke dig at få rabat på alle behandlinger (undtaget permanent hårfjerning og fire & Ice) hele året rundt? Så tilmeld dig MyCosmo lige her og spar 25 % præcis, når det passer dit behov!

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.