Kosmetisk sygeplejerske udfører Botox behandling

DEN ULTIMATIVE GUIDE: 5 virkninger ved Botox du absolut skal kende

Botox er den mest populære rynkebehandling i hele verden og danskerne bliver også gladere og gladere for behandlingen. På trods af dette er der dog alligevel stadig mange, der har fordomme om, hvordan Botox virker, om man ikke kommer til at se alt for unaturlig eller om der er mange bivirkninger ved Botox.

Derfor får du her den ultimative guide om Botox, så du lærer de 5 virkninger ved Botox at kende og så du kan høre nærmere om, hvad Botox er og hvordan det virker.

Hvad er Botox og kan det se naturligt ud?

Botox er et lægemiddel, der er baseret på botulinum toxin type A, som er et protein, der benyttes til adskillige behandlinger inden for både det medicinale og kosmetiske område.

Nogle tror, at du mister dit naturlige look, hvis du starter en Botox behandling for at reducere rynker. Men det behøver du faktisk ikke at gøre. Hos Cosmo Laser går vi højt op i ikke at overbehandle. Du kommer derfor aldrig til at få for meget Botox hos os, da det ikke er hensigten, at folk skal kunne se, at du har fået udført injektionsbehandlingen. Botox skal blot ses som noget, der gør dit udseende friskere og yngre at se på, men det skal ikke forandre dig eller ødelægge dit naturlige look.

Cosmo Laser er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, så du kan være helt sikker på at få en professionel behandling med Botox, når du kommer i vores klinik. Derfor skal du ikke være bange for, at du kommer til at se alt for unaturlig ud eller, at du mister din mimik, for vi har godt styr behandlingen. Til gengæld er det en rigtig god ide at kende til de forskellige virkninger ved Botox, så du er velinformeret, inden du eventuelt starter en behandling med Botox.

Nr. 1. - Botox forebygger rynker og træner dine muskler

Hvis du overvejer en Botox behandling, men tænker, at du venter til, at du bliver gammel og har mange rynker, bør du læse grundigt med her. Botox mindsker nemlig ikke blot eksisterende rynker, det forebygger faktisk også fremtidige rynker, idet dine muskler vænner sig til ikke at foretage de bevægelser, som gør, at du får rynker. Det er derfor endnu en Botox virkning, der er til stor fordel for dig, der ønsker færre rynker.

Nr. 2. - Dine muskler slapper af ved hjælp af Botox

Botox forebygger rynker ved at træne dine muskler, men det giver faktisk også huden ro og afslapper dermed musklen. Når du ikke bruger dine muskler i flere år, bliver de til sidst svagere og svagere. Det gælder uanset, om det er dine benmuskler eller dine muskler i ansigtet. Derfor har løbende behandling over en årrække med Botox den virkning, at det svækker dine muskler og de undgår overaktivitet.

Nr. 3 - Du får ikke for meget Botox men faktisk mindre med tiden

Når du får Botox behandlinger løbende er det ofte sådan, at der efter noget tid og flere behandlinger skal en mindre mængde Botox til at bevare resultatet. Der går også længere tid mellem behandlingerne, når du får lavet det regelmæssigt over tid. Det er blandt andet, fordi du ikke bruger musklerne i ansigtet så meget mere og der derfor kommer færre rynker med tiden.

Nr. 4. – Botox virkningen fortsætter længe efter behandling

Hvis du er bange for at stoppe med dine Botox behandlinger i frygt for at stå op dagen efter med rynker i hele ansigtet, så vær helt rolig. Effekten efter Botox stopper nemlig ikke fra den ene dag til den anden. Når du stopper med at få lavet Botox, bliver musklerne langsom aktive igen, hvilket også har den gode fordel, at aldringsprocessen bliver forsinket.

Nr. 5 – Du får en smukkere hud og færre rynker med Botox

Man gemmer altid det bedste til sidst - og det bedste ved at få Botox er selvfølgelig, at du kommer til at se friskere ud og får en flottere glød. Botox får dig til at se yngre ud, da det reducerer dine rynker. Vi sørger selvfølgelig for, at du bevarer dit naturlig udseende imens, så dine venner ikke kan se, hvad du har fået lavet, men nok vil sige, at du ser friskere ud for tiden.

Botox bivirkninger er forbigående og sjældne

Nu kender du til virkninger ved Botox, men du vil sikkert også gerne vide, om der er bivirkninger ved Botox.

Botox har været godkendt til kosmetisk brug siden slutningen af 80’erne, og det er verdens mest benyttede kosmetiske behandling. Allerede i 60’erne begyndte man at bruge Botox mod f.eks. migræne og muskelkramper hos spastikere. Botox har altså været på markedet i mange år og de indrapporteringer i Danmark der findes vedrørende Botox, er meget få og omhandler i næsten alle tilfælde, forbigående bivirkninger.

De doser man bruger til kosmetiske behandlinger, er forsvindende små, og Botox er ude af kroppen igen efter 3-5 måneder. Men vælg altid en erfaren klinik hvor du er 100 % sikker på, at behandlerne er veluddannede og inden for Botox, og hvor Sundhedsstyrelsens krav bliver overholdt.

Undgå for meget Botox – Hos Cosmo Laser skaber vi et naturligt look

Når du får Botox hos Cosmo Laser, er du sikker på, at du altid får det bedste og mest naturlige resultat. Vi overbehandler ikke og giver dig aldrig for meget Botox. Til gengæld fortæller vi dig altid grundigt om, hvad Botox er og hvordan det virker, inden din behandling.

Først og fremmest booker du en gratis konsultation hos vores læge, så du er klædt godt på til din behandling.

Book en gratis konsultation her


Jeg glæder mig til at se dig!

Ha’ en dejlig dag.

Louise,

Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.