• Ali Tareen Ansvarlig læge - Cosmo Laser Sjælland
 • Speciallæge i dermatologi og virksomhedsansvarlig læge hos Cosmo Laser

  Jeg er 36 år og uddannet hudlæge fra Odense
  Universitetshospital.

  Gennem min 11 årige rejse som læge har jeg bl.a. arbejdet i udlandet (Australien, Sverige, Norge) og medbringer derfor erfaring, faglighed og ekspertise fra privathospitaler i udlandet samt de største hospitaler i Danmark.

  Som speciallæge på sygehuset har jeg haft særligt fokus på laserbehandlinger, kirurgisk dermatologi og screening for hudkræft/modermærkekræft.

  Som en naturlig konsekvens af mine interesser, har jeg desuden undervist læger samt holdt foredrag for patientforeninger i hele landet.

Mine ansvarsområder hos Cosmo Laser

Som faglig ekspert og ansvarshavende læge hos Cosmo Laser har jeg ansvaret for at opretholde et højt uddannelsesniveau og være daglig sparringspartner. Jeg konsulterer også kunder med særlige behov eller hensyn, så vi kan sikre et godt og trygt behandlingsforløb.

Desuden foretager jeg selv udvalgte behandlinger hos Cosmo Laser, som forudsætter en speciallæge uddannelse som hudlæge, f.eks. behandling med fraktioneret CO2 laser. Læs mere om CO2 laser her.

For mig har det altid været essentielt uanset sygehus, lægepraksis eller hos Cosmo Laser, at hver borger betragtes som et helt menneske med en unik tilgang og med omhu, som var det ens egen familie.