5 forebyggende behandlinger dit fremtidige jeg vil takke dig for - Cosmo Laser

5 forebyggende behandlinger dit fremtidige jeg vil takke dig for

Undgå rynker med Botox eller andre rynkebehandlinger

Forberedelse er vejen til succes, I hvert fald, når det gælder sundere spisevaner.

Men når det kommer til en smuk hud, uanset alder, er det forebyggelse, der er nøglen til succes.

I dag vil jeg præsentere dig for en række behandlinger, du kan overveje, hvis du ønsker at undgå rynker og have et udseende, du er glad for – selv når du er ældre.

Nysgerrig? Så læs blot videre…

Hvad virker mod rynker? - Forebyggelse er vejen til succes!

Hos Cosmo Laser tilbyder vi et hav af hudforbedrende og -foryngrende behandlinger. Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, så du kan være helt sikker på at få en professionel behandling, når du kommer i vores klinik.

Hvad virker mod rynker? Læs med her og få de 5 bedste behandlinger til forebyggelse af for tidlig aldring af din hud.

1. Botox

Det er en no-brainer for de fleste, måske. Men en Botox behandling er faktisk verdens mest populære rynkebehandling, og det er med god grund. For det verdensberømte toksin er det absolut mest effektive middel, når det kommer til fjernelse af mimiske rynker – dvs. de rynker, der dannes ved brug af vores mimik. Disse kan f.eks. være smilerynker, bekymringsrynken eller linjer i panden.

Hvis du får Botox med jævne mellemrum, eller blot har prøvet det én gang, så ved du allerede, at det virker ved at lamme nervemusklen i det behandlede område. Og derved sættes muskelaktiviteten helt simpelt “på pause”. Og det er netop denne egenskab, der er yderst effektiv til forebyggelse af for tidlig aldring, da Botox med fordel kan anvendes i de “udsatte” områder.

Du får altså blandt andet følgende skønne fordele ved en Botox behandling:

  • Undgå rynker i fremtiden og få reduceret dine nuværende rynker
  • Du kommer til at se friskere og gladere ud
  • Du bliver den bedste udgave af dig selv

Min kollega mente absolut ikke, at hun havde behov for Botox. Men hun fik det (efter at have været hos Cosmo i 3 år) og sagde, at hun nu føler, hendes udseende er åbnet mærkværdigt mere op. Læs med i vores guide og lær de 5 vigtigste virkninger ved Botox at kende.

2. Revive Skin Booster

Skin Booster er en injektionsbehandling, hvor der injiceres hyaluronsyre ind under hudoverfladen for at skabe fugt og masser af glød.

Skin Booster er forebyggende mod for tidlig aldring, da hyaluronsyren (fugt) binder sig til dit eget væv, og booster simpelthen din fugtbalance. Og alle ved, at vejen til evig ungdom er at undgå tør hud (og sol).

3. Skin Tightening


Skin Tightening er – som navnet angiver – en hudopstrammende laserbehandling, der aktiverer hudens kollagenproduktion. Laserbehandlingen virker ved, at huden opvarmes og cellerne derved aktiveres.

Laserbehandlingen er yderst populær, og faktisk kan et forløb á 3 behandlinger med 1 måneds mellemrum udskyde din huds aldringsprocess med 9-12 mdr. Dette er permanent og betyder altså, at de 9-12 mdr. er vundet og ikke skal indhentes igen.

Dog vil din naturlige aldringsproces fortsætte som før, og her kan du med fordel få opfølgende behandlinger for at opretholde din huds kollagenniveau.

4. Frax


Frax er i første omgang en hudforbedrende laserbehandling, der forfiner hudoverfladen i form af mindre synlige porer, reduktion af ar efter akne og grov hudtekstur.

Dog er den også yderst effektiv, når det gælder cellefornyelse og dannelse af kollagen og elastinfibre. For behandlingen virker nemlig ved, at der dannes kontrollerede (mikroskopiske) skader i huden, der får huden til at reparere sig selv på ny.

Rent metaforisk kan man sige, at det er lidt, som når en slange skifter ham. Bare knap så drastisk, gudskelov.

5. Cosmo Boost

Cosmo Boost er en del af vores signaturbehandlinger, og består af 2 behandlinger i én og samme behandling. Cosmo Boost er altså en to-trins behandling, hvor Skin Tightening er kombineret med Revive Skin Booster behandlingen.


Du får altså – til samme behandling – først udført Skin Tightening for at aktivere hudens kollagendannelse, efterfulgt af et fugtboost med Skin Booster for at skabe smuk glød og vitalitet.

Cosmo Boost kombinationen er skabt for at opnå den ultimative effekt fra begge behandlinger, og er med til at løfte dit resultat til et endnu højere niveau.


Og som jeg lovede…

BONUS: Verdens mest effektive anti-age creme er…

Solcreme!! Ingen hudforyngende behandling for at undgå rynker er nemlig succesfuld uden den rette beskyttelse. Anvend derfor ALTID solcreme med minimum faktor 30 – hvér evig eneste dag! Det er simpelthen den creme, der beskytter din hud allerbedst mod for tidlig aldring.

Jeg kan personligt anbefale iS Clinicals Extreme Protect og Eclipse solcremer, som jeg elsker mere end noget andet. Du finder dem begge i vores klinikker, hvor du er velkommen til at prøve dem.

Book en gratis konsultation

Du er altid velkommen til at booke en gratis konsultation, hvis du blot ønsker at blive klogere på, hvordan DU bedst forebygger din hud mod for tidlig aldring. Du kan booke din gratis konsultation lige her og få en uforpligtende snak med en af vores kosmetiske sygeplejersker.


Bedste hilsner,

Kamilla,
Faglig chef
Cosmo Laser

PS. kunne du tænke dig at få rabat på alle behandlinger (undtaget permanent hårfjerning og fire & Ice) hele året rundt? Så tilmeld dig MyCosmo lige her og spar 25 % præcis, når det passer dit behov!

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.