Botox i læberne - kan man det? - Cosmo Laser

Botox i læberne - kan man det?

Kan man egentlig få Botox i læberne?

Jeg hører ofte folk sige, “Jeg skal hvert fald ikke ha’ Botox i læberne!”

Nej, DET skal du i hvert fald ikke…

Du må maks få det i læbekanten!

Forvirret? - Så læs videre og hør hvorfor jeg IKKE vil anbefale Botox i læberne.

Jeg har ikke altid været den største fan af Botox, må jeg ærligt indrømme. Tværtimod. Og hvis du er det mindste, som jeg engang var, så har du en “det-skal-jeg-ABSOLUT-ikke-røre-ved” attitude omkring Botox. Men i takt med at jeg blev klogere på, hvad Botox gik ud på, ændrede mit syn på det.

I dag er Botox faktisk en behandling, som jeg holder af. Den holdning oplever jeg, at flere og flere deler med mig, i takt med at tabuer omkring den rynkereducerende behandling nedbrydes.

3 vigtige informationer om Botox:

  • Botox anvendes til at reducere fine linjer og rynker
  • Botox i læberne? - Nej, men det kan bruges i læbekanten for at skabe et løft af overlæben
  • Botox anvendes faktisk i den medicinale branche for 98 % af tiden

Der er ikke noget der hedder "Botox læber"

Som sagt, så er Botox en rynke-reducerende behandling. Det virker ved, at nerveimpulserne blokeres og forhindrer derved musklen i at trække sig sammen. Læs med her og få de 5 vigtigste virkninger af Botox.

Med andre ord: Botox lammer musklen i det behandlede område

Der er altså ikke noget, der hedder "Botox læber", da Botox ikke skaber fylde, men er et middel, der får dine mimiske rynker til at “slappe af” og derved glattes mere ud.

Lad os så – Gud forbyde det – forestille os, at du fik Botox i læberne. Du ville ingen fylde få, men til gengæld ikke kunne bevæge dine læber som vanligt.

Næppe en god idé, hvis du spørger mig…

Flotte læber skabes med filler

Hvis du dog nogensinde skulle overveje at få lavet dine læber, så skal du vide, at det gøres med filler. For filler er – som navnet angiver – en injektionsbehandling, der skaber fylde.

Dog kan Botox med fordel anvendes i læbekanten, for at skabe et løft af overlæben.

Er du nysgerrig?

Så vil jeg anbefale dig, at booke en gratis konsultation og høre nærmere omkring filler eller Botox. Det er helt uforpligtende og altid gratis.

Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerheds regel om betænkningstid.

Har du spørgsmål er du også velkommen til at skrive til os her eller ringe ind på tlf. 3539 4400.

De bedste hilsner

Kamilla

Klinikchef

Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.