Botox lip flip hos Cosmo Laser - Giv dit smil et ekstra touch

Botox lip flip hos Cosmo Laser - Giv dit smil et ekstra touch

Botox lip flip er efterhånden blevet en meget eftertragtet kosmetisk behandling. Det er nemlig en behandling, der har fanget interessen hos mange af vores kunder, som ønsker en diskret forbedring af deres smil uden at vælge læbe behandling med filler, som giver ekstra fylde i læberne.

Derfor kigger vi i dette blogindlæg nærmere på, hvad Botox lips er, hvordan behandlingen fungerer, og hvorfor den måske er den perfekte løsning for dig.

 

Hvad er et Botox lip flip?

Botox lip flip er en kosmetisk behandling, hvor der med Botox laves et læbeløft ved forsigtigt at få musklerne til at slappe af omkring overlæben. Dette resulterer i, at overlæben "flipper" opad, hvilket giver illusionen af en fyldigere læbe uden faktisk at øge læbens volumen.

Et læbeløft med Botox er en subtil forandring, der kan gøre en stor forskel for dit udseende. Så hvis du blot ønsker en diskret ændring til dine læber og dit smil, kan Botox lip flip måske være den rigtig løsning for dig. Læs mere om Botox her ->>

 

Hvordan fungerer behandlingen?

Ved en Botox lip flip behandling injicerer vores specialuddannede sygeplejersker en lille mængde Botox ind i musklerne ved læbens kant. Ved at få musklerne i dette område til at slappe af, resulterer behandlingen i, at din overlæbe ruller let opad, hvilket forstærker din læbes naturlige form og giver et mere defineret smil.

Behandlingen er hurtig og tager typisk kun omkring 10 minutter. Resultatet vil komme gradvist over 3-10 dage, hvor overlæben kommer til at synes fyldigere, mere feminin og symmetrisk


Fordele ved at få lavet Botox lips

Der er rigtig mange fordele ved at få lavet Botox lips, hvis du ønsker at få et ekstra touch til dine læber, men f.eks. ikke ønsker at få mere fylde i læberne med en filler behandling. Se de største fordele ved behandlingen her:

  • Naturligt resultat: En af de største fordele ved Botox lip flip er dens evne til at tilbyde en naturlig og diskret forbedring til dine læber. 

  • Mindre invasiv: Da læbeløft med Botox kun indebærer et par små injektioner, er den minimalt invasiv og har få bivirkninger.

  • Hurtige resultater: Du vil begynde at se resultaterne af din behandling gradvist inden for 3-10 dage.

  • Ingen nedetid: Du kan vende tilbage til dine daglige aktiviteter med det samme efter behandlingen.

 

Book en gratis konsultation og hør nærmere

Hvis du overvejer et Botox lip flip skal du først og fremmest til en gratis og uforpligtende konsultation hos vores læge.

Her vil vores læge rådgive dig nærmere om behandlingen og hvad den kan gøre for dig. Book en gratis konsultation her ->>

  

Jeg glæder mig til at se dig!

Malou
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

 

 

 
PS. har du hørt om vores MyCosmo App? Via vores gratis app kan du optjene point, der svarer til 10 % rabat hver eneste gang, du får en behandling i klinikken! Læs mere om appen her ->>

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.