COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book

Faste priser fra 500 kr.

BOTOX

Har du fået en irriterende bekymringsrynke mellem dine bryn eller permanente dybe linjer I panden?
Så kan du fjerne dem ved hjælp af Botox, men uden at miste dit personlige udtryk.

 

BOOK EN GRATIS KONSULTATION       SE PRISER

RYNKEREDUKTION MED BOTOX ER VELEGNET TIL RYNKER, SOM SKYLDES SAMMENTRÆKNING AF MUSKLERNE.

Botox udmærker sig ved at være velegnet til rynker, som skyldes en sammentrækning af musklerne. Botox virker ved at dine muskler afslappes en smule, og rynkerne derved forsvinder.
Det er typisk bekymringsrynken mellem øjnene, pandelinjerne og smilerynkerne ved øjnene, hvor man kan glatte rynker ud.

Hertil kommer øjenbrynsløft og pandeløft, løft af nedadvendte mundvige, behandling af gummy smile (synligt tandkød, når man smiler) og reduktion af kraftige kæbemuskler- den såkaldte V-shape behandling (ofte i kombination med filler), hvor Botox har helt enestående god effekt.

 

Sådan virker Botox

Du vil opleve et mere jævnt og rynkereduceret udtryk i de behandlede områder på 7-14 dage, hvis du vælger botox behandling. Det er en gennemtestet behandling, der har været foretaget millionvis af gange både til brug for kosmetiske resultater, men såvel også medicinske problemstillinger, der ikke decideret berører det kosmetiske felt.

Hos Cosmo Laser behandler vi udelukkende med Botox af kosmetiske årsager til reduktion af rynker. Vi sikrer os, at du altid bevarer din mimik og ikke overbehandles til ugenkendelighed eller til et udtryksløst ansigt – en tendens, der desværre stadig er med til at afskrække folk fra overhovedet at turde få Botox.

 

Tilgængelighed for alle

Vores mission dengang vi startede tilbage i 2009 var, at gøre kosmetiske behandlinger tilgængelige for alle. Dette gælder især at afmystificere behandling med Botox, så du får en reel ide om, hvad behandlingen kan gøre for dig. Så er du nysgerrig på, hvordan du får et naturligt og diskret resultat i trygge og erfarne hænder, kan du booke tid til din gratis konsultation her.

 

Faste lave priser

Alle priser på Botox-behandling er faste normalpriser. For at opnå det optimale resultat, kan det blive nødvendigt at anvende mere produkt under selve behandlingen. Dette vil påvirke prisen på din behandling. Forventningsafstemning i forbindelse med din behandling vil naturligvis altid finde sted, før du behandles, så der opnås enighed med din behandler, inden forløbet sættes i gang.

 

Betænkningstid på 48 timer

Der er en lovpligtig ventetid – en såkaldt ‘betænkningstid’ – fra konsultation til behandling på 48 timer, som vi naturligvis altid overholder. Du er dog velkommen til at booke både konsultation og behandling med det samme – skulle du ikke have lyst til behandlingen efter din konsultation, skal vi bede dig huske at aflyse senest 24 timer før.

BOTOX – HOLDBARHED OG ETIK

Behandlingen med Botox er overstået på under 10 minutter, og du vil se effekten af den uhyre virksomme og populære behandling de næste ca. 3-6 måneder. Efter yderligere behandlinger vil effekten holde længere, i ca. 6-8 måneder.
Hos Cosmo Laser tilpasser vi behandlingen til lige netop dit ansigt og behov. Vi går meget op i, at resultatet giver dig et både levende og yngre udseende, samtidig med at du bevarer din naturlige mimik.

 

FØR DIN BEHANDLING

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores hudlæger, hvor du vil få grundig information om behandlingen.

Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed regel om betænkningstid.

UNDER DIN BEHANDLING

Selve behandlingen foregår ved, at der med en meget tynd nål, indsprøjtes små mængder af Botox i de muskler, som laver den uønskede rynke.

Behandlingen er smertefri, og hurtigt overstået. I enkelte områder kan behandlingen nive en smule, men det varierer meget fra person og område.

EFTER DIN BEHANDLING

Efter behandlingen vil du have små myggestiklignende hævelser omkring de steder, hvor nålen har været. De forsvinder dog igen indenfor få timer.

Du må ikke røre området, dyrke sport eller bruge makeup i de efterfølgende 4 timer.

Da vi alle er forskellige, skal der også varierende mængder Botox til at få fuld effekt.

Det er muligt at få en touch-up efter din behandling mod betaling af 500 kr. Denne kan udføres tidligst 2 uger og senest 3 uger efter din behandling.

Generelle bivirkninger ved behandling
Det er helt almindeligt at opleve forbigående gener som let rødme, hævelse, blå mærker eller let kløe. Andre almindelige bivirkninger kan være hovedpine i de første par dage.

Yderst sjældne bivirkninger er influenzalignende symptomer, en tose eller allergiske reaktioner i form af et anafylaksis chok. Der er ikke rapporteret nogen kendte senfølger. Oplever du en uventet reaktion, så skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

Generelle kontraindikationer
Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager, ikke:

– Gravid eller ammer
– Allergi overfor botulinum toksin, humant albumin, laktose, natrium succinate
– Sjældne neuromuskulære sygdomme
– Medicin såsom aminoglykosider, pencillamin, quinine, kalciumblokkere eller særlige blodfortyndende medicin.

Priser

Alle priser er faste normalpriser. For at opnå det optimale resultat, kan det blive nødvendigt at anvende mere produkt under selve behandlingen. Dette vil påvirke prisen på din behandling.
Botox behandling (1 område) - fra
1.000 kr.
Botox behandling (2 områder) - fra
2.000 kr.
Botox behandling (3 områder) - fra
2.500 kr.
Botox behandling (4 områder) - fra
4.000 kr.
Botox behandling (Underansigt) - fra
1.000 kr.
Botox behandling (Kæber) - fra
1.500 kr.
Botox behandling (Brynløft) - fra
500 kr.
Touch-up (2-3 uger efter behandling)
500 kr.

SUPPLERENDE BEHANDLINGER

MatrixRF
Filler
Cosmo Plus

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

 

Læs mere og prøv låneberegneren

FÅ EN GRATIS

KONSULTATION

 

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.

 

GRATIS KONSULTATION

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

BOOK HER

FØR OG EFTER BILLEDER

RESULTATER, DER KAN SES

Resultatet efter en behandling af bekymringsrynken

VI ER GLADE, NÅR VORES KUNDER ER GLADE

FANTASTISK KLINIK

Kan klart anbefale Cosmo Laser.
Personalet er utrolig imødekommende og
vigtigst af alt meget professionelle.

CECILIE | 6. JULI 2018

TOP PROFESSIONELLE

Lækkert sted – top professionelle
behandlere, trygt og tillidsvækkende
fordi der ikke overbehandles – super
venlige og meget lækre produkter og
omgivelser – jeg er vild med at komme
hos Cosmo city og vil ikke komme andre
steder

RIGTIG GOD OPLEVELSE

Rigtig god oplevelse, med søde og
kompetent personale. Er spændt på det
endelig resultat.

FIND OS HER

COSMO – AARHUS

Klostergade 22, 1. mf.
8000 Aarhus C

aarhus@cosmolaser.dk

35 39 44 00

COSMO – HØRSHOLM

Hovedgaden 24, 2. sal
2970 Hørsholm

hoersholm@cosmolaser.dk

35 39 44 00

COSMO – CITY

Ny Vestergade 1, 1. sal
1471 København K

info@cosmolaser.dk

35 39 44 00

POPULÆRE BEHANDLINGSOMRÅDER