• Direktør og medejer - Cosmo Laser

    Jeg har igennem mine 20 år i ledelse og salg tilegnet mig solid erfaring med både forandringsledelse, procesledelse, forretningsudvikling, franchise, oplevelsesøkonomi og kunderejsen.


    Jeg har været i Cosmo siden 2015 – de seneste 3 år som partner og direktør.

    Det at blive selvstændig er på mange måder kulminationen af at bruge alle sine bedste erfaringer og kæmpe for sit eget med noget der giver mening. Et sted hvor man selv sætter retningen og tager det fulde ansvar – det har jeg aldrig fortrudt.

    Det er min mission at skabe så høj en værdi for kunder, gennem medarbejdere og de ydelser vi leverer – og hele tiden med en etisk og æstetisk tilgang til tingene. Vi skal ikke være størst for en hver pris – vi vil heller ikke aflønne eller belønne vores personale for at sælge mest muligt til dig.

Det er enormt vigtigt at vi hele tiden holder for øje at vi behandler raske mennesker og den balance mellem forbedring og overbehandlet er hårfin. Et af mine vigtigste mantraer er derfor at vi altid har etik og integritet for øje. Det gælder fra det sekund vi entrerer med en medarbejder, en leverandør, en klinisk træner eller en kunde. Man skal kunne stole på at vi vil kundens bedste og leverer varen på en forsvarlig og sikker vis.

Jeg brænder for mennesker – de synergier der opstår, at passion og talent går op i en højere enhed, og holdet fungerer. Da vi søsatte projektet med at udfærdige vores franchisekoncept sammen med ps4 og FranchisePartner, opdagede jeg hvor fantastisk det er at se 2 + 2 give 5 når man for tingene til at virke 360 grader rundt, og processer optimeres, forfines og skaber vækst. Ikke kun i egen drift men også til gavn for andre.

Dette gjorde at jeg nu udover at være bestyrelsesformand for Franchise Danmark, konstant har en mission om at tænke i best practise – ikke bare i min egen drift, men også for vores partnere. Det har været en spændende tid at udvikle et så komplekst koncept – en ekstra dimension og erfaring. Især fordi man i processen opdager at målet ikke udelukkende er et slutprodukt, men at læringen og den viden man får undervejs, er lige så værdiskabende for vores virksomhed. Det har afspejlet sig i vores modning og den kultur som vi i høj grad dyrker i Cosmo.

Vi løfter i flok, sætter bedste kvinde eller mand til den opgave der skal løses. Vi ansætter ud fra attitude og træner kompetencerne. Så vi sikrer et motiverende og udviklende arbejdsmiljø som er tilpasset den enkelte.

Meningen med det vi laver, er bestemt til stede, selvom nogle måske tænker vi er en ”overfladisk jetset branche”. Den fordom havde jeg også – og måtte nøje overveje om jeg ønskede at sætte mig selv i forbindelse med ”at gøre folk smukkere” som profession. Det var langt fra min opvækst med to pædagogforældre i slut 70’erne.

Mine første konsultationer som jeg overværede vidnede dog om at det handler om andet end at være smuk – det handler om velvære, nogle gange at spare tid, andre gange at kunne fjerne små ting som generer en og blokerer for en ubekymret tilværelse hvor man elsker sig selv (trods de små skævheder vi alle har – og skal have)!

For nogle en hjælp med at finde rette kønsidentitet – og vi har derfor også igennem tiderne haft samarbejde med bl.a. Transpersoner i Danmark.

Jeg har en kæmpe social og politisk interesse på flere områder. Min sociale interesse har bl.a. afspejlet mit frivillige arbejde som mentor for en ung mor igennem Mødrehjælpen. At hjælpe og støtte en der har været udfordret gav kæmpe perspektiv og mening. Især da hendes liv begyndte at pege i den rigtige retning. Jeg skal ikke tage æren, for hun gjorde arbejdet selv med lidt råd og omsorg for hende.

Jeg trådte derfor også ind i frivilligudvalget i mødrehjælpen, for at kunne give lidt mere af mig selv og mine kompetencer, samtidig med at jeg fik erfaring med at arbejde politisk i en veletableret NGO med et værdisæt, som jeg stadig den dag i dag brænder for. Jeg tror på at man skal give samfundet det overskud tilbage man selv har været heldig at få, i den udstrækning det kan lade sig gøre.

Jeg har udover mit arbejde – som på mange måder er en hobby, 3 dejlige børn. Her er jeg engageret som bl.a. næstformand for skolebestyrelsen på Skolen i Sydhavnen og repræsentant for forældrerådet i Arken (privat institution på Amager).

Jeg plejer mit netværk og relationer med andre seje erhvervskvinder i Ladies Circle, hvor jeg er næstformand for LC94 – Lyngby Søllerød, og derved en del af bestyrelsen.

Jeg er initiativtager og koordinator for at lave en Brancheforening for kosmetiske behandlere, hvor jeg sammen med Dansk Erhverv er ved at få dette projekt på benene i samråd med gode seriøse kollegaer i branchen. Vi vil gerne kæmpe for ordentlighed og patientsikkerhed i branchen, og sikre at kunden altid ved hvor de finder kvalitet og tryghed, hvis de ønsker vores ydelser. 

Selvom det lyder som om jeg ikke har tid til mere, er jeg også godt gift og dyrker crossfit træning hos KL coaching et par gange om ugen – dette for at holde mit fysiske og mentale velvære som heldigvis er med til at give mig den fornødne energi til mine mange projekter og ideer som jeg aldrig helt kan lade ligge.

Jeg har en fortid som elitefodboldspiller, og var i mine ungdomsår en del af DBUs talentudvikling indtil en skade måtte sætte en stopper for den seriøse karriere. Jeg er dog aldrig holdt op med at tænke organisationer som et hold, hvor vi sammen træner, sætter det stærkeste hold, motiverer hinanden og vinder og taber sammen. Jeg bryder mig ikke om at tabe og er et kæmpe konkurrencemenneske – men fejl og tabte kampe er også en del af livet og den læring vi alle skal have. Sometimes you win – sometimes you learn. 

Karriere

• 2015-  Cosmo Laser, Adm Direktør

• 2020 – Formand for bestyrelsen, FranchiseDanmark

• 2011-15 Kilroy Danmark, Commercial Manager

• 2008-11 DSB Erhverv (S-tog), DSB Rejsebureau

• 2006-08 3 Mobil, teamleader Kundeservice, Sales support b2b

• 2005-06 LN Eurocom, Teamleader sales

• 2004-05 Proffcom Sweden, Teamleader sales/inbound

• 2002-04 Proffcom Danmark, Teamleader sales

Uddannelse

• MBA Diploma 2011, Business Institute Aalborg