COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book


Men hvad er bedst?

Når du skal undersøge hvilken type permanent hårfjerning, der passer dit behov bedst, er det vigtigt at kende til forskellen på ’laser’ og ’IPL’. For modsat hvad de fleste tror, så er IPL IKKE en laser. Overrasket? Det var jeg også, første gang, jeg hørte dette, så lad mig uddybe…

Begge metoder arbejder med lys, som absorberes af det mørke pigment i håret for derved at tilføre en ’skade’ på hårsækken, så hårvæksten reduceres. Men som sagt er der stadig en betydelig forskel på de to hårfjerningsmetoder og denne vil jeg prøve, på bedste vis, at forklare dig nu.

Så hvis du overvejer at få lavet permanent hårfjerning, så læs videre og bliv klogere på de forskellige metoder.

Hvad er IPL-hårfjerning?

IPL er en populær permanent hårfjerningsbehandling. Modsat laserhårfjerning, der bruger laserlys, benytter IPL en bredspektret højintensitetslys, som udsender lys ved flere bølgelængder. Så hvor laser udsender lys ved fokuserede enkeltbølgelængder, for at maksimere lysets absorbering i hårsækken, rammer IPL et større område ved hvert ‘skud’.

Kort sagt kan man sige, at IPL er som at benytte en stærk lyspære og behandlingen er typisk billigere end laserhårfjerning. Det er en effektiv metode at fjerne hår permanent på, men fordi den ikke er lige så ’koncentreret’, kan det kræve flere behandlinger for at opnå det samme resultat som med laserhårfjerning.

Hvad er Laserhårfjerning?

Hovedforskellen med laser er at den. pga. den mere fokuserede enkeltbølgelængde af lys, går dybere ned i huden og destruerer hele basen af hårsækken. Helt simplificeret, så retter laseren sig mod et enkelt hårstrå, fremfor en større gruppe af hår ad gangen.

Det er en smal stråle, der er målrettet netop på hvert enkelt hår, med målet om eliminering af hvert enkelt hårsæk. Bl.a. derfor er laserhårfjerning typisk den hurtigste og mest effektive type for permanent hårfjerning, pga. denne meget koncentrerede lyskilde. Derfor vil de fleste have behov for færre behandlinger med laser, sammenlignet med IPL. Samtidigt kan laser også fjerne hår på helt mørke hudtyper, da metoden er mere præcis og målrettet.

Laser vs IPL

Begge hårfjerningsmetoder er fantastiske til at reducere hår permanent. Men vælg den metode, du tænker passer dit behov bedst. Her er en sammenligning af de to metoder:

  • IPL er typisk en billigere løsning, men vil muligvis kræve flere behandlinger end laser.
  • IPL er IKKE en laser!
  • Laser er mere effektiv, da den er mere præcis og specifikt retter sig mod hvert enkelt hårstrå.
  • Laser er derfor bedre egnet til OGSÅ at behandle mørkere hudtyper, uden at skade det omkringliggende hudvæv.
  • Hurtigere behandlingstid med laser, da hver laserpuls tager en brøkdel af et sekund.
  • Begge metoder kan behandle de samme områder.
  • Begge har forskellige indstillingsmuligheder, og kan tilpasses den enkeltes specifikke behov.

 Du kan læse mere om permanent hårfjerning hos Cosmo her.

Laserhårfjerning og Prisgaranti

Jeg håber, at du føler dig mere informeret omkring hvilke muligheder, du har med permanent hårfjerning. Hos Cosmo benytter vi laser til at fjerne hår med, da det er den mest effektive og skånsomme metode. Og selvom laser normalt er en dyrere behandling, kan vi hos Cosmo tilbyde vores kunder konkurrencedygtige priser.

Vi har faktisk prisgaranti* på vores laserhårfjerning, da vi ønsker, at alle skal have mulighed for at få permanent hårfjerning med laser.

*Gælder kun på normalprisen, og behandlinger udført med tilsvarende laser.

Book en konsultation og bliv klogere…

…på hvad vi kan gøre for dig. Det kan være, at du førhen har prøvet permanent hårfjerning udført med IPL, og resultatet ikke har været tilfredsstillende. Eller måske har du ikke kunnet få behandlingen pga. mørk hudtone og dertilliggende forhøjede forbrændingsrisici. Eller også har du bare længe gået og overvejet, at få gjort noget ved din uønskede hårvækst, røde knopper eller indgroede hår.

Uanset årsagen har vores kunder det tilfælles, at de virkelig ønsker at få reduceret hårene og de eventuelle gener, disse kan medføre. Så kom forbi os til en gratis konsultation, så finder vi sammen ud af, om vi kan hjælpe dig af med dine uønskede hår.

Du kan booke din personlige konsultation døgnet rundt her eller ved at ringe til os på tlf. 35394400.

>> Du kan booke din gratis konsultation her.

50 % på laserhårfjerning

I øjeblikket har vi hos Cosmo kampagne på permanent hårfjerning med laser. Dvs. at du lige nu kan få 50 % ved køb af minimum 2 områder. Tilbuddet er gældende til og med onsdag d. 31. oktober 2018 og du kan købe lige så mange behandlinger og områder, du ønsker.

Husk, du har ALTID 30 dages fuld returret fra købsdatoen.

>> Køb dine behandlinger til HALV PRIS hér.

Følg os på Instagram

Hvis du har lyst til at blive klogere på vores forskellige behandlinger, se før/efter billeder og hvad Cosmo pigerne ellers render rundt og laver i deres fine hvide kitler, så følg med inde på vores instagram ‘Cosmolaser’.

Vi ses i vores klinikker,

Mvh.
Mie
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

blank
PS. Hvis du ønsker at gøre brug af denne kampagne og spare 50% på dine behandlinger, men ikke lige havde budgetteret med dette, kan vi tilbyde rentefri financering. Læs mere her.