Gustav Salinas har valgt at få permanent hårfjerning hos Cosmo Laser

Gustav Salinas har valgt at få permanent hårfjerning hos Cosmo Laser

Iværksætter og tv-personlighed, Gustav Salinas, har valgt at få permanent hårfjerning hos Cosmo Laser af flere gode grunde.

Han har nemlig længe døjet med indgroede hår og røde knopper efter barbering, og står desuden overfor en vigtig fitnesskonkurrence, hvor kravet er en glatbarberet krop. 

"I mange år har jeg brugt tid og kræfter på besværlige hårfjerningsmetoder, som irriterer min hud, så udsigten til en glat og problemfri hud er utrolig tiltalende.”

 

Bekymringer efter en allergisk reaktion

Før han kom til Cosmo Laser, havde Gustav prøvet IPL-hårfjerning i ansigtet, men desværre oplevede han en allergisk reaktion på behandlingen. Dette gjorde ham naturligvis nervøs for at prøve permanent hårfjerning på hele kroppen.

Gustav indledte sin hårfjerningsrejse ved at tage til en konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

De diskuterede behandlingen i detaljer, det udstyr, vi bruger hos Cosmo Laser, og hele forløbet. Gustavs bekymringer om allergiske reaktioner blev også taget op, men sygeplejersken beroligede ham ved at forklare, at vi altid udfører en test med laseren for at vurdere hudens reaktion. Derudover anvender vi den højt anerkendte GentleMax laser, som er kendt for sin effektivitet og sikkerhed.

"Jeg valgte Cosmo til min permanent hårfjerning, og jeg er meget tilfreds med min beslutning. Det handler ikke kun om at slippe af med uønsket hår, men også om at føle mig mere selvsikker og komfortabel i min egen krop."

 

 

Permanent hårfjerning er mere end en praktisk fordel

Et typisk hårfjerningsforløb indebærer mellem 8-12 behandlinger for at opnå en reduktion på op til 70 % i hårvæksten. Antallet af behandlinger varierer fra person til person, og det er vigtigt at bemærke, at laser ikke kan fjerne fine dun og lyse hår. Derfor lover vi aldrig en 100 % reduktion, da det ville være en urealistisk forventning.

"Jeg forestiller mig, at når mine hår endelig er permanent fjernet, vil jeg føle en enorm lettelse. Det er ikke kun en praktisk fordel, men også en følelsesmæssig lettelse, da jeg ikke længere skal bruge tid og energi på noget, der altid har været en kilde til frustration."

 

En investering i sig selv er en investering i lykke og velvære

Permanent hårfjerning med laser er blevet utroligt populært de seneste år. Dette skyldes, at flere og flere mennesker opdager de positive effekter af behandlingen. Udover den tidsbesparelse, der følger med at slippe for daglig barbering, er den følelse af silkeblød hud uden irriterende knopper og indgroede hår en befrielse for dem, der har kæmpet med det.

"For mig er det virkelig vigtigt at investere i mig selv. Det er en måde at vise mig selv respekt og kærlighed på. At bruge tid og ressourcer på mig selv er en investering i min lykke og velvære. Det minder mig om, at jeg fortjener at føle mig godt tilpas og selvsikker."

 

Udstyr, der sikrer den bedste og sikreste behandling

En af hovedårsagerne til, at Gustav valgte Cosmo Laser til sin permanent hårfjerning, var vores brug af kvalitetsudstyr som GentleMax. Dette var afgørende for ham, især efter hans tidligere negative oplevelse med IPL.

"At I bruger kvalitetsudstyr som GentleMax til hårfjerning er en stor del af, hvorfor jeg valgte jer. Det giver mig tillid til, at jeg får den bedste og sikreste behandling. Jeg værdsætter, at I tager min komfort og sikkerhed alvorligt, og det giver mig en ekstra tryghed i min beslutning om permanent hårfjerning."

Gustav er lige startet på sit forløb, og har på nuværende tidspunkt fået 2-3 behandlinger. Han har ladet os vide, at han allerede kan mærke en stor forbedring i hårvæksten og at han er meget tilfreds med behandlingen.

 

Vi glæder os til at vise jer hans før-efter-resultat.

 

 

Skal vi hjælpe dig trygt og sikkert igennem din hårfjerningsrejse?

Book en gratis og uforpligtende konsultation i en af vores syv klinikker og få professionel rådgivning i behandlingen af en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker.

Konsultationen er lovpligtig, inden vi kan påbegynde behandlingsforløbet, og så sikrer den dig, at du får alt den nødvendige information, så du kan træffe en veloplyst beslutning. 

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.