Hårfjerningsområder og priserne – vi har samlet alt du skal vide

Hårfjerningsområder og priserne – vi har samlet alt du skal vide

Først og fremmest skal det siges, at vi kan behandle stort set alle områder på kroppen og i ansigtet, så længe hårene er mørkere end din hudfarve.

Dog med undtagelse af næsen og ørerne, hvor vi ikke fjerner hår.

Ønsker du at få fjernet hår på selve hovedet, så skal dette godkendes af vores læge til en konsultation.  

Men hvad koster de forskellige områder? Hvad gør du, hvis du gerne vil tilføje et område til dit forløb? Og hvad er priserne, når vi kører kampagne på permanent hårfjerning?

Områdets størrelse afgør prisen

Vi har gjort det nemt for dig og inddelt områderne i små, mellem og store områder.

Normalpriserne pr. behandling på de små områder er 500 kr., de mellem områder er 1000 kr. og de store områder 2000 kr.

Lige nu er det endda endnu billigere, for du sparer nemlig 50 % på alle områderne ved køb af min. to områder. Tilbuddet udløber den 31. august. 

Tilføjelse af områder til igangværende forløb

Hvis du allerede er i gang med et forløb med permanent hårfjerning hos Cosmo, men ønsker at tilføje flere områder til din behandling, fordi du kan se og mærke effekten af permanent hårfjerning. Så er du meget velkommen til at gøre det!

Du sparer endda penge, når du gør det.

Vi giver nemlig altid 50 % rabat* på alle ekstra områder, så du fx kan tilføje armhuler til dit forløb for kun 250 kr. pr. behandling.

*Rabatten kan ikke kombineres med andre kampagner, rabatter eller MyCosmo.

Kampagne på permanent hårfjerning - spar 50 % 

Lige nu har vi kampagne på permanent hårfjerning, så der er en masse penge at spare, hvis du gerne vil i gang med et forløb og komme af med dine uønskede hår.

Du får nemlig 50 % rabat på alle områder ved køb af min. to områder.

Dvs. at hvis du fx vælger armhuler og brazil, så ville normalprisen pr. behandling være 1500 kr., men køber du til kampagneprisen, så får du det til kun 750 kr.

Du kan købe dit forløb her.

Pris og kvalitet hænger sammen

Du har muligvis undersøgt markedet for hårfjerning, og fundet klinikker, som lover, at de kan fjerne dine hår til billigere priser.

Hos Cosmo Laser har vi valgt ikke at gå på kompromis med kvaliteten af vores udstyr, fordi vi gerne vil være din garant for en god, ordentlig og tryg behandling. 

Vi anvender markedets bedste laser, GentleMax (Alexandrite & ND:YAG) til permanent hårfjerning. Udstyret er supereffektivt, lynhurtigt og så gør det ikke ondt! 

Mange klinikker anvender IPL og SHR til hårfjerning, men IPL og SHR går ikke nær så målrettet efter hårsækken, som laser gør, hvilket kan betyde, at du skal have ca. 20 behandlinger, før du mærker en optimal effekt – og så kan især IPL gøre rigtig ondt.

Så husk, at pris og kvalitet ofte hænger sammen, når du skal vælge din foretrukne klinik.

Kom ind til en gratis konsultation og hør mere 

Inden vi kan behandle dig, skal vi se dig til en gratis og uforpligtende konsultation.

Her vil vi fortælle mere om behandlingen, og hvad du kan forvente. Vi vil også kigge på de områder, som du vil have behandlet for at vurdere, om dine hår er mørke nok, hvor mange behandlinger, du ca. skal regne med at skulle have og hvilken laser, vi skal behandle dig med. Det kommer nemlig an på din hudtype.

Læs mere om hudtyper og hudfarver ifm. hårfjerning her.

Book tid online på www.cosmolaser.dk/booking eller ring til os på 35 39 44 00. 

Vi glæder os til at hjælpe dig!