Vores direktør, Sarah, har fuldskæg

Vores direktør, Sarah, har fuldskæg

Vores direktør, Sarah Crone, er en kvinde, der tør at tale højt, om alt. Også det personlige.

Og i dag åbner hun op for et problem, som hun har døjet med i mange år, men som hun helt sikkert ikke er alene med - måske kan du endda genkende dig selv i hendes historie.

Den kommer her.

"Jeg har fuldskæg 🧔🏻‍♀️

Nej, det er ikke bare noget, jeg skriver for at få opmærksomhed! (Tro mig, den her har krævet et tilløb)

Jeg. har. fuldskæg …

… ikke dun, men grove og mørke hår i mit underansigt, som vokser ud på under et døgn til stride stubbe trods hyppig barbering.

Mandlige kønshormoner & bivirkninger

Jeg har i mine tidlige voksenår fundet ud af, at jeg har forhøjet testotoronniveau (mandligt kønshormon) og de mørke grove hår er den uheldige bivirkning for mit vedkommende.

Den gode bivirkning er mit - til tider - absurde energiniveau, som gynækologen, der udredte mig dengang sagde, var en “upside” ved at have hormonelle forstyrrelser. Den er jeg til gengæld evigt taknemmelig for at have - MEN

Nøj, hvor har jeg været flov. Følt mig forkert. Haft engangsskrabere i alle tasker. Panikket hvis jeg havde glemt den og skulle overnatte hos en kæreste - velvidende, at jeg ikke vågner op som tornerose med fornyet feminin skønhed, blussende ungpigekinder og glow, men med skægstubbe, der kradser. Følt mig nødsaget til at vågne lidt før og liste ud med min skraber 😔

Alle hårfjerningsmetoder er testet af

Jeg har i panik plukket hår med pincet, med urenheder og irritation til følge. Prøvet voks med røde knopper, inflammation og indgroede hårsække som byttehandel for ikke at have skæg. Sågar de der cremer proppet med kemikalier, som ens farmor brugte. De lugtede forfærdeligt og jeg fik udslæt og kløe i dagevis af det.

Jeg kunne alligevel ikke helt afgøre, hvad der er værst; Ligne en teenager i fuldt flor trods min voksne alder eller et fuldskæg som kunne gøre de fleste mænd lidt misundelige 😏

Laserhårfjerning var løsningen

Nu tænker du; ej men så startede du vel i Cosmo Laser af den årsag?

Nej det gjorde jeg ikke. Jeg anede ikke noget om hårfjerning med laser (eller noget af alt det andet, vi også laver, for den sags skyld) Men jeg er glad for, at jeg fik viden om, at min “lidelse” har en løsning, som kan benyttes trods daglig barbering. Voks kræver jo trods alt, at det gror lidt ud først - not an option! 🙅🏼‍♀️

Er jeg så 100% hårfri? Ja & Nej..

Jeg kan godt lide at få sol i mit ansigt - og det er no-go med laserbehandling på solbrun hud, og mine hormoner er vist som resten af mig; de arbejder non stop ufortrødent 🌪️😂

Det vil sige, at jeg producerer nye hår trods laserbehandlinger, der trods alt kun kan ramme hår i vækstfase (og derfor også kræver flere behandlinger). Men jeg er nået til et punkt nu, hvor jeg kan få en opfølgende behandling 1-2 gange om året og derved holde det i skak. Bare det, at huden ikke skal irriteres med skrabere, voks og kemikalier har givet mig livskvalitet, selvtillid og ro på. Gjort min hud pænere.

Kosmetiske behandlinger giver livskvalitet

I Cosmo møder vi mange hundrede kunder hver dag, der kommer af lige præcis samme antal mange hundrede årsager. Kosmetiske behandlinger er ikke bare forfængelighed, men også livskvalitet og den rigtige løsning på et rigtigt problem.

Tak, fordi du læste min historie.

Måske kan du genkende dig selv, måske kender du en veninde med samme problem - mit budskab er i hvert fald det samme; du behøver ikke skamme dig, problemet kan løses (eller minimeres) og du fortjener mindst lige så meget livskvalitet som alle andre. Og så er du mere end velkommen hos Cosmo Laser!"

/Sarah Crone,
Direktør, Cosmo Laser

Hormonelle tilstande, der kan påvirke hårvæksten

Det er vigtigt for os at pointere, at fordi laserhårfjerning virker for vores direktør, Sarah, så er det ikke sikkert, at det er løsningen for dig. Der findes flere hormonelle tilstande, som kan give øget hårvækst, dette kan bl.a. være PCO, PCOS og endometriose, og disse kan have betydning for, hvor god en effekt du får med laser.

Vi oplever hos os, at laserbehandlinger kan være en effektiv metode til at reducere uønsket hårvækst, selv hos personer med hormonelle tilstande som PCO, PCOS og endometriose, men det er vigtigt, at du oplyser os om det til din konsultation.

Er du i tvivl om, om du har en hormonel tilstand/lidelse, som er med til at øge din hårvækst? Så vil vi altid anbefale dig at konsultere egen læge først med henblik på at sikre, at du eventuelt bliver undersøgt forud for opstart på dit behandlingsforløb. Vi har også en læge tilknyttet vores klinikker, som du selvfølgelig også er velkommen til at tage en snak med og som kan vurdere, om der skal tages særlige hensyn til dit behandlingsforløb.


Book en gratis og uforpligtende konsultation

Drømmer du om at smide skraberen ud, slippe for røde knopper og indgroede hår - og stadig være hårfri? Så book en gratis konsultation i en af vores syv klinikker og lad os hjælpe dig. Du kan booke din tid lige her.

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.