4 myter om permanent hårfjerning

4 myter om permanent hårfjerning

Hvis du har overvejet at få lavet permanent hårfjerning med laser, kan det være, at du har droppet det igen, fordi du har hørt nogle myter om permanent hårfjerning. For dem er der nemlig rigtig mange af, men de kommer typisk af uvidenhed. Derfor har vi i dette blogindlæg samlet de 4 største myter om permanent hårfjerning. Læs med her og find ud af, om disse myter er sande eller ej.


#1 Det er farligt at få lavet hårfjerning med laser

Hvis man ikke kender så meget til permanent hårfjerning eller laserbehandlinger generelt, er det helt naturligt, at der er lidt usikkerhed omkring det at få fjernet hår med laser. Mange stiller spørgsmålene: er det farligt at få fjernet hår og kan man få hudkræft af laser? Det er helt naturlige og relevante spørgsmål, for selvfølgelig skal man ikke få lavet en behandling, hvis man tror, at den kan være farlig.

At permanent hårfjerning med laser er farligt, er en myte, som vi i den grad gerne vil få bugt med. For at svare kort, så nej det er ikke farligt at få lavet hårfjerning med laser. Teknologien med at anvende laser til at fjerne hår permanent, er blevet udført siden midt 1970’erne, men blev dog først kommercialiseret i midt 1990’erne. Der er ingen studier, som viser, at man kan udvikle hudkræft eller få andre farlige mén af at få lavet laserbehandling.

Laseren er udviklet til at fjerne hår og beskadiger på ingen måde den omkringliggende hud eller vævet. Dog anbefaler vi for en sikkerheds skyld at gå til egen læge først, hvis du tidligere har haft hudkræft og overvejer at få lavet permanent hårfjerning med laser.


#2 Der er mange bivirkninger ved permanent hårfjerning

At få lavet kosmetiske behandlinger er ikke noget, man bare lige beslutter sig for at få lavet spontant. Der er en masse overvejelser, man skal foretage sig og en helt naturlig bekymring kan være, om der er bivirkninger ved den behandling, som man skal have lavet.

Der er heldigvis begrænset bivirkninger ved permanent hårfjerning med laser. Din hud kan være lidt rød og der kan være lidt hævelse omkring det enkelte hårstrå ligesom ved gåsehud. Dette forsvinder i løbet af nogle timer.

Forbrænding af huden ses yderst sjældent, men kan opstå, hvis huden umiddelbart har været udsat for sollys eller er for mørk. Hvis der fremkommer forbrænding eller på anden måde irritation af huden, vil det være muligt at kontakte vores læge eller en sygeplejerske.

Kvinde med glatbarberet ben i karbad


#3 Permanent hårfjerning er meget dyrt

Om permanent hårfjerning er direkte dyrt, er nok en smagssag og kommer an på, hvordan man ser på det. Det er klart, at det lige nu og her er langt billigere at gå ned og købe en engangsskraber for at få fjernet dine hår, men i længden kan det godt betale sig rent økonomisk. For når du først har fået alle dine behandlinger med permanent hårfjerning, skal du stort set aldrig købe en engangsskraber igen.

Hvis du plejer at gå til voksbehandling for at få fjernet dine hår, er det sammenlignet med permanent hårfjerning ret dyrt. En voksbehandling koster ca. 600 kr. pr gang, dvs. ca. 7.000 kr. om året og i modsætning til hårfjerning med laser, som er permanent, skal du have voksbehandlinger resten af livet for at forblive hårfri.

Hos Cosmo Laser er vi billigere end konkurrenterne, selvom vi har et bedre og nyere udstyr. Det er fordi, vi har en større volumen og netop har valgt at specialisere os i laserbehandlinger. Fra-prisen på permanent hårfjerning hos Cosmo Laser er 500 kr., men varierer alt efter, hvilket område du skal have behandlet.


#4 Hårfjerning med laser gør ondt

Hos Cosmo Laser laver vi permanent hårfjerning med GentleMax, som du stort set ikke kan mærke. En af årsagerne til at GentleMax er smertefri, er fordi den anvender en nedkølende teknologi, der gør behandlingen langt mere behagelig end de fleste ellers har været vant til.

Grunden til at denne myte eksisterer, er dog reel nok, for “i gamle dage” gjorde det noget mere ondt at få lavet permanent hårfjerning med laser, men teknologien har heldigvis udviklet sig.

Dog kan der hos nogle forekomme ubehag ved behandling med permanent hårfjerning, hvilket afhænger rigtig meget af, hvor på kroppen du bliver behandlet og hvor sensitiv din hud er. Det er derfor meget individuelt fra person til person, hvordan du opfatter behandlingen, men vores kosmetiske sygeplejersker gør sig altid meget umage med at skabe den bedst mulige oplevelse for dig.

Billede af behandling med permanent hårfjerning


Få rådgivning af Danmarks største laserklinik

Permanent hårfjerning virker effektivt og er en ideel behandling for dig, der ønsker at få fjernet hår permanent. Hvis du ønsker at få lavet permanent hårfjerning, skal du først og fremmest booke en gratis konsultation hos en af vores sygeplejersker, så du er klædt godt på til din behandling. Book en gratis konsultation her.

Jeg glæder mig til at se dig!
Ha’ en dejlig dag.
Malou
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Malou sygeplejerske


Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.