Fjernelse af tatoveringer

Hos Cosmo Laser benytter vi den absolut nyeste og mest skånsomme, effektive pico-teknologi til tatoveringsfjernelse med den stærkeste laser på markedet; PicoWay. Da PicoWay® teknologiens puls er så hurtig (picosekund i stedet for nanosekund), kommer der mindst muligt energi ud i huden. Du vil føle mindre ubehag, og der vil være mindre risiko for skader end ved traditionel laserbehandling af tatoveringer. Bemærk at vi kun laver tatoveringsfjernelse i vores klinik på Ny Vestergade i København.

Fjern effektivt tatoveringer med få laserbehandlinger

Med PicoWay® får du bedre resultater med færre behandlinger. PicoWay® teknologiens ultra korte puls, optimerer leveringen af energi til blækpartiklerne. Det sikrer, at blækket bliver fjernet effektivt på få behandlinger.

PicoWay® teknologiens ultra hurtige levering af koncentreret energi gør, at blækpartiklerne går i bitte små stykker. Derefter kan kroppen lettere slippe af med blækket, og tatoveringen bliver hurtigere og mere effektivt fjernet.

Hvor man med den ældre nanoteknologi kunne forvente op til 20 smertefulde behandlinger for at få fjernet sin tatovering, er det i dag oftest muligt med det halve.

Resultater og forventninger til tatoveringsfjernelse

Antallet af behandlinger afhænger af, hvilken tatoveringsfarve der er anvendt, hvor meget farve, der er i tatoveringen og hvor dybt den er lagt. Generelt kan det siges, at mørke farver er lettere at fjerne end lyse farver. Gul og hvid kan endnu ikke fjernes tilfredsstillende. Lysegrøn og lyseblå fjernes kun langsomt og det er ikke altid, at disse farver kan fjernes helt.

Du skal som udgangspunkt regne med 7-10 behandlinger for sorte tatoveringer, men der er store individuelle variationer.

Genbehandling kan ske efter minimum 6 uger. Din behandler vil vejlede dig i dette undervejs. Vær opmærksom på, at det ikke er alle tatoveringer, der kan fjernes 100 %.

Det er ikke for sent at fortryde!

Prisgaranti på tatoveringsfjernelse

Vi har tilmed prisgaranti på vores tatoveringsfjernelse. Dette betyder, at vi giver dig differencen retur eller matcher prisen, hvis du kan dokumentere en billigere normalpris (ikke tilbudspris) på tatoveringsfjernelse med Pico-teknologi – gælder kun på Sjælland og maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

Danmarks bedste tatoveringsfjernelse

Hos Cosmo Laser er du garanteret, at vi benytter den absolut bedste og mest skånsomme teknologi på markedet, og at du udelukkende bliver behandlet af sundhedsfagligt uddannede specialister i laserbehandling af enten en speciallæge eller en erfaren kosmetisk sygeplejerske. Der er desværre ikke fra Styrelsen fra Patientsikkerhed udarbejdet standarder og lovkrav, der sikrer din behandling af tatoveringsfjernelse, som der ellers er på alle andre laserbehandlinger, og derfor skal du være yderst varsom med, hvem du vælger, der skal fjerne din tatovering.

Sikker og tryg behandling

Vælg altid en behandler, der er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed til andre kosmetiske behandlinger med laser, og vær opmærksom på at, som så meget andet, hænger pris og kvalitet, men også sikkerhed sammen. Udstyr i klinikker, der ikke benytter sundhedsfagligt uddannet personale og som kender til kosmetisk behandling med laser, kan være af tvivlsom karakter og, i visse tilfælde, direkte farligt at lade sig behandle med, såfremt det ikke er en uddannet person der behandler dig.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi også andre former for laserbehandlinger for mænd og kvinder, som afhjælper alt fra uønsket hårvækst til rynker og urenheder. Især laser til hårfjerning er yderst populært, og er med til at hjælpe mange mennesker for tidskrævende barbering og andre gener.

Før og efter billeder af tatoveringsfjernelse med laserbehandling

tatovering størrelseguide

Størrelsesguide

Her har vi lavet en guide, der kan hjælpe dig med at vurdere størrelsen på din tatovering. Den aktuelle størrelse af din tatovering vil desuden blive målt under den gratis konsultation.

Behandling af flere små tatoveringer kan samles til én større størrelse, f.eks. vil to 8 cm kunne samles til én 12 cm.

Bliv klogere på behandlingen

Før din behandling

Expand FAQ

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen. Hvis du ønsker det, kan du fint lægge din konsultation og første behandling i forlængelse af hinanden.

Hvis du har behov for det, kan du smøre din tatovering ind i lokalbedøvende creme, inden du ankommer til din behandling. Denne skal sidde på huden i ca. 30 minutter, hvis du vil have fuld effekt af bedøvelsen. Du kan pakke området ind i folie, for at undgå, at cremen smitter af på dit tøj. Cremen kan købes i vores klinik i København City.

Det er helt afgørende, at du ikke har fået sol i 4 uger før din behandling, da laseren ikke vil kunne skelne farven i din hud fra tatoveringen.

Under din behandling

Expand FAQ

Koncentrationen af energi fra laseren vil ramme din tatovering, så blækket opløses til bittesmå partikler. Kroppen transporterer derefter blækpartiklerne væk med lymfen, så det udskilles med galden. Dette er en helt ufarlig proces for din krop.

Behandlingen kan godt føles ubehagelig, men det er kortvarigt. Hvis du ønsker det, er det muligt at købe noget lokalbedøvende creme, som du kan smøre på inden din behandling. 

Under behandlingen vil det behandlede område blive hvidt eller frosted, som man kalder det. Det er et tegn på, at farven har absorberet lyset og er blevet ødelagt. Frostingen vil lægge sig i løbet af 1–3 timer. Små blodudtrædninger vil være tegn på, at du har opnået den ønskede behandlingsdybde.

Efter din behandling

Expand FAQ

Det er normalt, at der opstår rødme og hævelse i huden i de efterfølgende dage. Efter behandlingen bliver området smurt med IS Clinical Sheald, som er en creme til opheling af irriteret og skadet hud, herefter bliver behandlingsområdet forbundet for at minimere risikoen for infektion og ardannelse. Forbindingen skal forblive på i 1-2 døgn efter behandlingen.

De første 24 timer kan der være en brændende/stikkende fornemmelse i huden, og det er en god ide at køle behandlingsområdet jævnligt med en ispose, så længe ubehaget varer. Brug af håndkøbs smertestillende kan være tilrådeligt i de efterfølgende dage. Det er afgørende, at huden i behandlingsområdet ikke udsættes for sol 4 uger efter behandlingen, og det anbefales at benytte solfaktor med minimum SPF 30.

Patientinformation

Expand FAQ

Hvis du vil læse nærmere om behandlingen, kan du læse vores patientinformation om tatoveringsfjernelse her >>

Prisgaranti

Hos Cosmo tilbyder vi prisgaranti på vores tatoveringsfjernelse. Prisgarantien gælder behandling med Pico-teknologien, på normalpriser (ikke tilbudspriser) på Sjælland og maks. 30 dage efter behandlingen er udført. Book en gratis konsultation og hør nærmere.

Rentefri Finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN

Priser på tatoveringsfjernelse

For at udregne din pris skal du finde arealet på din tatovering. Nedenstående priser er pr. behandling.

Bliv medlem af MyCosmo og spar 25 % på tatoveringsfjernelse og mange andre behandlinger lige når det passer dig.

Behandling Normalpris MyCosmo Pris
Op til 3 cm. - Som en 5 krone - op til 3x3 / 9 cmm2 500 kr. 375 kr.
Op til 8 cm. - Som et lille citat - op til 8x4 cm / 32 cm2 900 kr. 675 kr.
Op til 12 cm. - Som en smartphone - op til 12x7 cm / 84 cm2 1.300 kr. 975 kr.
Op til 17 cm. - Som en underarm - op til 17x10 cm / 170 cm2 1.600 kr. 1.200 kr.
Op til 25 cm. - Som half sleeve - op til 25x15 cm / 375 cm2 2.200 kr. 1.650 kr.

Spar 25% med MyCosmo

Kender du til alle fordelene med MyCosmo?

Med vores MyCosmo medlemskaber får du adgang til faste lave priser, når det passer dig, muligheden for at optjene point i vores app samt
mange flere fordele.

Få 25 % kontant på dine behandlinger og optjen point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger.

FÅ ADGANG I DAG!