Du må barbere dig under hele dit hårfjerningsforløb - hvis behovet er der

Du må barbere dig under hele dit hårfjerningsforløb - hvis behovet er der

Der er mange fordele ved permanent hårfjerning!

Og én af dem er, at du må barbere dig så ofte du vil og har brug for under dit hårfjerningsforløb.

Hvis du har prøvet at blive vokset, så ved du allerede, at hårene skal have en vis længde, før de kan fjernes.

Dette betyder, at der ofte vil være flere uger, hvor du skal gå med lange hår, og dermed bliver de glatte ben eller den hårfrie bikinilinje en ultrakort fornøjelse. Og ikke mindst dyr!

Til en permanent hårfjernings-behandling med laser skal du altid ankomme nybarberet, da laserens effekt sker nede i hårsækken, og ikke i selve håret. Du vil også allerede opleve efter de første par behandlinger, at laseren har haft en effekt, og at hårene vokser langsommere - dette betyder, at du under hele dit forløb vil have en glat hud, da du ikke skal vente på, at hårene vokser ud.

En anden fordel er selvfølgelig også, at hårfjerning med laser er permanent, hvorimod voksning er en on-going-proces for altid - og dermed dyrere i længden.

Regnestykket - sort på hvidt!

Nogle tror, at permanent hårfjerning er meget dyrere end voksning, men dette passer ikke - og her vil jeg vise dig, hvorfor.

En voksbehandling af ben koster i gennemsnit 500 kr. pr. behandling, og lad os sige, at du får det lavet hver 4. uge fra du er 18-55 år. Så ser regnestykket således ud:

Antal uger fra 18 til 55 år: (55 - 18) * 52 = 37 * 52 = 1.924 uger

Antal voksbehandlinger med interval på hver fjerde uge: 1.924 uger / 4 uger = 481 behandlinger.

Samlede omkostninger for voks: 481 behandlinger * 500 kr. = 240.500 kr

Laver vi samme regnestykke for permanent hårfjerning, så koster en behandling af hele ben 3000 kr. pr. behandling (uden rabat), og man skal ca. have mellem 6-12 behandlinger, og i gennemsnittet 9 behandlinger, før man er hårfri på benene.

Altså er de samlede omkostninger: 3000 * 9 = 27.000 kr.

Du sparer altså 213.500 kr. !!!!

Skal vi hjælpe dig med at blive hårfri? Book en gratis konsultation

Vil du gerne høre mere om behandlingen og finde ud af, om vi kan behandle dig? Så book en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker.

Du finder Cosmo Laser syv forskellige steder i Danmark. Vi ligger i København, på Nørrebro, i Hørsholm, Rødovre, Roskilde, Aarhus og i Vejle.

Book tid her.

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.