Du må barbere dig under hele dit hårfjerningsforløb - hvis behovet er der

Du må barbere dig under hele dit hårfjerningsforløb - hvis behovet er der

Der er mange fordele ved permanent hårfjerning!

Og én af dem er, at du må barbere dig så ofte du vil og har brug for under dit hårfjerningsforløb. 

Hvis du har prøvet at blive vokset, så ved du allerede, at hårene skal have en vis længde, før de kan fjernes. Dette betyder, at der ofte vil være flere uger, hvor du skal gå med lange hår, og dermed bliver de glatte ben eller den hårfrie bikinilinje en ultrakort fornøjelse. Og ikke mindst dyr! 

Til en permanent hårfjernings-behandling med laser skal du altid ankomme nybarberet, da laserens effekt sker nede i hårsækken, og ikke i selve håret. Du vil også allerede opleve efter de første par behandlinger, at laseren har haft en effekt, og at hårene vokser langsommere - dette betyder, at du under hele dit forløb vil have en glat hud, da du ikke skal vente på, at hårene vokser ud. 

En anden fordel er selvfølgelig også, at hårfjerning med laser er permanent, hvorimod voksning er en on-going-proces for altid - og dermed dyrere i længden. 

Regnestykket - sort på hvidt! 

Nogle tror, at permanent hårfjerning er meget dyrere end voksning, men dette passer ikke - og her vil jeg vise dig, hvorfor.

En voksbehandling af ben koster i gennemsnit 500 kr. pr. behandling, og lad os sige, at du får det lavet hver 4. uge fra du er 18-55 år. Så ser regnestykket således ud: 

Antal uger fra 18 til 55 år: (55 - 18) * 52 = 37 * 52 = 1.924 uger

Antal voksbehandlinger med interval på hver fjerde uge: 1.924 uger / 4 uger = 481 behandlinger.

Samlede omkostninger: 481 behandlinger * 500 kr. = 240.500 kr 

Laver vi samme regnestykke for permanent hårfjerning, så koster en behandling af ben 3000 kr. pr. behandling (uden rabat), og man skal have mellem 6-12 behandling, og i gennemsnittet 9 behandlinger, før man er hårfri på benene. 

Altså er de samlede omkostninger: 3000 * 9 = 27.000 kr. 

Du sparer altså 213.500 kr. !!!! 

Skal vi hjælpe dig med at blive hårfri? Book en gratis konsultation

Vil du gerne høre mere om behandlingen og finde ud af, om vi kan behandle dig? Så book en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker. 

Du finder Cosmo Laser seks forskellige steder i Danmark. Vi ligger i København, Hørsholm, Rødovre, Roskilde, Aarhus og Vejle. 

Book tid her.

 

Spar 50 % på permanent hårfjerning 

Lige nu kan du spare 50 % på permanent hårfjerning ved køb af min. to områder. Tilbuddet gælder til og med den 31. august. Vi anbefaler, at du forudkøber 3-6 behandlinger til en start. Husk at booke en gratis konsultation inden din første behandling. 

Se priserne og køb dit forløb her.