Vidste du, at permanent hårfjerning også gavner miljøet? - Cosmo Laser

Vidste du, at permanent hårfjerning også gavner miljøet?

Du gør noget godt for miljøet, når du vælger permanent hårfjerning

Ved brug af permanent hårfjerning er der en masse forskellige fordele. Du slipper f.eks. for røde knopper, indgroet hår og uønsket hårvækst. Derudover sparer du selvfølgelig også en masse tid på barbering, voksning og epilering. Med permanent hårfjerning skal du derfor ikke stresse over at skynde at nå barberingen, inden du skal på stranden, da du allerede har silkeglatte ben og bikinilinje.

Men der er endnu en fantastisk fordel ved at bruge permanent hårfjerning, for du skåner faktisk også miljøet ved at undgå alle de mange engangsskrabere.

Det er der dog nok ikke mange, der tænker over, men plastik som skrabere jo er lavet af, er rigtig dårligt for miljøet. Hvis du tænker over, hvor mange skrabere du alene bruger på bare et enkelt år og endnu værre et helt liv, så er det faktisk rigtig meget plastik.

Hvor mange kg plastik tror du, at en dansker bruger om året?

5 kg, 10 kg, eller måske 20 kg? Det kan faktisk ikke engang gøre det. En undersøgelse foretaget af Greenmatch.dk i december 2018 viste, at en dansker i gennemsnit bruger 35 kg plastik om året på en række husholdningsprodukter.

Engangsskrabere er næsten noget af det værste, da man jo bare smider dem ud, og de ikke kan genanvendes som f.eks. flasker. Derudover er de jo også som så meget andet pakket ind i plastikemballage, når du køber dem, så det er rigtig meget plastik.

Ved at gå over til permanent hårfjerning vil du derfor skåne miljøet en del ved at minimere dit forbrug på skrabere. Så hvis du tænker, at det lyder overfladisk eller dyrt at få lavet permanent hårfjerning, så kan du godt tro om igen. I sidste ende sparer du faktisk penge på alle skraberne og du skåner miljøet.Sådan laver vi permanent hårfjerning hos Cosmo Laser

Er du plaget af hårvækst uønskede steder på kroppen og vil du også gerne gavne miljøet og undgå alle barberskraberne? Begge dele kan du vinke farvel til med vores effektive laserbehandling for permanent hårfjerning.

Hos Cosmo Laser behandler vi med den nyeste teknologi inden for permanent hårfjerning. Vi benytter en såkaldt alexandritlaser og diodelaser til effektivt og skånsomt at fjerne uønsket hår permanent.

Vi har aktivt valgt at benytte laser, frem for IPL, da laser udsender et mere målrettet lys, og er derfor mere effektiv på den enkelte hårrod, samt kan anvendes på alle hudtyper.

>> LÆS OGSÅ: SE DE FLOTTE RESULTATER MED LASERHÅRFJERNING.

Vil du høre nærmere om permanent hårfjerning? Så book en gratis konsultation!

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om, hvad vi kan gøre lige præcis for dig og de udfordringer du oplever med hårvækst, kan du komme til en uforpligtende samtale omkring permanent hårfjerning.

Du er mere end velkommen til at booke en tid til en gratis og helt uforpligtende konsultation online eller ved at ringe til os på 35394400. Book en tid her.

Jeg glæder mig til at se dig!

Ha’ en dejlig dag.

Malou
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser


Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.