Jo mere kropshår, jo klogere er du!

Jo mere kropshår, jo klogere er du!

Er man klogere, jo mere kropshår man har?

Kropsbehåring!

Vi har det allesammen i større eller mindre grad. Nogen trives med hårvæksten som den er, mens andre bruger timevis på den daglige- eller ugentlige barbering. Men vidste du at …

 

… Du er klog, hvis du har meget hår på kroppen?

Ifølge en undersøgelse fra 1996 er man klogere, jo mere kropshår, man har. Forskerne fandt frem til den konklusion ved at undersøge mandlige Mensa-medlemmer, og konkluderede, at de havde mere hår på kroppen end gennemsnittet af resten af befolkningen.

Har du en hårvækst over gennemsnittet, så kan du glæde dig over, at du måske er lidt klogere end gennemsnittet. Spørger du mig, så skal du nok tage denne undersøgelse med et gran salt. Jeg er sikker på, at du er intelligent på din helt egen måde – hårvækst eller ej.

… Din kropsbehåring tiltrækker det modsatte køn?

Du synes måske ikke, hårene ved dine intime regioner er den mest sexede feature, ved dig selv (eller din partner). Du er bestemt ikke den eneste! Seks ud af ti mænd foretrækker ingen eller meget lidt hår. Spørger du kvinderne, så intimbarberer over gennemsnittet sig.

Hos Cosmo oplever vi også den stigende popularitet for at slippe af med intimbarberingen. Faktisk er permanent hårfjerning med laser ved bikinilinjen eller brasiliensk, én af de mest sælgende behandlinger hos Cosmo.

Men vi slipper altså ikke udenom, at kroppen producerer hormoner på mange måder, og faktisk kan din kropsbehåring sende hormoner ud i luften og hen mod potentielle partnere. Så ved du i hvert fald det, inden du tager skraberen i hånden.

… Du smider op til 150 kropshår hver dag?

Gennemsnittet er dog “kun” omkring 100. Du tænker måske “Gid jeg tabte langt flere hår hver dag, så slap jeg for barbering”. Men nu når naturen ikke er særlig gavmild på den front, så kan du hjælpe den lidt på vej.

Træt af kropshår? Slip af med hårene en gang for alle!

Er du træt af timerne på badeværelset med barbering? Har du ikke brug for kropshår til at vise din klogskab? eller til at charme dig ind hos det modsatte køn? Så kan du lægger skraberen på hylden, og få hårene fjernet permanent med laser.

Laserbehandlingen foregår ved, at varmen fra lysstrålen ledes ned til dine hårsække gennem hårstrået, så hårsækken ødelægges og ikke længere producerer nye hår. Du kan dog ikke ramme alle dine hårsække på én gang. Det hår, som leder varmen ned i hårsækkene, kan befinde sig i 3 forskellige faser: vækst-, hvile-, og afstødningsfasen. Det er kun muligt at laserbehandle de hår, som befinder sig i vækstfasen.

Det er derfor nødvendigt med flere behandlinger for også at ødelægge de hårsække, der har været i hvilefase. Du skal regne med 6-12 behandlinger, men det varierer meget fra person til person.

Book en gratis konsultation og hør mere!

Inden du springer ud i dit hårfjerningsforløb, så skal vi se dig til en konsultation.

Her vil du blive mødt af en kosmetisk sygeplejerske, som kan fortælle dig meget mere om selve behandlingen, økonomien og resultaterne. Konsultationen tager ca. 20 minutter. Du får efter konsultationen tilsendt al information, så du selv kan læse op på det hjemmefra og træffe en velovervejet beslutning. 

Book en gratis og uforpligtende konsultation her. 

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.