Behandling med permanent hårfjerning

Sådan undgår du røde knopper efter barbering

Hårene er vokset ud, og det er tid til barbering. Men med barberingen følger ofte irriteret hud, røde knopper og indgroede hår – og den lækre nybarberede følelse bliver hurtigt erstattet med en frustration over skægpest-lignende tilstande på kroppen. Kender du det?

Læs med her og bliv klogere på, hvorfor de røde knopper opstår, og ikke mindst, hvordan du kan slippe af med de røde knopper, for altid!

Derfor opstår der røde knopper ved barbering

Når du barberer dig med en skraber, så kan du komme til at irritere huden i området, fordi dine porer og hårsække åbnes. Dette giver bakterier (kaldet gule stafylokokker) de bedste vilkår for at trænge ind i huden, og resultatet er røde knopper, indgroede hår og i værste fald, skægpest.

Og lad os være ærlige, det er ikke særlig flatterende – og det giver os ikke ligefrem lyst til at springe i bikinien eller invitere ham den søde med hjem, hvis hele det intime område er fyldt med betændte røde knopper eller indgroede hår.

Dette skal du gøre, hvis du har fået røde knopper af barbering

Hvis du døjer med røde knopper efter barbering, hvad enten det er på halsen, benene eller i intimområdet, så har du helt sikkert taget dine forholdsregler, inden du gik i gang med at barbere dig. Dvs. at du har fundet en helt ny og ren skraber frem, du har rengjort området grundigt med varmt vand og sørget for at skylle skraberen for døde hudceller og hår undervejs.

Men er skaden sket alligevel, så er det vigtigt, at du giver området ro til at hele, husker at rengøre det grundigt for bakterier og holder en pause med barberingen til de røde knopper er væk igen. Hvis du irriterer de røde knopper for meget, så ender de med at udvikle sig til bylder, som kan være meget smertefuldt – og absolut ikke særlig pænt.

Opstår de indgroede hår og røde knopper hver gang, du barberer dig, selvom du har forsøgt med alverdens tips, tricks og produkter mod problemet, så lad mig præsentere dig for den bedste løsning mod røde knopper og indgroede hår her.

Slip af med de røde knopper og indgroede hår for altid

Du har prøvet forskellige skrabere, barbergels- og aftershaves, som alle har lovet dig, at du ville slippe for de røde knopper efter barberingen. Men intet har virket! Indtil nu. For hvis du vil være sikker på, at du slipper af med de røde knopper for altid, så er den bedste løsning at få fjernet hårene permanent, så du ikke længere skal irritere huden og hårsækkene med en skraber.

Permanent hårfjerning med laser er en yderst effektiv metode til at fjerne hår – og så er den samtidig skånsom for huden, smertefri og lynhurtig!

Når laseren fjerner hårene permanent, ødelægger den hårsækken, som er det sted, der opstår betændelse i ved barbering. Når hårsækken er ødelagt, vokser der ikke længere hår ud fra den, og dermed slipper du for at skulle irritere området med barbering.

Vil du vide mere om permanent hårfjerning med laser? Så har vi samlet alt, hvad du skal vide i vores ultimative guide om permanent hårfjerning her.

Tænker du, at du bare gerne vil i gang med dit hårfjerningsforløb, så du kan komme knopperne til livs? Så book tid til en gratis og uforpligtende konsultation på www.cosmolaser.dk/booking eller ring til os på 35394400.

Jeg glæder mig til at se dig!
Ha’ en dejlig dag.

Malou
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Malou kosmetisk sygeplejerske

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.