En hel sommer uden skraber. Ja tak! - Cosmo Laser

En hel sommer uden skraber. Ja tak!

Har du fortrudt, du ikke kom igang med permanent hårfjerning sidste år?

Så du kunne have nydt en hel sommer uden at skulle bekymre dig om ben, der stikker, indgroede hår i bikinilinjen eller måske uønskede hår på ryggen ...

Sådan plejede Sandra at have det. Sandra er en af mine kunder, og i mange år "kæmpede" (det er hendes eget ordvalg) hun med grove hår i bikinilinjen især. Og når hun om sommeren nogle gange barberede området op til 1 gang om dagen, for at holde området glat, oplevede hun istedet nye gener i form af indgroede hår og røde knopper.


Men det tog tid før Sandra tog skridtet

Selvom Sandra kendte til permanent hårfjerning, og også havde veninder, der havde talt godt om det, tog det hende nogle år, før hun tilsluttede sig "bølgen".

"Jeg ved egentlig ikke helt præcis, hvorfor jeg ikke bare fik det gjort. Jeg tror nok bare, at jeg både har været lidt bange for, at det ville være smertefuldt, og måske nok også, at det ikke ville virke og jeg ville spilde både tid og penge på det," fortæller Sandra, og fortsætter:

"Men i år har jeg haft min første sommerferie, hvor min bikinilinje har stået helt skarpt. Hele sommeren haha. Og det er næsten ikke til at tro, men jeg har seriøst ikke haft min skraber oppe én eneste gang i løbet af hele sommeren. Det er ALDRIG sket før. Så jeg er virkelig glad for mit valg om at starte på permanent hårfjerning i vinters - og så gjorde det jo faktisk slet ikke ondt."

Udover øget velvære og en blødere hud, som er hvad der at forvente ved permanent hårfjerning, har Sandra også oplevet noget andet ved permanent hårfjerning, hun ikke havde set komme:

"Jeg nød at have mere tid sammen med mine børn og min mand i år. Og måske virkede jeg også en lille smule gladere. Det følte jeg mig i hvert fald. Selvom det måske lyder lidt fjollet at sige over sådan noget, men hvor var det bare rart faktisk at have lyst til at tage en bikini på." siger Sandra afslutningsvist.


Sandra har fået 6 behandlinger

Men antallet af behandlinger varierer al afhængigt af hårvækst, hormonel balance m.m. Men typisk anbefaler vi mellem 6-12 behandlinger for at opnå ca. 70-90 % reduktion af hårvækst. Derefter kan der være behov for enkelte opfølgende behandlinger efter 6-12 måneders pause.

Og generelt skal det siges, at de hår, som ikke helt forsvinder, bliver meget tyndere og finere, hvilket både gør at man ikke behøver barbere sig så ofte. Og når man gør, så er risikoen for at opleve gener som røde knopper og indgroede hår nærmest helt væk.

Jeg kunne fortælle og fortælle om hvor fantastisk permanent hårfjerning med laser er. Men det skal bare opleves på egen krop!

Og tror du stadig ikke på mig, så se lige Sandras resultat her efter kun 6 behandlinger - der er jo en verden til forskel!

 

Akne-foer-efter-resultat
 
Brazil-laserbehandling-foer-efter

Book en gratis konsultation

Er du blevet lidt mere varm på tanken om at få en lettere hverdag med permanent hårfjerning? Så book en gratis konsultation hos en af vores specialuddannede sygeplejersker og hør mere om behandlingen. Konsultationen er helt uforpligtende og altid gratis.


Vi har klinikker i København, Hørsholm, Rødovre og Aarhus. 
 

Ha' en dejlig dag!

Med venlig hilsen
Mishall
Kosmetisk Sygeplejerske
Cosmo Laser

kosmetisk-sygeplejerske-cosmo-laser