Sådan bliver du hårfri inden sommeren 2022 - Cosmo Laser

Sådan bliver du hårfri inden sommeren 2024

Ønsker du at være hårfri til sommer?

Så du kan nyde en hel sommer uden at skulle bekymre dig om ben, der stikker eller indgroede hår i bikinilinjen. Ja det lyder ikke helt dårligt, vel?

Hos Cosmo Laser er vi eksperter i permanent hårfjerning med laser og efter blot 6-12 behandlinger, kan du faktisk blive helt hårfri. Da du netop skal have 6-12 behandlinger for at opnå det allerbedste resultat og da behandlingerne skal udføres med minimum fire ugers mellemrum, er det nu du skal i gang!

Hvis du starter dit forløb med permanent hårfjerning nu, kan du nemlig nå at blive hårfri inden sommeren 2023. Læs med i vores ultimative guide om permanent hårfjerning, hvor vi fortæller dig alt, hvad du skal vide om behandlingen!

Det kan være svært at tage beslutningen

Selvom det lyder mere end lækkert at blive hårfri inden sommeren 2023, kan det være svært at tage beslutningen om, hvorvidt man ønsker at få lavet permanent hårfjerning eller ej. Hvis du ikke kender til permanent hårfjerning eller ikke har været på en kosmetisk klinik før, kan det derfor være en rigtig svær beslutning, om det er noget for dig.

Derfor giver vi dig her et eksempel på en vores kunder, som har haft det på præcis samme måde, men alligevel til sidst besluttede sig for at få lavet permanent hårfjerning hos os. Kunden hedder Sandra og du kan læse om hendes forløb her.

Sandra valgte at tage skridtet mod at blive hårfri

Sandra "kæmpede" (det er hendes eget ordvalg) med grove hår i bikinilinjen især. Og når hun om sommeren nogle gange barberede området op til en gang om dagen for at holde området glat, oplevede hun i stedet nye gener i form af indgroede hår.

Men det tog tid før Sandra tog skridtet. Selvom Sandra kendte til permanent hårfjerning, og også havde veninder, der havde talt godt om det, tog det hende nogle år, før hun tilsluttede sig "bølgen".

"Jeg ved egentlig ikke helt præcis hvorfor, jeg ikke bare fik det gjort. Jeg tror nok bare, at jeg både har været lidt bange for, at det ville være smertefuldt, og måske nok også, at det ikke ville virke og jeg ville spilde både tid og penge på det," fortæller Sandra, og fortsætter:

"Men sidste år havde jeg min første sommerferie, hvor min bikinilinje stod helt skarpt. Hele sommeren haha. Og det er næsten ikke til at tro, men jeg har seriøst ikke haft min skraber oppe én eneste gang i løbet af hele sommeren. Det er ALDRIG sket før. Så jeg er virkelig glad for mit valg om at starte på permanent hårfjerning i vinters."

Udover øget velvære og en blødere hud, som er hvad der at forvente ved permanent hårfjerning, har Sandra også oplevet noget andet ved permanent hårfjerning, hun ikke havde set komme:

"Jeg nød at have mere tid sammen med mine børn og min mand i år. Og måske virkede jeg også en lille smule gladere. Det følte jeg mig i hvert fald. Selvom det måske lyder lidt fjollet at sige over sådan noget," siger Sandra afslutningsvist.

Book en gratis konsultation

Er du blevet lidt mere varm på tanken om at få en lettere hverdag med permanent hårfjerning? Så book en gratis konsultation hos en af vores specialuddannede sygeplejersker og hør mere om behandlingen. Konsultationen er helt uforpligtende og altid gratis.


Vi har klinikker i København, Hørsholm, Rødovre, Roskilde, Vejle og Aarhus.

Ha' en dejlig dag,

Med venlig hilsen
Malou
Kosmetisk Sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.