Behandling med permanent hårfjerning på benene

Mød fire personer, der får permanent hårfjerning

Hvem er det egentligt, der vælger at få lavet permanent hårfjerning? Og ikke mindst, hvorfor vælger de det?

Jeg har forhørt mig hos fire af vores kunder, som alle har deres specifikke og forskellige grunde til, hvorfor de har valgt at få fjernet deres hår permanent.

Måske kan du genkende dig selv i en eller flere af dem?

Lærke valgte permanent hårfjerning for at slippe af med røde knopper

Den første, du skal møde, er Lærke. Hun er 27 år, og arbejder til daglig som skolelærer i København. Lærke har siden sine teenageår barberet sig på benene, under armene og i det intime område. I starten var der ingen problemer med barberingen, men i takt med, at hun blev ældre og hårene mere grove, så startede problemerne stille og roligt.

Lærke oplevede at få en masse røde knopper på skinnebenene hver gang, hun barberede sig, og i bikinilinjen opstod der nærmest små bylder af betændelse, når skraberen havde været forbi. Armhulerne havde det egentlig okay, men hårene voksede så hurtigt, så hun barberede sig nærmest hver eneste dag. De mange røde og betændte knopper ødelagde Lærkes lyst til at tage med veninderne på stranden eller med folkeskole-klassen i svømmehallen, fordi hun var flov over, hvordan det så ud.

Lærke besluttede sig derfor, på opfordring fra en veninde, for at prøve permanent hårfjerning med laser – efter at hun i flere år havde smidt en masse penge efter produkter, som på ingen måde hjalp.

 

Mød Lærke, der får permanent hårfjerning


Lærke har netop afsluttet sit forløb, og om det siger hun:

”Dét, der ærgrer mig mest, er faktisk, at jeg ikke startede på det her for længe siden! Jeg troede ikke, at det var muligt at få min pæne, glatte og ikke-betændte hud tilbage, men WOW! Det er nok det bedste, jeg har gjort for mig selv. Jeg oplevede allerede ret vilde resultater efter min 3. behandling, hvor jeg pludselig kunne gå en hel uge, uden at barbere mig. Da jeg ramte min 10. behandling, var ca. 90 % af hårene væk – og de få der er tilbage, er de helt lyse og fine hår, som jeg engang i mellem lige fjerner med en skraber, men det er måske en gang hver 4. uge, det sker. Jeg anbefaler ALLE, jeg kender, som kæmper med røde knopper at starte på permanent hårfjerning, for jeg kender til den frustration, der er, når man synes, at man har prøvet at gøre alle de rigtige ting for at få dem væk, og det så ikke virker.”

Hvis du har det ligesom Lærke – så tag imod hendes anbefaling og book tid til en gratis og uforpligtende konsultation for at høre mere om behandlingen. For livet er altså for kort til at være frustreret over røde knopper! Book tid her: www.cosmolaser.dk/booking eller ring til os på 35394400.

Caroline vil ikke belaste miljøet med noget så dumt som skrabere

Den næste du skal møde, er Caroline. Hun er 36 år, gift og mor til to piger på 8 og 6 år. I deres familie forsøger de at leve så miljøbevidst som muligt. Det betyder, at de udover at leve vegansk, købe tøj i genbrug og tage cyklen på arbejde også forsøger at skære ned på unødvendig plastik og gøre op med brug-og-smid-væk-kulturen.

Caroline har altid barberet sig flere steder på kroppen med skrabere, hvor hovedet skal skiftes ud med jævne mellemrum.

Men en dag slog det hende, at det jo faktisk løb op i rigtig meget plastik, når hun udskiftede sin skraber hver-hver anden måned – og det gik bare ikke helt op med den livsstil, som hende og familien levede efter. Hun begyndte derfor at undersøge, hvilke andre metoder, der er inden for hårfjerning.

Caroline stødte på vores blogindlæg, hvor vi beskriver, hvorfor permanent hårfjerning er godt for miljøet – og det fik hende til at booke tid til en konsultation. Du kan læse indlægget her.

 

Mød Caroline, der får permanent hårfjerning


”Jeg må indrømme, at jeg faktisk blev lidt ked af det, da jeg læste, at en dansker i gennemsnittet bruger 35 kg plastik om året på husholdningsprodukter – og at skrabere jo faktisk er noget af det værste, fordi de ikke kan genbruges på samme måde, som fx flasker kan. Derfor var det ikke nogen svær beslutning, at selvfølgelig skulle jeg have fjernet hårene permanent, så JEG i hvert fald ikke belastede miljøet med noget så dumt som skrabere. Jeg har fået fem behandlinger indtil videre, og jeg kan allerede se og mærke en stor forskel, og så var jeg faktisk superoverrasket over, at man slet ikke kan mærke behandlingen. Jeg ligger på briksen i 20 min. hver fjerde uge og får en hyggelig snak med sygeplejersken, og en god kaffe, mens jeg venter på, at det bliver min tur – og det er 20-25 minutters break, som alle mødre (og fædre for den sags skyld) burde give sig selv!”

Hvis du, ligesom Caroline, ikke vil belaste miljøet med unødvendig plastik, som ikke kan genbruges? Så kom forbi til en uforpligtende og gratis konsultation og hør mere om permanent hårfjerning. Book tid på www.cosmolaser.dk/booking eller ring til os på 35394400.

Kasper døjede med hår på ryggen og brystet – og besøgene hos voks-damen var mange!

Den tredje person, som jeg vil præsentere dig for, er Kasper. Han er 31 år, gift og far til en lille dreng på 2 år. Kasper og hans kone bor i et dejligt hus med kort afstand til stranden på Amager. De elsker livet ved havet og alle aktiviteter, der involverer noget med vand.

Kasper har altid været en person, der går op i sit udseende, og kropsbehåring har han aldrig været supermeget til. Derfor har han i mange år hver måned fået vokset sit bryst og sin ryg samt skuldre for hår, fordi han oplevede en øget hårvækst på netop de områder, som han var meget træt af. Især når han bruger så meget tid ved vandet, og ofte skal have trøjen af foran andre.

Kaspers kone, havde set en af vores annoncer på Facebook, og spurgte Kasper, om det ikke ville give bedre mening at få hårene fjernet permanent end at skulle forbi voks-damen hver fjerde uge resten af livet. Kasper var først lidt skeptisk, fordi han havde svært ved at tro på, at det ville virke, men han blev overtalt af sin kone til at booke en konsultation og høre mere om det.

Konsultationen varede 20 min. og Kasper behøvede ikke at tænke længe over, om han skulle starte et hårfjerningsforløb, så da han kom ud fra konsultationen, gik han op til vores receptionist og sagde ”Jeg vil gerne booke tid til hårfjerning på ryggen, skuldrene og brystet – og jeg håber, at I har mange ledige tider, for jeg tror, at alle mine venner også kommer forbi, når jeg har fortalt dem om den her løsning”.

Mød Kasper, der får permanent hårfjerning


Lige nu er både Kasper og fire af hans venner i gang med et hårfjerningsforløb, og de har formuleret et fælles svar til os, da vi spurgte, hvad de synes om behandlingen:

”Intet mindre end genial og yderst effektiv! Man er dum, hvis man fortsætter med voks-behandlinger, når man har fundet ud af, at den her løsning findes. Venlig hilsen fem supertilfredse mænd.”

Vil du være hårfri permanent eller gå til voks-damen resten af dit liv? Hvis svaret er ’hårfri permanent’, så gør som Kasper og hans venner og book tid til en gratis og uforpligtende konsultation på www.cosmolaser.dk/booking eller ring til os på 35394400.

Mads ville ikke spilde mere tid på barbering

Rosinen i pølseenden er Mads. Han er 45 år, og forretningsmand med stort F. Det betyder mange rejser, møder i hele verden og lange dage på kontoret. For Mads er det vigtigt at få mest muligt ud af sin tid og optimere, hvor der optimeres kan. Derfor er barbering ikke noget, som Mads holder synderligt meget af, for som han siger: ”Barbering er tidskrævende hver eneste gang!”, og Mads barberer sig meget.

Mads har mørkt og kraftigt hår på hovedet, men i ansigtet, på halsen og i nakken står kanterne altid snorlige. Det har betydet mange timers barbering gennem årene, fordi han hver morgen står med skraberen og trimmeren og sørger for, at det hele spiller max!

 

Mød Mads, der får permanent hårfjerning

 

En af Mads’ kollegaer fortalte en dag over frokosten, at han fik fjernet hår i nakken og på halsen permanent med laser – og det satte tankerne i gang hos Mads, som hurtigt fik googlet behandlingen og næsten lige så hurtigt fik booket tid til en konsultation. Mads er godt i gang med sit forløb nu – og vi har spurgt ham, hvad han synes om det:

”Jeg elsker det! Så nemt kan det siges. Selvom jeg ikke er helt i mål endnu, så kan jeg især mærke, at min nakke og hals står skarpe i noget længere tid end blot én dag, og min hud er heller ikke så irriteret mere. Hårene på mine kinder er også blevet meget finere, og der er faktisk områder, hvor jeg kan se, at hårene er forsvundet 100 % - og det er jo fantastisk for sådan en som mig, som bare gerne vil have en skarp skægkant hver dag 😉”.

Har du det ligesom Mads? Og vil du også have noget mere ud af døgnets 24 timer? Så book tid til en gratis og uforpligtende konsultation på www.cosmolaser.dk/booking eller ring til os på 35394400.

  

Jeg glæder mig til at se dig!
Ha’ en dejlig dag.

Malou
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Malou kosmetisk sygeplejerskeDerfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.