Forberedelse til laserhårfjerning: Hvad skal man gøre før, under og efter behandlingen?

Forberedelse til laserhårfjerning: Hvad skal man gøre før, under og efter behandlingen?

Laserbehandlinger til permanent hårfjerning er en effektiv metode til at opnå glat og hårfri hud på lang sigt. For at sikre de bedst mulige resultater og minimere risikoen for bivirkninger er det vigtigt at forberede sig korrekt før, under og efter behandlingen.

I dette blogindlæg vil vi gå igennem de vigtigste trin i forberedelsen til en laserbehandling.

 

Før behandlingen:

 1. Konsultation: Før du starter på permanent hårfjerning, er det vigtigt og lovpligtigt, at du kommer ind til en konsultation hos vores kosmetiske sygeplejersker. Under denne konsultation vil sygeplejersken vurdere din hudtype, hårvækst og medicinske historie for at skræddersy en behandlingsplan, der passer til dine individuelle behov.

 2. Undgå solen: Undgå solen og solbadning i mindst fire uger før laserbehandlingen. Solbrændt hud kan være mere følsom over for laserenergien og øge risikoen for bivirkninger som forbrændinger eller pigmentforandringer.

 3. Undgå hårfjerningsmetoder: Undgå voksning, plukning eller brug af hårfjerningscreme i min. 4 uger op til laserbehandlingen. Hårfjerningsmetoder, der trækker håret ud af roden, kan forstyrre hårfolliklerne og mindske effekten af laserbehandlingen.

 4. Barbering: Barber det område, der skal behandles, dagen inden du kommer til din laserbehandling. Dette sikrer, at laserenergien fokuseres på hårfolliklerne under huden og ikke på hårets overflade.

 

 

Under behandlingen:

 1. Beskyttelsesbriller: Under laserbehandlingen vil du blive givet beskyttelsesbriller for at beskytte dine øjne mod laserlyset.

 2. Følsomhed og smerte: Laserbehandlingen kan på nogle områder være lidt ubehagelig, men de fleste af vores kunder beskriver smerteniveauet som mild-moderat. Især fordi vores GentleMax-laser har et tilkoblet nedkølingssystem, som køler huden under behandlingen. 

 3. Kommunikation: Kommunikationen med din behandler er vigtig. Fortæl hende, hvis du oplever ubehag eller smerte under behandlingen, så hun kan justere laserindstillingerne efter behov.

 

 

Efter behandlingen:

 1. Køling: Umiddelbart efter laserbehandlingen kan det behandlede område i sjældne tilfælde føles varmt og følsomt. Brug af kølende elementer kan hjælpe med at lindre ubehaget. De fleste mærker dog intet. 

 2. Undgå solen: Undgå direkte sollys på det behandlede område i 4 uger efter behandlingen for at undgå forbrændinger eller pigmentændringer, og brug min. SPF 30, hvis du opholder dig udenfor. 

 3. Fugtighedscreme: Brug gerne en mild fugtighedscreme på det behandlede område for at holde huden hydreret og fremme helingen.

 4. Undgå hårfjerning: Undgå at fjerne hår fra det behandlede område ved hjælp af voksning, plukning eller hårfjerningscreme i de første uger efter behandlingen. Du må godt barbere dig, hvis det er nødvendigt. 

 

At forberede sig korrekt før, under og efter en laserbehandling er afgørende for at opnå de bedste resultater og minimere risikoen for bivirkninger. Husk altid at følge anvisningerne fra din behandler og søge rådgivning i klinikken, hvis du har spørgsmål eller bekymringer før eller efter behandlingen.

Spar 50-65 % på permanent hårfjerning

I denne måned kan du spare 50-65 % på dit hårfjerningsforløb ved køb af min. to områder. Du kan vælge dine områder i vores webshop og se din pris med det samme. Vælger du en af vores populære pakkeløsninger får du 65 % rabat på alle de behandlinger, du forudkøber.

Du kan også booke en gratis konsultation i en af vores syv klinikker, og købe dit forløb til kampagneprisen umiddelbart efter din konsultation. Tilbuddet gælder fra den 1. til den 30. april 2024.

Book en gratis konsultation 

Vil du gerne vide mere om behandlingen? Så book en gratis og uforpligtende konsultation hos vores specialuddannede kosmetiske sygeplejersker. Her vil de gennemgå behandlingen og sikre sig, at du er egnet til at få permanent hårfjerning med laser. 

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.