Disse hudtyper kan få lavet permanent hårfjerning

Disse hudtyper kan få lavet permanent hårfjerning

Drømmer du om at slippe for den daglige barbering, turene til voksbehandlingerne eller at komme af med røde knopper og indgroede hår?

Så forstår jeg dig virkelig godt! 🙌

Men måske er du i tvivl, om din hudfarve eller hudtype egner sig til permanent hårfjerning med laser?

Så derfor har jeg lavet denne guide til dig, så du kan blive klogere på de forskellige hudfarver, forskellen på hudtype og hudfarve, og selvfølgelig finde ud af, om du kan få lavet permanent hårfjerning med laser.

Hudfarver - hvilken passer på dig?

Disse beskrivelser handler om farven på din hud, og altså ikke din etnicitet. Etniciteten er nemlig noget andet, og har også en stor betydning ift. permanent hårfjerning, men det vil jeg gennemgå lidt længere nede.

Hudfarve 1: Er en person med meget bleg hud. Hudfarve 1 bliver stort set altid solskoldet, også selvom solcreme anvendes. Den brune kulør kommer sjældent frem.

Hudfarve 2: Er en person med lys-beige hud, som nemt bliver solskoldet efter få timers sol. Dog kan type 2 blive en smule brun efter nogle dage, hvor huden har vænnet sig til solen.

Hudfarve 3: Er en person med medium-beige hud. Personen kan blive solskoldet efter et par timers sol, indtil huden har vænnet sig til solen. Efter et par dage bliver personen moderat brun.

Hudfarve 4: Er en person med lysebrun hud. De bliver meget sjældent solskoldet efter et par timers sol.

Hudfarve 5: Er en person med mørkebrun hud. Hudfarve 5 bliver aldrig synligt skoldede og er altid brune.

Hudfarve 6: Er en person med en meget mørkebrun til næsten sort hudfarve. De bliver aldrig skoldet.

Dine hår SKAL være mørke

De bedste forudsætninger for at være en god kandidat til permanent hårfjerning er, at hårene skal være mørkere end din hudfarve. (faktisk skal hårene altid være mørke, da laseren desværre ikke kan fjerne lyse, røde og grå hår).

Laseren går nemlig efter pigmentet i håret, hvor den ledes ned til hårsækken, som varmes op og ødelægges.

Så en hurtig opsummering - hvis dine hår er mørkere end din hudfarve, kan du få permanent hårfjerning. Uanset din hudtype (forklaring kommer længere nede).

Hos Cosmo anvender vi to typer laser - som begge hører under GentleMax. Den ene er Alexandrite-laser, og den anden er ND:YAG-laser.

Men hvornår bruger vi så den ene fremfor den anden, tænker du måske?

Det skal jeg fortælle dig.

Din etnicitet afgør, hvilken laser, der anvendes

Først og fremmest din hudfarve afgør ikke nødvendigvis din hudtype, men kan alligevel være en vigtig faktor ift. at vurdere, om hårene kan fjernes permanent, da hårene skal være mørkere end hudfarven.

Fx kan en asiatisk person godt have hudfarve 1 (altså være meget lys), men samtidig have en hudtype, der ligger længere ovre mod nr. 4 ift. den pigmentering, der ligger "under" huden.

Din hudtype afgør altså ikke, om du kan få laser - da vi kan behandle alle hudtyper. Men den afgør, hvilken laser vi vil anvende til at behandle dig.

Til hudtyper, der har tendens til mørkere pigmentering, anvender vi ND:YAG-laseren. Den kører nemlig på en lavere bølgelængde, så vi ikke risikerer at lave forbrændinger på dig, men stadig kan gå målrettet efter hårene og sikre, at du får en god effekt af behandlingen og med tiden kan kalde dig hårfri.

Book tid til en gratis og uforpligtende konsultation

Er du stadig i tvivl, om du kan få lavet permanent hårfjerning? Så book tid til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vil hun fortælle mere om behandlingen, og vurdere dine hår og hudtype ift., hvilken laser, der skal anvendes.

Du kan booke tid online her eller ringe til os på 35 39 44 00.

Vi glæder os til at hjælpe dig! 🤍👩‍⚕

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.