De mest populære områder at få fjernet hår permanent

De mest populære områder at få fjernet hår permanent

Undrer du dig også? Hvor vil folk egentlig allerhelst være hårfri?

Jeg har tjekket lidt statistik omkring permanent hårfjerning fra vores bookingsystem, og inddelt det i mænd og kvinder, så du kan se, hvilke områder hos mænd og kvinder, der er de mest populære steder at få fjernet hår permanent.

Nysgerrig?

Jamen så læs med herunder.

De 5 mest populære områder hos kvinder

De fleste af områderne her kan nok næppe komme som den store overraskelse, men måske er der en eller flere af dem, som du alligevel ikke havde set som det mest populære område.

Brazil

At blive hårfri forneden er klart det mest populære område hos kvinderne - mange starter med at tage bikinilinjen, men når de finder ud af, hvor effektivt permanent hårfjerning er, så ændrer de det hurtigt til en Brazil - for så kan man jo lige så godt tage det hele med, når nu man ligger der.

 

Permanent hårfjerning i bikinilinjen


Armhuler

Røde knopper under armhulerne efter barbering er ikke særlig pænt, og ofte resulterer det i, at vi ikke har lyst til at tage en ærmeløs top på - og det er jo synd! Især fordi armhulerne er SÅ nemme at behandle, og de reagerer ofte hurtigt på behandlingen. Har faktisk hørt fra flere, at de allerede oplevede en stor reduktion efter blot to behandlinger!

Ben

Hvem drømmer ikke om at have glatte og lækre ben for altid? Det løser jo så mange problemer: Man kan hoppe i nederdelen eller kjolen lige når det passer en, man kan tage med daten hjem uden at tænke "shit jeg har ikke barberet ben!" og ikke mindst, så slipper man for de knopper (og evt. sår), der kan opstå pga. barbering. Ikke så underligt, at benene er et populært område.

Permanent hårfjerning på benene


Overlæbe

Den her kan måske overraske dig? Og måske ikke, fordi du selv døjer eller kender veninder der døjer med mørke hår på overlæben. I hvert fald så er overlæben et meget populært område at få fjernet hår på, fordi hvilken kvinde gider egentlig have overskæg?

Navle

Man hører ikke om det så ofte, men måske fordi, det er lidt tabu som kvinde at sige, at man har hår fra navlen ned til intimområder. Og der er flere end du tror, der døjer med det - for dette er også en af de allermest populære områder at blive hårfri.

 

De 5 mest populære områder hos mænd

Mænd får også fjernet hår permanent, så de kan slippe for barberingen, røde knopper og turene til smertefulde voks-behandlinger hver fjerde uge.

Ryggen

Mange mænd (og nogle kvinder) døjer med uønsket hårvækst på ryggen. Dette kan være til stor personlig gene, og kan i nogle tilfælde desværre også gå udover livskvaliteten, eksempelvis som at tage trøjen af på stranden eller efter træning.

 

Permanent hårfjerning på ryggen


Nakken

Det her er et område, som de færreste (kvinder) tænker over, at man kan behandle, fordi man ikke som sådan barberer nakken. Men for mange mænd kan hårene i nakken være til stor irritation, fordi de ofte kan få en semi-nyklippet frisure til at se ud som om, at man ikke har været forbi frisøren i flere måneder. Når man fjerner hårene i nakken, får frisuren et mere clean cut, og derfor er nakken også blevet et meget populært område hos mændene.

Halsen

Rigtig mange mænd døjer med røde knopper på halsen efter barbering - og hvor er det egentlig ærgerligt! For når de får permanent hårfjerning på halsen, så slipper ikke bare for barberingen langs halsen, de slipper også for de gener, der følger med - og skægkanten kommer til at fremstå superskarp!

Brystet

Hvis du er mand, og du barberer dit bryst, så er jeg nødt til at sige til dig, "Det skal du stoppe med NU!", hvis du er kvinde, så ved du helt sikkert hvorfor. For der er ikke noget mere usexet end et mandebryst fyldt med stubbe. Enten så lader du det gro ellers får du fjernet det permanent - simple as that!

Brazil for mænd

Oh yes! Det er altså ikke kun kvinder, der gerne vil slippe for hårene forneden. Flere og flere mænd vil gerne have fjernet hårene både foran og bagi - og det er der altså ingen skam i! Mændene tager faktisk ofte skridtet videre og får taget ballerne med i samme omgang.

Se priser på permanent hårfjerning

Der er forskellige priser alt efter, hvilke områder du vil have behandlet. Vi har et fast tilbud, hvor du kan spare 50 % på de billigste områder, når du køber minimum to områder. Derudover har vi faste tilbud på nogle af de områder, som folk ofte køber sammen, så der er lidt flere penge at spare, hvis du går med samme ønsker.

Du kan finde alle priserne her

Book tid til en gratis og uforpligtende konsultation

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min. og her vil sygeplejersken snakke med dig om dine ønsker samt vurdere, hvorvidt hårene kan behandles ift. farven på hårene m.m.

Vælg din klinik og book tid til konsultationen her.

 

Mvh.

Malou

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.