Vink farvel til indgroede hår i bikinilinien - Cosmo Laser

Vink farvel til indgroede hår i bikinilinien

Vi har dedikeret dette indlæg, til at gøre dig meget klogere på, hvordan du kan slippe for indgroede hår (og irriterende røde knopper) i forbindelse med barbering eller anden hårfjerning.

Hvad er et indgroet hår?

Normalt vokser hår lodret opad i hårsækkens retning. Men nogle gange kan hårstrået vokse indad (dvs. nedenunder huden). Det kan det gøre af to årsager:

1. Fordi hårstrået ikke kan trænge op igennem huden.

2. Fordi hårstrået tvinges tilbage ned under huden.

Indgroede hår kan bidrage til irritation og kløe. (Og så ser det heller ikke altid lige kønt ud).


Hvorfor opstår et indgroet hår?

Indgroede hår opstår særligt i forbindelse med barbering, voksning, eller epilering. Men de kan også skyldes pga. “forkert” valg af beklædning.

Indgroede hår kan opstå overalt på kroppen (og i ansigtet), og det rammer både mænd og kvinder. Personer med krøllet hår – eller med kraftigere kropsbehåring – har desuden en øget tendens til at udvikle indgroede hår.

Hvad er indgroede hår i bikinilinjen?

Området lige uden for kanten af din bikiniunderdel kaldes for bikinilinjen. Det primære fokus på er området ved lysken, også kaldet venusbjerget. Mængden af hår i bikinilinjen varierer fra person til person. Nogle oplever en større hørvækst andre steder end kun i det intime område, hvor nogle nærmest ikke har nogen hårvækst uden for det intime område. Indgroede hår i bikinilinjen opstår ved intimbarbering er oftest et problem i og omkring venusbjerget.

Sådan kan du selv forebygge indgroede hår

Du kan forebygge dannelsen af indgroede hår ved at undgå meget tætsiddende tøj i dagene efter du har fjernet hår. Og hvis du jævnligt eksfolierer din hud, er du også med til at undgå dem.

Eksfoliering fjerner nemlig talg, snavs og døde hudceller, der kan blokere hårstråene i at vokse lodret ud fra under huden.

Når alt dette er sagt…

…så forstår jeg, hvor frustrerende det kan være, at døje med indgroede hår og ikke altid lige “nemt” at undgå.

Indgroet hår behandling. Permanent!

Hvis du døjer med indgroede hår, og det går ud over din livskvalitet, synes jeg virkelig, at du skal overveje permanent hårfjerning med laser. For det kan gøre underværker, når det gælder reduktion af indgroede hår.

Før/Efter Permanent Hårfjerning

Behandling af indgroede hår i bikinilinie – se pris

Døjer du med indgroede hår?

Eller generel uønsket hårvækst, så start med at booke en gratis konsultation hos os . Her kan du høre mere om, hvordan permanent hårfjerning kan øge din livskvalitet – på samme måde, som det har hjulpet vores nuværende kunder.

Ha’ det dejligt indtil vi ses igen.

Malou
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.