Derfor er permanent hårfjerning også for mænd - Cosmo Laser

Derfor er permanent hårfjerning også for mænd

Som mand kan du også få stor glæde af permanent hårfjerning 

Når du hører ordet permanent hårfjerning, tænker du måske, at det bare er noget kvinder får lavet? Men mænd kan også få rigtig stor gavn af permanent hårfjerning. 

I forhold til kvinder, som måske primært barberer sig på kroppen, hvor man kan skjule det, hvis det går galt og man får sår eller knopper, så kan mændene jo ikke bare lige skjule deres ansigt. Derfor er det mindst ligeså relevant for mænd at få lavet permanent hårfjerning, som det er for kvinder.

Mænd bruger faktisk hele 3.000 timer eller 125 dage på barbering. Hele 90 % af alle mænd barberer sig hver eneste dag. Mange tænker måske, at det bare er en del af mændenes daglige rutine at barbere sig hver morgen, hvilket det jo også er. Men det er faktisk ikke sundt for huden at barbere sig hver evig eneste dag, hvilket ofte kommer til udtryk i form af irriteret hud og knopper.
 

Det er ikke kun kvinder der kæmper med uønskede hårvækst 

Udover at det måske kunne være rart at slippe for barberingen hver morgen, er der også andre steder på kroppen med hårvækst, som giver god mening for mænd at få fjernet med permanent hårfjerning. 

Der er f.eks. mange mænd, der døjer med meget hår på ryg, nakke og hals, hvilket ikke altid ser så præsentabelt ud. Da disse områder ikke ligefrem er nemme at barbere selv, er det en yderst stor fordel at få hårene fjernet med permanent hårfjerning.

Permanent hårfjerning er også for helt almindelige mænd, der stadig vil vise deres maskulinitet frem, men som ønsker en lettere hverdag. Med permanent hårfjerning sparer du en masse tid i hverdagen ved at slippe for barbering, uanset om det er i ansigtet eller på kroppen, da laserbehandlingen kan udføres på hele kroppen. Læs med i vores ultimative guide om permanent hårfjerning, hvor vi fortæller dig alt, hvad du skal vide om behandlingen!

 


Vil du høre nærmere om permanent hårfjerning? Så book en gratis konsultation!

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om, hvad vi kan gøre lige præcis for dig og de udfordringer du oplever med hårvækst, kan du komme til en uforpligtende samtale omkring permanent hårfjerning.  

Du er mere end velkommen til at booke en tid til en gratis og helt uforpligtende konsultation online eller ved at ringe til os på 35394400.

På gensyn i klinikken! Ha’ en dejlig dag! 

 

Spar 50 % på permanent hårfjerning 

Lige nu kan du spare 50 % på permanent hårfjerning ved køb af min. to områder. Tilbuddet gælder til og med den 31. august. Vi anbefaler, at du forudkøber 3-6 behandlinger til en start. Husk at booke en gratis konsultation inden din første behandling. 

Se priserne og køb dit forløb her.

 

Malou,


Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser