Derfor hedder det per-ma-nent hårfjerning - Cosmo Laser

Derfor hedder det per-ma-nent hårfjerning

Er permanent hårfjerning virkelig permanent?

Inden jeg afslører (og redegør for) svaret, så vil jeg lige lade dig gætte…

——tænkepause—–

Hvad svarede du? Hvis du svarede ja, har du delvist ret. Og svarede du nej, er det OGSÅ delvist korrekt. Forvirret? Det forstår jeg godt. Så lad mig uddybe.

Derfor hedder det permanent hårfjerning

Selvom verdens populæreste laserbehandling hedder permanent hårfjerning, garanterer den ikke for, at du bliver 100 % hårfri. Så det kan være lidt forvirrende, hvorfor behandlingen betegnes som ‘permanent’.

Forklaringen lyder på at de hårsække, der befinder sig i vækstfasen, under hver behandling komplet destrueres. Disse kommer altså ALDRIG tilbage. Derved navnet ‘permanent’ hårfjerning. Og på den måde reduceres dine hår gradvist efter hvér behandling.

Dine hår er skiftevis i tre faser. Og det er altså kun de hår, der er i vækstfasen, der får effekt af laserbehandlingen. Det er derfor det kræver mere end bare én behandling.Det kræver i langt de fleste tilfælde 8-12 behandlinger for optimalt og langvarigt resultat.


Resultat efter 11 behandlinger

Book en gratis konsultation

Hvis du døjer med uønsket hårvækst, så book en gratis konsultation hos mig eller en af mine kollegaer og lad os hjælpe dig med permanent hårfjerning.

Konsultationen varer ca. 20 minutter og er helt uforpligtende.

Ha’ en dejlig dag.

Kamilla
Kosmetisk Sygeplejerske
Cosmo Laser