COVID-19 UPDATE! – læs vores retningslinjer for behandling i klinikkerne – klik her.
Book

PERMANENT HÅRFJERNING

Er du plaget af hårvækst uønskede steder på kroppen? Det er en unødvendig gene i din hverdag, som du kan sige farvel til med vores effektive laserbehandling.

PERMANENT HÅRFJERNING MED LASER

Hos Cosmo Laser tilbyder vi permanent hårfjerning for mænd, såvel som kvinder, og vi kan behandle stort set alle områder af kroppen. Permanent hårfjerning er yderst populært, og er med til at hjælpe mange mennesker for tidskrævende barbering og de følgegener, der kommer af regelmæssig barbering såsom problemer med røde knopper, irriteret hud og indgroede hår. Hertil kommer den økonomiske udgift til dyre skrabere og miljøpåvirkningen som følge af skrabere set over et helt liv. Årsagerne til at ønske permanent hårfjerning kan være vidt forskellige, men vi ved at permanent hårfjerning er en af de behandlinger, som alle bliver så glade for, når de er færdigbehandlede.

Mange kvinder oplever med alderen at få mørke hår i feks. ansigtet, og synes dette er både flovt og hæmmende for deres dagligdag. Det er helt almindeligt at få mørke hår, men langt de fleste vil helst være fri for at skulle vokse, barbere eller benytte en epillator til at fjerne hår i ansigtet.

Hvordan virker permanent hårfjerning?

Mange spørger; Permanent hårfjerning – virker det? Det korte svar er JA (heldigvis).

Permanent hårfjerning virker dog kun på mørkere hår, og derfor skal man heller ikke vente med at gå igang til hårene bliver grå/lyse. Vi kan fjerne både grovere og finere hår med vores udviklede laserteknologi, og effekten ses bedst på de groveste hår.

Effekten af laserlyset er, at varmen fra lysstrålen ødelægger hårsækkene på hårene, der er i vækstfase. Det er derfor nødvendigt med flere behandlinger for også at ødelægge de hårsække, der har været i hvilefase. Hårsækken bliver ødelagt ved opvarmningen fra laserbehandlingen. Laseren skader derimod ikke den omkring liggende hud, så behandlingen er skånsom og kræver ingen restitutionstid.

Eftersom ødelagte hårsække ikke danner nye hår, vil du i løbet af behandlingsforløbet, typisk opleve en reduktion på op til 70-90%. Skulle du få et par enkelte hår med årene, er de nemme at fjerne med en enkelt opfølgende laserbehandling.

Du vil også opleve at de hår der endnu ikke er ramt, vil vokse langsommere des flere behandlinger du har været igennem, ligesom du efter de første par behandlinger vil opleve hårfrie perioder efter behandlingen. På den måde får du også en umiddelbar effekt mens du venter på det permanente resultat.

Hvilken type hårfjerning er bedst til dig?

Nogle overvejer om de skal foretage behandling af  hårfjerning laser hjemme, med udstyr som kan købes i div. onlineshops og hos fysiske forhandlere. Vi vil ikke anbefale disse devices hvis du ønsker et varigt resultat.  De kan godt virke hæmmende på din hårvækst, men bliver aldrig et permanent resultat.

En effektiv og sikker laserbehandling opnås kun hos specialuddannet personale der har noget præcist kvalitetsudstyr der kræver viden og erfaring at benytte optimalt. Det er denne viden og erfaring du betaler for hos os. Vi har 11 års erfaring med Permanent hårfjerning og over 70.000 behandlinger bag os som tryghed for dig som overvejer at påbegynde et forløb med permanent hårfjerning.

 

 

HURTIG OG EFFEKTIV HÅRFJERNING MED UDSTYR AF HØJESTE KVALITET

Hos Cosmo Laser behandler vi med den nyeste teknologi inden for permanent hårfjerning, hvor vi benytter en såkaldt alexandritlaser og diodelaser til effektivt og skånsomt at fjerne uønsket hår permanent. Laserteknologierne er udviklet af Candela, som er verdens største producent af laserudstyr, og Vi benytter den mest sikre og effektive permanent hårfjerningsteknologi på markedet. Vi har aktivt valgt at benytte laser frem for IPL, da laser er mere effektivt på den enkelte hårrod.

 

BOOK GRATIS KONSULTATION  

Priser

Ved køb af 2 (eller flere) områder, betaler du fuld pris på det dyreste område, og får 50 % på de resterende områder. Alle nedenstående priser er normalpriser pr. gang.
Helt ansigt
1.100 kr.
Underansigt/fuldskæg
900 kr.
500 kr.
500 kr.
600 kr.
600 kr.
500 kr.
700 kr.
Tanga
900 kr.
Brazil
1.200 kr.
Baller
1.200 kr.
2.000 kr.
2.000 kr.
750 kr.
1.000 kr.
Armhule
500 kr.
Overarme
1.100 kr.
Underarme
1.100 kr.
1.700 kr.
Halv ryg
1.000 kr.
Skuldre
800 kr.
Nakke
500 kr.
Lænd
500 kr.
Bryst
1.100 kr.
Brystvorter/omkring vorte
500 kr.
Mellem bryst
500 kr.
Mave
1.000 kr.
Linje fra navle og ned
500 kr.
500 kr.

PRISGARANTI

Hos Cosmo har vi prisgaranti på permanent hårfjerning med tilsvarende udstyr (IPL, SHR og lign. teknologier ej omfattet). Hvis du mod forventning kan dokumentere en billigere pris på laserbehandling af hår, giver vi dig selvfølgelig differencen retur. Prisgarantien gælder på Sjælland og dog maks. 30 dage efter behandlingen er udført.

RENTEFRI FINANSIERING

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

 

Læs mere og prøv låneberegneren →

FASTE TILBUD

Bikinilinie og armhuler 900,-

Overlæbe og hage 700,-

Brazil og armhuler 1.300 ,-

Ryg, nakke og skuldre 2.100,-

Skuldre og overarme 1.400,-

Sådan foregår behandlingen

Behandlingen foregår således, at laserlyset og varmen fra lysstrålen ledes ned i dine hårsække via dine mørke hårstrå, så hårsækken ødelægges. Men for at hårsækken kan ødelægges skal håret både være mørkt og befinde sig i sin vækstfase. Dine hår gennemløber nemlig 3 faser: Vækstfase, hvilefase og afstødningsfase. Der opnås varig hårreduktion af de mørke hår som er vækstfasen, men det estimeres at kun 5% af dine hår er i denne fase på samme tid. Derfor varierer dit resultat også fra gang til gang.

Sådan er successraten

Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger, du finder tilstrækkeligt ved permanent hårfjerning. Normalt anbefaler vi mellem 8-12 laserbehandlinger. Der vil være nogle hudområder, hvor hårene lettere forsvinder fra end andre. Vi anbefaler, at der går 4-12 uger mellem hver behandling på samme område.
Alle hår kan ikke fjernes fuldstændigt, men mængden af mørke hår vil typisk kunne reduceres med ca. 70% med et varigt resultat. Dog kan enkelte opleve en reduktion helt op til 95 %.
Da lyset og varmen ledes ned i hårsækken via farvestoffet i dit hår, er det ikke muligt at behandle lyse, grå eller røde hår. Forhør dig evt. nærmere hos vores kosmetiske sygeplejersker omkring andre behandlingsmuligheder for lyse og røde hår.

Før din behandling

Inden din første behandling er det afgørende, at du ikke er solbrændt eller har anvendt selvbruner inden og imellem behandlingerne. Hvis huden er mørkere end hårfarven, opnås der ikke det mest optimale behandlingsresultat, og der vil være øget risiko for bivirkninger, som f.eks. forbrænding.

Derfor kan du opleve at måtte udsætte din tid til behandling, hvis din hud er for mørk. Det område der ønskes behandlet, skal barberes med skraber et døgn før behandlingen.

I perioderne imellem behandlingerne, er du velkommen til at barbere dig med en skraber. Men du må hverken bruge pincet eller få foretaget voksbehandling.

UNDER DIN BEHANDLING

Behandlingen kan godt føles lidt ubehagelig, som en let stikken i huden. Der anvendes en cooling gele under behandlingen, der er let smertelindrende.

Derudover vil der i forbindelse med konsultationen være mulighed for at mærke, hvordan behandlingen føles.

EFTER DIN BEHANDLING

Din hud kan være lidt rød og der kan være lidt hævelse omkring det enkelte hårstrå – som ved gåsehud. Dette forsvinder i løbet af nogle timer.

Nogle kan have glæde af efterbehandling med salve/creme. Du kan se alle hårene efter behandlingen, så de forsvinder ikke med det samme. De skal først skubbes op til overfladen, hvilket sker i samme tempo, som de øvrige hår vokser, ca. 0,1 mm pr. døgn. Resultatet efter en behandling kan tidligst vurderes 2-3 måneder efter behandlingen.

Undgå unødvendig irritation af huden i 24 timer efter behandlingen og undgå sollys på behandlingsstedet i 2 uger efter. Du bør ikke skrabe hårene det første døgn for at undgå for meget irritation i huden.

Potentielle bivirkninger ved din behandling

Huden kan virke irriteret kort efter behandlingen og med en let hævelse omkring de enkelte hårstrå. Forbrænding af huden ses yderst sjældent, men kan opstå hvis huden umiddelbart har været udsat for sollys eller er for mørk.

Hvis der fremkommer forbrænding eller på anden måde irritation af huden, vil det være muligt at kontakte læge eller sygeplejerske.

Generelle kontraindikationer (forhold der taler imod behandling)

– Kræft, specielt hudkræft
– Graviditet
– Brug af antibiotika mod uren hud
– Aktiv herpesinflammation på behandlingsområde
– Ikke-kontrolleret diabetes
– Tendens til keloid ardannelse
– Ikke-kontrollerede hormonforstyrrelser
– Under antikoagulationsbehandling (blodfortyndende behandling).
– Epilepsi
– Fortid med blødningskoagulopathies – hvis du er bløder.
– Pacemaker

FÅ EN GRATIS

KONSULTATION

 

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Til konsultationen får du grundig rådgivning, så du kan få en klar ide om, hvilke resultater du kan forvente, hvor langt dit behandlingsforløb vil være, og hvad den samlede pris bliver. Konsultationen varer ca. 20 min. Den er gratis og uforpligtende.

 

blank

VI ER GLADE, NÅR VORES KUNDER ER GLADE

FANTASTISK KLINIK

Kan klart anbefale Cosmo Laser.
Personalet er utrolig imødekommende
og vigtigst af alt meget professionelle.

– CECILIE –

TOP PROFESSIONELLE

Lækkert sted – top professionelle
behandlere, trygt og tillidsvækkende
fordi der ikke overbehandles – super
venlige og meget lækre produkter og
omgivelser – jeg er vild med at komme
hos Cosmo city og vil ikke komme andre steder.

– MIRIAM –

RIGTIG GOD OPLEVELSE

Rigtig god oplevelse, med søde og kompetent personale. Er spændt på det endelig resultat.

– HELENE –

FIND OS HER

COSMO – AARHUS

Klostergade 22, 1. mf.
8000 Aarhus C

aarhus@cosmolaser.dk

35 39 44 00

COSMO – HØRSHOLM

Hovedgaden 24, 2. sal
2970 Hørsholm

hoersholm@cosmolaser.dk

35 39 44 00

COSMO – CITY

Ny Vestergade 1, 1. sal
1471 København K

info@cosmolaser.dk

35 39 44 00

GRATIS KONSULTATION

Vi starter altid din første behandling med en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Konsultationen varer ca. 20 min.

 

BOOK HER