Du deler livshistorier med flere end du tror!

Et nyt år er begyndt!

 

Puha, vi skriver allerede 2016 og selvom mange af os (inkl. mig selv) prøver, så kan vi ikke komme udenom, at vi ældes for hvert år der går og det syner bl.a. ved, at vi får rynker og nogle vælger at få en botox behandling. Nogle mennesker udvikler rynker tidligere end andre og det er der oftest en helt speciel årsag til.

 

 

Ser du, I hvilken grad du har rynker, hænger oftest sammen med den livsstil du lever.

 

 

Der er især to ting som din hud oftest vil sladre om:

 

  • At du ryger  – rygning hæmmer og ødelægger de fine små blodårer som ernærer huden, derfor får rygere flere rynker end ikke-rygere
  • At du ikke har fornuftige vaner hvad angår sol  – UVA og UVB stråler leder til forandringer i din underhud, som med tiden gør huden tyndere og mindre elastisk – solcreme er derfor en nødvendighed. Næstefter tobaksbrug er sollys den største årsag til rynker.

 

…. Rynker kan faktisk også være genetisk bestemt. Da vores hudtype bestemmes af vores gener, kan rynker derfor være arvelige. Lys hud, som ikke har let ved at blive brun, er mest udsat for rynkedannelse.

 

Stemmer dit ansigtsudtryk overens med din personlighed og livshistorie?

 

Ens rynker afslører oftest meget mere end vi tror, men jeg syntes også at rynker er en charmerende del ved det at blive ældre – det er måske bare ikke dem alle sammen, som man behøver omfavne med samme glæde. For selvom, at hver rynke har sin egen historie

 

 

… så er det næppe alle historier, som man vil dele med sin omverden, vel?

 

 

Jeg møder også mange kvinder og mænd på min vej, som ikke føler at deres ansigtsudtryk stemmer overens med deres personlighed eller alder, hvad enten de er 30 eller 70 år. Det er en følelse af, at der er en meget yngre person indeni, som bliver sværere og sværere at genkende, når man ser sig selv i spejlet…

 

 

Kender du den følelse?

 

 

Gudskelov kan vi blive enige om at rynker er en naturlig aldringsproces (… Vi har dem alle sammen, hvad enten vi vil det eller ej), men det betyder vel ikke, at man ikke kan gøre noget for dem?

 

Det siger vores kunder om deres rynker

 

Jeg har mødt Füsun, Kristine og Rikke, som er kunder hos Cosmo. De trives ikke med deres rynker og har derfor valgt at gøre noget ved det, på hver deres måde. Her kan du læse, hvorfor de traf dette valg: 

 

 

”Selvom jeg egentlig er en meget varm og glad person, så betragtede folk mig nogen gange som en sur person, fordi jeg har haft de her linjer i mit ansigt. Det første folk spurgte mig om var, om jeg havde hovedpine eller om der var noget galt.  Jeg nægter ikke min alder, men i mit liv er det vigtigt for mig, at jeg ser godt ud. Man kan diskutere meget om det er rigtigt eller forkert, men jeg syntes man skal gøre det, der er rigtigt for en selv ” (Füsun Eriksen)

 

 

 


” Nogle gange kommer det bare bag på en, at man er blevet ældre. Især hvis man får taget billeder, så kunne jeg tit tænke ”hold da op, ser jeg sådan ud?”. Det er bare ikke altid den opfattelse man har af sig selv. Med små midler kan man gøre, at man ikke ser så træt ud. Det er dejligt. ”
  (Kristine Ryberg)

 

 

 

”Jeg er egentligt ikke påvirket af, at man ældes rent udseendemæssigt, men jeg har en bekymringsrynke i panden, som jeg har været generet af og som jeg lagde mærke til, før jeg fik gjort noget ved den. Jeg er ikke fanatisk i forhold til at blive ældre, jeg mener også, at der er noget smukt ved at blive ældre. Men rynken generede mig”  (Rikke Novod)

 

 

Kan du nikke genkendende til disse udtalelser?

 

Bliv klog på dine rynker – prøv vores rynkeguide

 

… Oplever du også, at dine rynker gør dig ældre end du er? At dit ansigt ikke afspejler din glade og milde personlighed, men nærmere et tvært og træt udseende?

 

 

Eller vil du bare gerne se et par yngre ud på en diskret og naturlig måde?

 

 

Så har du forskellige muligheder for at komme rynkerne til livs. Det forholder sig faktisk sådan, at det er meget forskelligt fra person til person, hvilke rynker man har og derfor er det også individuelt, hvilken behandling som passer dig bedst.

 

 

Du kan f.eks. komme dine rynker til livs med:

 

  • Filler (Juvadérm og Belotero)
  • Botox
  • Laserbehandlinger såsom Triniti eller Matrix behandlinger

 

Hos Cosmo har vi derfor lavet en rynkeguide , som kan hjælpe dig med at blive klogere på dine egne rynker og de ideelle behandlingsmuligheder. 

 

I tvivl om hvilken behandling du skal vælge eller vil du bare gerne booke en tid?

 

Det kan godt være svært at vurdere hvilken behandling, som passer bedst til dig. Vi anbefaler derfor, at du booker en gratis konsultation hos en af vores sygeplejesker, som kan vejlede dig til at træffe det rigtige valg. Du kan booke din gratis konsultation online eller ved at  ringe til os på 35394400. 

 

 

  Vi glæder os meget til at byde dig velkommen hos Cosmo