Gør som Kim Kardashian - Få Frax - Cosmo Laser

Gør som Kim Kardashian - Få Frax

Kim Kardashian anbefaler Frax

Truth to be told ... Hos Cosmo elsker vi laserbehandlinger! Og det er uanset, om de skal fjerne vores uønskede hår eller give os en mere jævn hudstruktur og mere glød.

For dét, der er med laser, det er, at det virker!

 

En af grundene til, at vores Frax-behandling er én af vores favoritter er, fordi den skånsomt forbedrer huden, uanset om du døjer med fine linjer, store porer, ar eller solskader.

Og faktisk så har selveste Kim Kardashian udtalt, at hun er afhængig af Frax-laserbehandlinger for at holde sin hud fri for fine linjer samt holde den "creamy and glowy", som hun beskriver det. Anbefalingen kom under et talkshow med selveste Oprah Winfrey, hvor Kim sagde:

"'I'm like, girls, you should go get a Fraxel laser on your face."

 

(før-efter kombinationsbehandling med IPL, Frax, Profhilo, filler og Botox)

Sådan virker Frax-behandlingen

Frax-behandlingen laver en kontrolleret skade i en fastsat procentdel af huden, som stimulerer kollagenproduktionen og bindevævet i huden. Under ophelingen vil huden også trække sig mere sammen, og der sker dermed en opstrammende effekt. Efter behandlingen kan ens hud opleves rød og let brændende, men det forsvinder efter 2-6 timer, og man kan dermedhttps://www.youtube.com/watch?v=OtVPvWoJ2bA fortsætte sin dag umiddelbart efter behandlingen.

 


Så drømmer du om at få "den perfekte hud", så er denne laserbehandling ideel, da den effektivt giver huden mere fleksibilitet og glød, samt får huden til at virke yngre og mere frisk.

I tvivl om, hvad der er bedst for din hud?

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og de udfordringer, du oplever med din hud? Så kom ind til en uforpligtende forundersøgelse hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, som vil vejlede dig ift. den bedste behandling til netop dine ønsker og behov.

Book tid til en gratis og helt uforpligtende konsultation online eller ved at ringe til os på 35 39 44 00.

Ha’ en fantastisk dag!

Mishall,

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.