5 grunde til at vi anbefaler filler! - Cosmo Laser

5 grunde til at vi anbefaler filler!

Derfor er filler en fantastisk behandling

Vi laver en masse flotte naturlige læber, løfter diskret nedadvendte mundviger, reducerer eller fjerner rygerrynker, og løfter flade kinder, så de igen bliver til fyldige kindben. Vi elsker, når vores kunder forlader klinikken med et øjeblikkeligt og naturligt resultat.

Men (ærligt) det er ikke kun vores kunder vi behandler, engang imellem behandler vi også hinanden. Og nu tænker du måske – “Jamen de sygeplejersker jeg har set inde på klinikken – de ligner da ikke nogen, der har fået lavet “noget”.

Men det er faktisk pointen med det hele. Vi elsker filler mest, når man IKKE kan se det.

#5 gode “fif” om filler

#1 – Ikke medicinsk

At kalde filler naturligt er måske lige at gå over stregen, men faktum er, at den type filler (også kaldet ikke-permanent filler), som vi bruger i klinikken, består af saltvand og hyaluronsyre – begge dele har du allerede i kroppen. Der er altså ikke tale om nogen “medicin”, “gift” eller lignende.

#2 – Booster huden til at forynge sig selv

Når vi injicerer filler, sker der det gode, at huden “kommer i tanke om”, selv at producere mere hyaluronsyre. Hyaluronsyre er blandt andet med til at sikre, at huden er fugtet, og derfor vil man ofte opleve, at huden bliver vitaliseret, og ser friskere ud efter en fillerbehandling.

#3 – Naturlige resultater

Med filler kan vi skabe naturlige og virkelig flotte resultater. En filler behandling kan laves så diskret, at det stort set kun er dig selv, der kan se det. Andre vil måske komplimentere dig for at se friskere eller mindre træt ud, men filler er – hvis du ønsker det – en privat sag.

#4 – Et alternativ til kirurgi

Med filler kan vi korrigere for asymmetrier i ansigtet som f.eks. skæve læber, eller buler på næseryggen. En næseoperation er svær at lave om, men med filler kan du forme næsen og evt. hagen, til den profil du drømmer om, og lave den om igen, hvis du skulle fortryde.

#5 – En holdbar løsning

Holdbarheden på fillerbehandlinger varierer meget afhængigt af, hvilken type behandling man får lavet. Et par læber holder typisk i 4-6 måneder – mens kindben kan holde fra 1- 1,5 år.

Få en gratis vurdering & behandlingsplan!

Lige nu sidder mine kollegaer og jeg klar til at konsultere dig. Med udgangspunkt i dit ansigt og dine ønsker, laver vi en uforpligtende plan og et prisoverslag for din fillerbehandling. Du kan booke online eller ringe til os på 35394400, så hjælper vi dig med at finde en tid.

Jeg glæder mig til at se dig i klinikken!

De bedste hilsner

Kamilla

Faglig chef

Cosmo Laser

Klinikchef Kamilla

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.