kunde med svedproblemer under armen

Træt af svedpletter? Svedbehandling med Botox er svaret

Mange kender til det populære middel, Botox. Dog er det de færreste der ved, at det også kan bruges til andet, end at mindske synet af rynker. Hemmeligheden er, at Botox kan bruges til så meget mere, blandt andet behandling af øget svedproduktion.

Hvem er behandlingen for?

Alle kender den plage med at svede under armene i ulejlige situationer, og det kan være en pine i ens dagligdag. Hvis man er en person, som sveder mere end gennemsnittet, også kaldet hyperhidrose, så er Botox mod overproduktion af sved måske en god løsning.

For at diagnosticere hyperhidrose vil speciallægen under konsultationen evaluere dine symptombeskrivelser og tidligere behandlingsforsøg. En gravimetrisk test udføres ved at placere et filterpapir i armhulerne for at måle svedmængden, hvilket bekræfter diagnosen.

Behandlingen mod øget svedtendens er populær i Hollywood og kendte stjerner som Chrissy Teigen, Zoey Deutch og Halle Berry har alle brugt denne metode til at behandle deres svedproblemer til når de skal stå under rampelyset. Det samme kan du gøre hos Cosmo!

Hvordan foregår behandlingen?

Behandling af øget svedtendens med Botox involverer injektion af små mængder Botox i det pågældende område. Botox blokerer nerveimpulser til svedkirtlerne, hvilket reducerer svedproduktionen, der normalt udløses af kroppens varme eller følelsesmæssig stress.

Behandlingen er ikke smertefuld og tager omkring 30 minutter. Resultatet fremkommer indenfor 14 dage og holder helt op til 12 måneder.

kunde får behandling mod øget svedproduktion


Fordele ved behandlingen

Øget svedtendens er hos mange en daglig gene som kan påvirke ens sociale liv og selvtillid. Derfor har vores kunder haft stor glæde af at svede mindre efter deres svedbehandling med Botox. De væsentligste fordele er følgende:

  • Bekymringsfrit kan du nu gå med dit yndlingstøj
  • Det er en hurtig behandling med hurtige resultater
  • Langvarige resulter
  • Forbedret livskvalitet uden stress over sved


Book en gratis konsultation

Er du ligesom mange andre generet af sved? Og lyder behandling af øget svedtendens med Botox som noget, du kunne være interesseret i? Så kig på vores hjemmeside cosmolaser.dk og læs mere. Er du allerede klar til at tage det næste skridt, så book en gratis konsultation i vores klinik i Rødovre, hvor du kan få professionel rådgivning og finde ud af om det noget for dig.

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.