Julegaven til manden, der har alt - Cosmo Laser

Julegaven til manden, der har alt

Er hans ønskeseddel kedelig igen i år?

Årh! Så blev det den tid på året igen … Du skal finde på en julegave til manden, kæresten, din far, din bror eller måske din bedstefar. Men når ønskesedlen lander – hvis den overhovedet gør det, så er det den samme gamle trummerum med nye strømper og underbukser. Og hvis han virkelig har flottet sig, så ønsker han sig måske også en ny polo. GAAAB!

Tilbage sidder du sikkert og tænker; Gud, hvor kedeligt! Og din hjerne forsøger desperat at finde på noget mere kreativt … Men altså, hvad giver man manden, der har alt?

Det har vi måske svaret på. Nemlig et gavekort til Cosmo Laser.

Vi har samlet 5 bud på en PERFEKT julegave til manden, der har alt. Og det bedste er, at han helt selv kan vælge, hvilken behandling han vil have, for med et gavekort til Cosmo Laser er der frit valg på alle hylder af behandlinger og produkter.

Bud #1: Gør hans hverdag lettere med permanent hårfjerning

Permanent hårfjerning er ikke kun for kvinder. Der er f.eks. mange mænd, der døjer med hår på ryggen, i nakken og på halsen eller med røde knopper som følge af barbering, hvilket kan være til stor gene. Og her kan permanent hårfjerning med laser være løsningen.

Med permanent hårfjerning sparer han en masse tid i hverdagen ved at slippe for barbering, uanset om det er i ansigtet eller på kroppen. Og så sparer han også miljøet for en masse plastikskrabere.

Så vil du give en julegave, der gør hans hverdag lettere, og som er god for miljøet? Så er permanent hårfjerning et virkelig godt bud!

Vi anbefaler mellem 6-12 behandlinger pr. område.

Prisestimat pr. behandling fra: 500 kr.

Bud #2: Slet fortidens ”fejltagelser” med tatoveringsfjernelse

Har han en tatovering, som han ikke er superstolt af? Måske ekskærestens navn, en stavefejl, et bevis på et tabt væddemål eller måske bare en tatovering, der er blevet grim med tiden? Så er det her julegaven, som helt sikkert vil sprede stor glæde hos ham!

Tatoveringen fjernes med laser, og vi anvender markedets hurtigste og mest skånsomme teknologi, så han er sikker på, at fortidens ”fejltagelser" ikke længere vil være at finde.

Vi anbefaler mellem 5-10 behandlinger (det kan svinge meget alt efter størrelse osv.).

Prisestimat pr. behandling fra: 375 kr.

Bud #3: Kom af med ”portvinstuden” med laser mod karsprængninger:

Er han plaget af rødme i ansigtet, “portvinstud” eller måske blålige mønstre på benene? Så kan en laserbehandling mod karsprængninger måske være årets julegave.

Karsprængninger og ødelagte blodkar kan fjernes ved hjælp af laser. I praksis fungerer det sådan, at lyset fra laseren opsuges af farven i karrene, som herefter klistrer sammen og forsvinder.

Og bonusinfo! Det er faktisk allerbedst at få fjernet karsprængningerne om vinteren, hvor huden er lysest.

Vi anbefaler ca. 2-5 behandlinger alt efter område og størrelse.

Prisestimat pr. behandling fra: 720 kr.

Bud #4: Slet teenagespor med en akne og/eller aknear-behandling

Måske er akne-problemerne fortid, måske ikke. Ligegyldigt hvad, så kan akne og akne-ar være pisseirriterende (for at sige det mildt). Heldigvis har vi behandlingen, som reducerer akne og akne-ar betydeligt, og giver en mere ensartet hudstruktur.

Så døjer han med akne eller ar fra akne? Så er det måske en Fire & Ice behandling som du skal overraske ham med i julegave

Vi anbefaler ca. 3 behandlinger.

Prisestimat pr. behandling fra: 720 kr.

Bud #5: Fremhæv de maskuline træk med Botox- og fillerbehandlinger

Mange tænker ofte på store fyldige læber, når de hører ordet ’filler’ eller på overbehandlede Hollywood-stjerner, når de hører ordet ’Botox’. Sådan behøver det ikke at være. Hos mænd er det især populært at få lavet mere markeret kindben, skabe en mere maskulin hage eller komme trætte øjne og mørke rander til livs - og her er filler genialt! Hvis det er bekymringsrynken, der har vokset sig for dyb, så er en Botox-behandling hans redning til et friskere udtryk.

Hos Cosmo Laser er én af vores værdier ’integritet’. Dette praktiserer vi i høj grad, når det kommer til injektionsbehandling (botox- og filler-behandlinger). Vi vil hellere tage det lidt ad gangen frem for at overbehandle, så han går derfra med et naturligt resultat.

Så har han et ønske om at se friskere ud og fremhæve de gode maskuline træk? Så er en filler- eller Botox-behandling måske den helt rigtige julegave for ham.

Prisestimat pr. behandling fra: 500 kr.

Køb et gavekort - og lad ham selv vælge sin julegave

Vores gavekort kan bruges til alle behandlinger, så vælg dit beløb - og giv ham muligheden for selv at vælge blandt alle vores behandlinger. Når han har fundet ud af, hvilken behandling han ønsker, så skal han blot booke en tid til en gratis konsultation. Køb gavekortet her SHOP.

Han kan booke en gratis og helt uforpligtende konsultation online eller ved at ringe til os på 35394400.

På gensyn i klinikken! Ha’ en skøn jul :)

Malou,

Kosmetisk sygeplejerske Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.