Få et friskere udseende med hudforbedrende behandling

Med vores behandling Cosmo Boost kombinerer vi laserbehandling med Revive Skin Booster fillerbehandling. Det er for at opnå det bedste fra begge verdener. Mens laserdelen i denne kombinationsbehandling arbejder på at genskabe fasthed i huden og udskyde hudens aldringssproces, skabes større glød og vitalitet med den fugtgivende Revive Skin Booster fillerbehandling.

Denne kombination er yderst effektiv for dig, der er 35+ og ønsker en smuk udstråling, samt at forebygge mod de tidlige aldringstegn. Og så kan den udføres hele året rundt, uafhængigt af om din hud har været udsat for sol eller ej.

Effektiv kombinationsbehandling

I denne video, kan du møde Trine, der fortæller om sin Cosmo Boost kombinationsbehandling.

Hos Cosmo bliver du altid behandlet af en specialuddannet kosmetisk sygeplejerske.

Kombinationsbehandlingen for et friskere og sundere udseende

Hos Cosmo Laser er vi førende i Danmark inden for kosmetiske laser- og injektionsbehandlinger og kan tilbyde dig flere muligheder alt afhængigt af dine behov. Til flere af vores hudforbedrende behandlinger benytter vi Elos Laser, eller videreudviklingen Elos Plus, som er lavet af den førende globale laserproducent Syneron Candela, og som sikrer dig optimale og skånsomme resultater med den nyeste teknologi på markedet.

De to behandlinger i Cosmo Boost behandlingen varer i alt ca. 50 minutter.

Del 1: En letopstrammende laserbehandling, som aktiverer hudens kollagenproduktion og derved er med til at udskyde hudens aldringsproces.

Del 2: Her anvendes fugtgivende ikke-permanent filler, i hudoverfladen, som giver en gennemfugtet hud – med masser af glød og vitalitet. Fugten fra behandlingen binder sig til huden og bliver ét med hudens egne fugtstoffer, som derved virker forebyggende mod tørhed og tidlige alderstegn.

Alternativer til Cosmo Boost behandlingen

Hudforyngelse med IPL: En laserbehandling, der er velegnet til solskadet hud, uens hudtoning og mindre karsprængninger. Du kan læse mere om vores IPL behandling mod solskader her.

Cosmo Signatur: En yderst effektiv laserbehandling, som reducerer mørke pletter og ujævn hudtone, styrker kollagenproduktionen og minimerer fine linjer samt afsluttes med en laserbehandling mod grovere hudtekstur og linjer. Læs mere om Cosmo Signatur her.

Hudforfinelse og arreduktion med fraktioneret laser: Med vores frax-1550 fraktioneret rynkebehandling, vil du opleve at få formindsket dine fine rynker, samt få en klarere hud. Fordelen ved frax er, at indgrebet ikke er nær så drastisk, og dermed er helingsforløbet lettere og hurtigere. Læs mere om vores frax behandling her.

Hvis du er i tvivl om hvilken behandling, du skal vælge eller ønsker en behandling, er du velkommen til at booke en gratis og uforpligtende konsultation.

Bliv klogere på behandlingen

Sådan foregår behandlingen

Expand FAQ

Hos Cosmo Laser forebygger vi slap hud og behandler karsprængninger, ujævn hudtone, linjer og rynker med en af vores signatur behandlinger Cosmo Boost – her kombinerer vi laserbehandling med ikke-permanent filler. 

Første del af behandlingen går ind og reducerer eller fjerner dine karsprængninger, gammelmandspletter og solskader. Anden del af behandlingen laver en let opstramning af huden i hele øvre og nedre del af ansigtet og/eller på hals og bryst, mens tredje del af behandlingen er en fugtgivende fillerbehandling i hudoverfladen.

Alt i alt giver behandlingen en mere ensartet hud samt en mild opstramning af læderhud og det dybere liggende bindevæv. Resultatet er et friskere udseende, med en masse glød og vitalitet – samtidigt med at det forebygger mod tidlige aldringstegn.

Det er individuelt hvor mange behandlinger, du behøver for at opnå det bedste resultat. Oftest anbefaler vi 3 behandlinger med 1 måneds mellemrum.

Før din behandling

Expand FAQ

Inden din første behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor du vil få grundig information om behandlingen. Når du kommer til din behandling, skal huden på behandlingsstedet være intakt og uden infektioner, sår eller irritation.

Forudsætningen for at opnå det bedste resultat er, at huden er så lys som muligt. Der må derfor ikke anvendes selvbruner 2 uger før behandlingen, ligesom huden overhovedet ikke må udsættes for UV stråling (sollys og solarium) i 4 uger før behandlingen. Overholdes dette ikke, må behandlingen evt. aflyses og udskydes. Vi aflyser i de tilfælde, hvor vi vurderer, at der er risiko for et dårligt resultat eller en forbrænding, pga. ovennævnte forholdsregler ikke er overholdt. Vi forbeholder os desuden ret til at udskrive et gebyr på 500 kr., såfremt man hjemsendes pga. ovenstående, og tiden må aflyses senere end 24 timer før behandling. 

Det anbefales at sørge for, at huden er velplejet, inden man starter på behandlingen, og behandlingsområdet skal være intakt og uden infektioner, sår eller irritation. 

Under din behandling

Expand FAQ

Ansigtshuden afrenses og der påsmøres efterfølgende en speciel lys- og radiofrekvent overledende gel, som kan overføre radiobølgernes energimængder til læderhuden, som skånsomt opvarmes. 

Under behandlingen vil du mærke varme og en let prikken i huden. I visse områder kan behandlingen være lettere ubehagelig. I den første del af behandlingen vil der ligeledes forekomme stærke lysglimt, som kan virke ubehagelige, men er helt ufarlig for øjnene. Opvarmningen er kortvarig og forbigående. 

Herefter vil der lægges filler i det ønskede område i små overfladiske doser, indtil området er tilstrækkeligt afdækket. 

Efter din behandling

Expand FAQ

Huden kan efter behandlingen, føles lidt varm og der kan forekomme let ubehag i det behandlede område. Dette kan i nogle tilfælde vare ved op til et par timer efter behandlingen. Ubehaget forsvinder igen og der kan være let rødme samt hævelse i området efterfølgende. Generne kan med fordel lindres ved nedkøling af det behandlede område i timerne efter behandlingen. Der udleveres ispose til dette i klinikken, denne er du velkommen til at tage med hjem og genbruge ved behov. 

Hudtonen vil i nogle tilfælde fremtræde mørkere umiddelbart efter behandlingen. Dette aftager i løbet af 1-2 uger. Herefter ses huden atter lys og ensartet. Behandlingen stimulerer hudens egen kollagen, så du opnår en bedre vitalitet i huden, samtidig med at overfladiske karsprængninger ofte vil trække sig sammen, og huden vil fremstå mere glat og ensartet. 

Cremer uden parfume kan anvendes 6 timer efter behandlingen ligesom daglig aktivitet kan genoptages uændret efter behandlingen. Det anbefales at bruge solfaktor med min. spf. 50 ligesom, at det er helt afgørende, at huden ikke udsættes for sol i 4 uger efter behandlingen. Ved skiferie eller solferie i troperne efter behandlingen anbefales det, at der går 6-8 uger fra behandlingen til ferien. Undgå at bruge skrubbecreme eller kemisk peeling i 7 dage efter behandlingen.

Huden kan virke irriteret kort efter behandlingen og kan fremstå højrød. Du kan opleve at være øm ved indstikssteder, samt opleve blå mærker, som vil forsvinde hos de fleste i løbet af 4 – 6 dage. Der kan forekomme en forbrænding, og der kan måske opstå små væskefyldte blærer, lysfarvning af huden og ardannelser. Sådan en forbrænding af huden ses yderst sjældent, men kan forekomme, hvis huden er meget sensitiv, tynd, umiddelbart har været udsat for sollys, eller er for mørk. I yderst sjældne tilfælde kan man opleve en forværring af hudtonen efter denne behandling. Er dette tilfældet, vil vi stoppe behandlingsforløbet. 

Der vil være en lille risiko for infektion ved injektionsbehandling, med enten bakterier eller virus. Infektion viser sig ved rødme, ømhed og hævelse af huden samt eventuel feber. Hvis der opstår infektion, vil det opleves som en pludselig forværring eller tilbagegang i processen. Risikoen for infektion er størst de første timer efter behandlingen og kan let behandles med antibiotika. De fillerprodukter som anvendes i klinikken, kan fuldt integreres i vævet. Trods det kan der i sjældne tilfælde opstå knuder af filler i vævet. Disse vil normalt aftage og forsvinde i løbet af kort tid, og kan i de fleste tilfælde, masseres væk. Der kan ligeledes ved behandling med filler forekomme granulomer, nekrose og iskæmi med risiko for blindhed til følge.

Det skal dog, på det kraftigste understreges, at disse tilfælde er yderst sjældne, og at der kun er registreret få tilfælde på verdensplan. Disse tilfælde skal behandles medicinsk.

Hvis der fremkommer forbrænding eller på anden måde ses uventet irritation/reaktion, eller infektion i huden, vil det være muligt at kontakte læge eller sygeplejerske i klinikken, uden for åbningstid henviser vi til egen læge eller akutafdeling. 

Har man tendens til hyppige herpesudbrud, kan det være nødvendigt med en forebyggende behandling. 

Anbefalede tilkøb

I forbindelse med din Cosmo Boost behandling, anbefaler vi supplerende behandlinger til dit forløb:

Revive Skin Booster

Frax

Botox

Rentefri finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN

Se priser på vores Cosmo Boost behandlinger her

Område Normalpris MyCosmo Pris
Ansigt (inkl. 2 ml. skin booster) 4.500 kr. 3.375 kr.
Ansigt og hals (inkl. 4 ml. skin booster) 7.000 kr. 5.250 kr.
Hals og bryst (inkl. 4 ml. skin booster) 7.000 kr. 5.250 kr.
Ansigt, hals og bryst (inkl. 6 ml. skin booster) 9.500 kr. 7.125 kr.

Spar 25% med MyCosmo

Kender du til alle fordelene med MyCosmo?

Med vores MyCosmo medlemskaber får du adgang til faste lave priser, når det passer dig, muligheden for at optjene point i vores app samt
mange flere fordele.

Få 25 % kontant på dine behandlinger og optjen point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger.

FÅ ADGANG I DAG!