Bevis: En filler-behandling kan godt se naturlig ud

Bevis: En filler-behandling kan godt se naturlig ud

Derfor får filler dig ikke til at ligne en Hollywood-frue

Har du overvejet at få en filler behandling? Men er du bange for, at det kommer til at se unaturligt og kunstigt ud ...

Så skal du vide, at jeg godt kan forstå dig.

For der findes uheldige eksempler derude, men du skal også vide, at disse resultater er opstået, fordi der har enten har været en behandler, der ikke kunne finde ud af sit håndværk eller fordi kunden ikke har formået at sige stop.

Ingen af disse ting skal du frygte hos Cosmo Laser.

Vi vægter nemlig etik, faglighed og integritet utrolig højt! Det betyder, at vi aldrig overbehandler og vi siger hellere nej tak til dine penge, end at vi vil lave et resultat, som vi ikke kan stå inde for.

Beviset - så naturligt kan 9 ml filler i ansigtet se ud

Denne kunde har fået hele 9 ml filler i ansigtet - og det er ret meget! Til sammenligning bruger man ofte mellem 0,5 ml til 2 ml til behandling af læberne.

Men det er også godt eksempel på, hvor vigtigt det er, at man får lavet sin filler-behandling hos klinikker og personale, der er uddannet til at udføre behandlingen - for det ér et håndværk at bruge filler til at skulpturere ansigtet, uden at andre vil kunne se, at det er lavet kosmetisk.

Før/efter filler-behandling. Efter-billederne er taget lige efter behandlingen.

Føler du dig mere tryg ift. at få en filler-behandling nu?

Det håber jeg :)

Og som altid, så skal vi se dig til en konsultation senest 48 timer, inden vi kan lave behandlingen.

Konsultationen er for det første et lovkrav, men den er også til for, at du kan få den nødvendige information og få mulighed for at stille spørgsmål til de ting, som du er i tvivl om - og derefter få min. 48 timer til at overveje om det er det rette for dig.

Vores konsultationer er altid 100 % gratis og uforpligtende.

Vælg din klinik og book tid her.

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.