Den ultimative guide – Sådan kan du reducere Rosacea

Den ultimative guide – Sådan kan du reducere Rosacea

Rosacea er en kronisk hudtilstand, der ofte forårsager rødme og synlige blodkar i ansigtet. Det er ikke alle, der er klar over, at de har Rosacea eller at man faktisk kan gøre noget ved symptomerne. Derfor har vi her lavet en guide med et komplet overblik over, hvad Rosacea er og hvad man kan gøre ved tilstanden.

Hvad er Rosacea og hvordan opstår det?

Rocasea er en almindelig hudsygdom, hvis årsag er ukendt, og sygdommen rammer ca. 10 % af den danske befolkning. Rosacea viser sig typisk ved, at de små blodkar i ansigtet udvider sig, hvilket giver vedvarende rødme i huden. Dertil kan der medfølge en stikkende og prikkende fornemmelse i huden.

Hudsygdommen er en stor gene i hverdagen, da den giver tydelig rødme i ansigtet. Dette kan medføre, at mange måske ikke har så meget lyst til at gå ud, eller anvender store mængder make-up for at skjule rødmen.

Hos Cosmo tilbyder vi behandling af Rosacea. Vi kan desværre ikke helbrede Rosacea, men med IPL behandling kan vi afhjælpe symptomerne, så det bliver mindre ubehageligt at leve med hudsygdommen.
 

Sådan foregår IPL behandling

Laserbehandling med intens pulseret lys (IPL) kan være en effektiv måde at reducere symptomerne på Rosacea. IPL er en type lysbehandling, der bruger et bredt spektrum af lys til at målrette og reducere visse hudproblemer.

IPL behandling reducerer rødme og synlige blodkar ved at sende lys gennem huden, som absorberes af blodkarrene. Dette kan hjælpe med at reducere inflammation og forbedre hudens udseende.

IPL behandling

Hvad kan du forvente af behandling af Rosacea

Du skal være opmærksom på, at vores IPL behandling ikke kan fjerne Rosacea, men blot reducere tilstanden. Da Rosacea netop er en kronisk hudsygdom, der ikke kan helbredes, skal du regne med at symptomerne vil komme igen med tiden. Derfor skal du højst sandsynligt have vedligeholdende behandlinger et par gange om året.

Dog oplever vi, at mange bliver rigtig glade og får bedre livskvalitet af at få reduceret symptomerne på Rosacea, selvom de ikke går helt væk, fordi rødmen og irritationen trods alt forbedres.

Book en gratis konsultation og hør nærmere

Inden du skal ind til laserbehandling med henblik på at få reduceret dine Rosacea symptomer, skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hud vores hudlæge. Her vil din hudtype og sværhedsgraden af din Rosacea vurderes for at bestemme, om IPL er den rigtige behandling for dig.

Hvis du er i tvivl, om du har Rosacea, men oplever diffus rødme og blodsprængninger i dit ansigt, så er du også meget velkommen til at booke dig ind til en konsultation, så vi kan tage et kig på dig.

Book en gratis konsultation her ->>

 

Jeg glæder mig til at se dig!

Malou
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

 

Sygeplejerske Malou

PS. har du hørt om vores MyCosmo App? Via vores gratis app kan du optjene point, der svarer til 10 % rabat hver eneste gang, du får en behandling i klinikken! Læs mere om appen her ->>

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.