Skin tightening – effektiv opstramning af din hud

Hos Cosmo Laser i Aarhus behandler vi slap og løs hud med Elos Skin Tightening fra Syneron, der giver en opstramning af læderhuden, samt det dybereliggende bindevæv.

Behandlingen er specielt velegnet til opstramning af hud i ansigt og på hals. Laserbehandlingen kan også anvendes på andre dele af kroppen efter særlig vejledning, som du får ved at booke en konsultation hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker. Her har du mulighed for at tale dit ønske om opstramning af hud grundigt og sagligt igennem med en erfaren behandler.

Fjern rynker naturligt og skånsomt

Når det kommer til hudopstramning, tænker de fleste måske, at et ansigtsløft er den eneste metode til at afhjælpe den problemstilling. Dog er der mange ting, som du kan gøre, hvis du ikke ønsker et kirurgisk ansigtsløft, der både er dyrt og et stort indgreb at kaste sig ud i. For mange har slet ikke ønsket om noget så drastisk som en plastikoperation.

Vi tilbyder også en lang række andre hudforyngende behandlinger, f.eks. Cosmelan og arreduktion til at opnå den fineste og glatteste hud.

Forbedring med respekt for dit naturlige udseende

Hos Cosmo Laser tænker vi anti-age med respekt for dit naturlige udseende og vi vil gøre alt for, at du stadig ligner dig selv efter en behandling, dog med en diskret men synlig forandring til det mere friske og vitale udseende. Vi kan både afhjælpe rynker og tab af volumen i huden med injektionsbehandlinger såsom filler og Botox eller med laserbehandling.

Hvad kan jeg supplere behandlingen med?

En del af vores kunder kombinerer Botox og filler med netop Skin Tightening, da de på den måde får det bedste af to verdener; En behandling med et umiddelbart resultat, der ses stort set øjeblikkeligt, og et lidt mere længerevarende resultat, der arbejder med din hud indefra, som både opstrammer og sikrer, at du forebygger slap hud på ny.

Hvad gør behandlingen for min hud?

Laserbehandlingen Skin Tightening stimulerer først og fremmest hudens kollagen og kollagenproduktion. Desuden har den en opstrammende effekt på løs hud, så de fine aldersbetingede rynker (typisk linjer på kinder, kæbe og hage) mindskes. Løs hud under hage, hals og puder på kæben, som nogle måske kender som ”hamsterkinder”, kan reduceres betragteligt.

Er du i tvivl om, hvilken type hudopstramning der passer til dig, så book en gratis konsultation og hør mere.

Stimuler hudens kollagenproduktion

Før og efter

Få 3 for 2 På Skin Tightening - Cosmo Laser

Bliv klogere på behandlingen

Om behandlingen

Expand FAQ

Hos Cosmo Laser behandler vi slap og løs hud med Skin Tightening fra Syneron.

Behandlingen med Skin Tightening opstrammer læderhuden samt det dybereliggende bindevæv. Behandlingen er specielt velegnet til slap hud i underansigt og/eller på hals og bryst.

Elos Skin Tightening teknologien påvirker hudens overflade og de dybere hudlag, så kollagenniveauet øges i området. Den kombinerer bi-polar radiofrekvens (RF) med lys og opvarmer hudens væv inden for et bestemt område, hvilket giver den ønskede opstramning.

Sådan foregår behandlingen

Expand FAQ

Behandlingen stimulerer som sagt hudens collagen og collagenproduktion, desuden har den en opstrammende effekt på løs hud så de fine aldersbetingede rynker.

(typisk linier på kinder, kæbe og hage) mindskes. Løs hud under hage, hals og puder på kæben – såkaldte jowls – kan reduceres.

Under din behandling

Expand FAQ

Under behandlingen vil du mærke varme og en let prikken og nappen i huden. I visse områder kan det være lettere ubehageligt. Opvarmningen er kortvarig og forbigående. Behandlingen af ansigtet tager ca. 30 min.

Efter din behandling

Expand FAQ

Cremer og makeup kan anvendes umiddelbart efter behandlingen, ligesom daglig aktivitet kan genoptages uændret efter behandlingen.

Det anbefales ikke at bruge skrubbecreme eller kemisk peeling i 4-5 dage efter behandlingen.

Forebyg, mens du kan

Det er langt nemmere at opretholde en fast og smidig hud, end at skulle genopbygge slap hud. Derfor er det den bedste investering at forebygge, før det er for sent. Tre behandlinger med hudopstramning udskyder din huds aldringsproces med 9-12 mdr.

Rentefri Finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån. Læs mere om betingelserne her.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN

Se alle vores priser på Skin Tightening her

Behandling Normalpris MyCosmo Pris
Underansigt inkl. kæbelinie 1.660 kr. 1.245 kr.
Underansigt inkl. kæbelinie og hals 2.200 kr. 1.650 kr.
Underansigt inkl. kæbelinie, hals og bryst 3.500 kr. 2.625 kr.
Hals og bryst 2.500 kr. 1.875 kr.

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse, og er glade for vores behandlinger og vejledning. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Trustpilot, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.

Spar 25% med MyCosmo

Kender du til alle fordelene med MyCosmo?

Med vores MyCosmo medlemskaber får du adgang til faste lave priser, når det passer dig, muligheden for at optjene point i vores app samt
mange flere fordele.

Få 25 % kontant på dine behandlinger og optjen point i vores app til en værdi af 10 % rabat på alle behandlinger.

FÅ ADGANG I DAG!