Få svar på hjemmequizzen om fedtfrysning her! - Cosmo Laser

Få svar på hjemmequizzen om fedtfrysning her!

Få dit svar her!

100-160 point

Du er ifølge denne test desværre nok ikke kandidat til at få lavet en behandling med fedtfrysning med CoolSculpting Elite. Men fortvivl ikke! Hvis du vil være helt sikker på, om du bør få lavet fedtfrysning eller ej, så book en gratis konsultation, så en af vores kosmetiske sygeplejersker kan tage en snak med dig. Du kan booke din gratis konsultation lige hér.

170-230 point

Du har rigtig gode muligheder for at være en egnet kandidat i fedtfrysning med CoolSculpting Elite. Men selvom denne quiz er ret god, så er den kun vejledende. Hvis du ønsker et mere sikkert svar, på om du er egnet til at få fedtfrysning, så book en gratis konsultation lige hér.

240-300 point

Du er den ultimative kandidat for at få fjernet genstridigt fedt med fedtfrysning med CoolSculpting Elite. I hvert fald, hvis man følger denne quiz. Men for ikke at love ALT for meget, og senere skulle skuffe dig, så book lige en konsultation først og bliv vurderet af en kosmetisk sygeplejerske. Du kan booke din gratis konsultation lige hér. Du kan booke din gratis konsultation lige hér.

Book en gratis konsultation og hør mere!

Prøvede du quizzen og blev erklæret enten egnet eller delvist egnet til fedtfrysning? Bare rolig, quizzen er ikke afgørende, men vejledende. Derfor skal du booke tid tid en gratis og uforpligtende konsultation i fedtfrysning, før du ved, om du reelt er en egnet kandidat.

Konsultationen udføres af en kosmetisk sygeplejerske og vil vare ca. 20 minutter.

Du er også velkommen til at kontakte os pr. tlf. på 3539 4400 og få hjælp til din booking.


Rigtig god dag

Kamilla

Klinikchef
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.