Se hvad kunderne siger om permanent hårfjerning

Se hvad kunderne siger om permanent hårfjerning

Det er ingen hemmelighed, at os, der arbejder hos Cosmo Laser er kæmpe fans af permanent hårfjerning! 

Og vi fortæller hele tiden alt og alle, hvor godt behandlingen virker - fordi vi jo mærker det på egen krop :) 

MEN vi forstår også godt, hvis du sidder med en tvivl om, hvorvidt det passer. For vil vi ikke bare sælge behandlingen og tjene penge?

Derfor har jeg været igennem vores Trustpilot for at se, om der skulle være nogle kunder, som vil anbefale permanent hårfjerning - og det var der selvfølgelig! 

(Jeg smider lige lidt før/efter-billeder ind, så du også får syn for sagen. Billederne er dog ikke disse kunders resultater.)

Se, hvad kunderne siger herunder.

Tryg og effektiv behandling - Claus

"Får lavet brazil og hårfjerning omkring brystvorter og armhuler. Allerede efter 4 behandlinger er effekten tydelig. Hvor jeg før skulle barbere mig dagligt for at være helt glat, kan jeg nu vente til ca. hver 3. dag og stadig have samme fornemmelse af glathed."

 

UNIK! - Rikke 

Allerede efter få behandlinger er min hårvækst reduceret markant. Desværre for mig - gik min behandler på barsel og jeg måtte derfor vælge en ny. Det er gået over alle forventninger. Stefanie gør ALT for at skabe et trygt “rum”, hvilket jeg sætter utrolig stor pris på, da jeg faktisk ikke bryder mig om at smide “kludene”.

 

 

Kæmpe anbefaling herfra - Laura 

Jeg elsker at være kunde hos Cosmo. Jeg har pt fået to laserbehandlinger hos dem, og mine hår er næsten allerede væk. Det er så lækkert, at man kan mærke, man ikke skal bruge så lang tid i badet. Personalet er virkelig søde og hjælpsomme.

 

Book en gratis konsultation 

Vil du gerne vide mere om behandlingen? Så book en gratis og uforpligtende konsultation hos vores specialuddannede kosmetiske sygeplejersker. Her vil de gennemgå behandlingen og sikre sig, at du er egnet til at få permanent hårfjerning med laser. 

 

Med venlig hilsen

Malou, kosmetisk sygeplejerske og træningsleder 

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.