Anbefaling af fedtfrysning: "Det virker virkelig!"

Anbefaling af fedtfrysning: "Det virker virkelig!"

Mød Mina, der har fået lavet fedtfrysning på sine overarme - også kaldet mormor-armene.

Mina har fået lavet to behandlinger med fire påsætninger på overarmene, med håbet om at få fjernet noget af den volumen, som irriterede hende, så hun kunne få lyst til at gå med stropløse kjoler og toppe igen.

Før efter fedtfrysning på armene

Mina deler sine erfaringer om fedtfrysning med CoolSculpting

Synes du, at fedtfrysningsbehandlingen har virket?

- "Ja! Det har virkelig virket. Jeg kan virkelig anbefale fedtfrysning til folk - det er helt fantastisk."

Hvad har resultatet givet dig?

- "Jeg har lige været i Malaga, hvor jeg skulle til en middag, og det var faktisk første gang, at jeg kunne tage en stropløs kjole på og føle, at det var okay!"

Har du andre områder, som du vil have behandlet med fedtfrysning?

- "Jeg havde ikke troet, at resultatet på armene ville være så synligt, så det er jeg meget positivt overrasket over. Så nu er næste step maven, da jeg også har smidt en del kilo, og gerne vil have det sidste bløde fedt ved maven reduceret. "

Kom ind til en gratis og uforpligtende konsultation

Døjer du med genstridige fedtdepoter? Og synes du, at du har prøvet alt i form af træning og sund kost? Så kom ind til en gratis og uforpligtende konsultation og hør mere om fedtfrysning med CoolSculpting.

Du kan booke tid online eller ringe til os på 35 39 44 00.

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.