Mød Julie, der fik skræddersyet et behandlingsforløb - Cosmo Laser

Mød Julie, der fik skræddersyet et behandlingsforløb

Kombinationsbehandling hos Cosmo Laser

Hos Cosmo Laser er vi kæmpe fortalere for at kombinere behandlinger, da det giver det mest optimale resultat. Man kan både kombinere Botox og filler, men især også laserbehandlinger og injektionsbehandlinger for at få et mere fuldendt resultat.

Vores kombinationsbehandlinger skræddersyes til den enkelte, hvor vi vurderer den bedste behandling ud fra kundens ønsker, og sammen med kunden forventningsafstemmer vi selvfølgelig hele forløbet. I dag skal du møde Julie, som har fået en kombination af laser- og injektionsbehandlinger.

Disse behandlinger har Julie fået lavet

Vores kunde, Julie, har netop afsluttet sit skræddersyet behandlingsforløb, som strakte sig over 3-4 måneder.

Julie havde et ønske om at se mere frisk ud og få sin glød tilbage, men samtidig bevare det naturlige look - og ud fra disse ønsker kom vi frem til, at Julie skulle have lavet følgende behandlinger:

  • 3x Frax – mod ujævn hudstruktur samt boost af den naturlige kollagenproduktion
  • Filler – mod manglende fylde i midtface (løft af midtface)
  • Botox – mod rynker i panden samt et lille øjenbrynsløft

Vi er VILDE med Julies resultat - og det er Julie heldigvis også selv! :)

Du kan høre Julies oplevelse med behandlingen her

Lad os tage en snak om dine ønsker

Går du også drømmer om at se mere frisk ud eller få genskabt tabt fylde i ansigtet og minimeret alderstegnene? Så kom forbi til en snak om dine ønsker og behov til vores gratis og uforpligtende konsultation, så hjælper vi dig til at blive den bedste version af dig selv – selvfølgelig med det naturlige resultat i fokus.

Book tid til en gratis konsultation her.

Spar 25 % med MyCosmo

Vil du gerne spare penge på dit forløb? Så bliv medlem af vores kundeklub 'MyCosmo'. Her sparer du 25 % på alle dine behandlinger, på nær permanent hårfjerning, fedtfrysning og Fire & Ice. Altid – præcis, når det passer dit behov.

Dit medlemskab træder i kraft, så snart du har tilmeldt dig.

MyCosmo er ikke kun lave, tilgængelige priser –
se alle de mange fordele her!

Ha' en fantastisk dag!

Kamilla

Klinikchef

Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.