Se Milles resultat

Derfor elsker vi kombinationsbehandlinger

Mød Mille, der har fået en kombination af laser- og injektionsbehandlinger

Dårlig nattesøvn havde sat sin spor i huden

Mille er 32 år, mor til to små børn på to år og arbejder til daglig i en tandlægeklinik. De sidste par år har Mille ikke sovet så meget, som hun plejer, da de to små børn ikke altid har sovet lige godt igennem. Det har desværre sat sine spor i Milles hud, og hun var derfor begyndt at blive ked af de mørke rander under øjnene, den manglende glød i ansigtet og tyngdekraftens mission om at trække ansigtet mere sydpå.

Mille kom derfor forbi Cosmo til en gratis og uforpligtende konsultation for at høre lidt mere om, hvad man kunne stille op. Hun ville gerne se friskere ud og få gløden tilbage, samt forebygge aldringstegnene, men det naturlige look skulle bevares.

En skræddersyet behandlingsplan

Jeg talte med Mille om de muligheder der er, når man kombinerer behandlinger, hvor vi både kan arbejde på huden udefra og indefra. På den måde kan vi nemlig både forebygge nye aldringstegn og "reparerer" nogle af ting, som Mille var kede af.

Efter vores samtale lavede vi sammen en skræddersyet behandlingsplan, som passede til Milles ønsker og budget, og vi blev enige om, at Mille skulle have en kombination af laser- og injektionsbehandlinger, så vi kunne give huden de bedste forudsætninger for at holde sig flot og spændstig i så lang tid som muligt.

Mille har fået lavet følgende behandlinger på fire måneder:

Resultaterne taler for sig selv

Vi er VILDE med resultaterne hos Mille, som også viser, at kosmetiske behandlinger ikke handler om at ændre udseende eller ende med at ligne en overbehandlet Hollywood-frue, men at de blot skal få dig til at ligne dig selv på en rigtig god dag og give din hud de bedste betingelser for at holde sig frisk.

Mille har oplevet at få kommentarer såsom, "Hvor ser din hud fugtmættet ud" eller "Du ser veludhvilet og friskere ud", men ingen har kommenteret på, om hun har fået lavet noget - og det var for Mille det vigtigste!

Du kan høre Mille fortælle mere om behandlingerne, hendes oplevelse af Cosmo og hvad hun synes om resultaterne her i videoen.

Spar 25 % på dine behandlinger med MyCosmo

MyCosmo-medlemskabet er for dig, der gerne vil spare penge på dine behandlinger, uden at skulle vente på eventuelle kampagner. Med MyCosmo sparer du 25 % på alle dine behandlinger, på nær permanent hårfjerning og Fire & Ice. Altid – præcis, når det passer dit behov.

Udover at du får 25 % på behandlinger, er der også en række andre lækre fordele, dem kan du læse mere om her.Book tid til en gratis og uforpligtende konsultation

Drømmer du om en flottere og mere ensartet hudstruktur, mere glød og færre rynker? Så kom ind til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker, så hjælper de dig med at finde den bedste behandling til lige netop dine ønsker. Book tid til en gratis og uforpligtende konsultation her.

Vi glæder os til at se dig!

De bedste hilsner

Kamilla

Klinikchef, Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.