Bag om kunden: Mette, 30 år, Sygeplejerske - Cosmo Laser

Bag om kunden: Mette, 30 år, Sygeplejerske

I dag skal du møde Mette.

Mette på 30 år.

Men først. Lad mig tage dig tilbage i tiden.

Til dengang Mette var 24 år.

Hun studerede og var i fuld gang med at afslutte sit sidste år på Sygeplejeuddannelsen, som hun (i øvrigt) var meget passioneret omkring.

Til trods for det travle studie og høje ambitionsniveau, havde hun (stadig) energi til at nyde sin fritid med lidt sport og caféture med veninderne.

Men en dag får Mette sig en (glædelig) overraskelse.

En nyhed som ændrer Mettes liv. For evigt.

Hun er gravid!

Bag om kunden: Mette, 30 år, sygeplejerske


Mette er Botox-kunde hos Cosmo Laser. Og forleden mødte jeg hende i klinikken, og fik lov til at dele hendes historie med dig. Historien omkring hvorfor hun fik Botox behandling i en så tidlig alder.


Du vil (muligvis) kunne genkende dig selv i dele af hendes historie.

Mette fortæller:

“Efter jeg blev mor fik jeg – af gode årsager – ikke den nattesøvn, jeg ellers var vant til. Og det gjorde, at jeg begyndte at se meget træt ud og slet ikke havde samme udstråling, som før i tiden. Inden jeg fik min søn” , siger hun og smiler.

botoxbehandling til mor

“Pludselig følte jeg, at jeg så ældre ud end mine jævnaldrende veninder. Det kan jeg faktisk stadig huske påvirkede mig ret meget. Jeg følte mig ikke som “mig selv” længere”, forklarer hun.

“Botox gjorde at jeg simpelthen så friskere ud. Jeg kom faktisk til at ligne mig selv igen. Inden de mange søvnløse nætter.”

botox behandling mette

“Min kæreste vil gerne have jeg ser naturlig ud. Men det er det gode ved at komme hos jer, for jeg ser altid naturligt friskere ud. Min kæreste og veninder kan i hvert fald aldrig sætte en finger på, hvad jeg har fået lavet”, siger Mette og fortsætter…

“I sidste ende er det er noget, jeg gør for mig selv. Botox gør, at jeg kan genkende mig selv, når jeg kigger i spejlet.”

Trænger du også til at se friskere ud?

Book en gratis konsultation

Husk at booke en gratis konsultation inden din første behandling. Konsultationen er helt uforpligtende og vil vare ca. 20 min.

Ha’ en skøn dag!

Kamilla

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.