Bag om kunden: Susanne, 58 år, driftsplanlægger - Cosmo Laser

Bag om kunden: Susanne, 58 år, driftsplanlægger

Det er de færreste, der ikke har hørt om Botox…

Botox er efterhånden blevet en ret kommerciel rynkebehandling.

Alligevel findes der stadig en del fordomme omkring behandlingen (og folk, der vælger at få behandlingen).

Og det vil jeg gøre op med!


Derfor har jeg taget en lille snak med en af vores kunder, Susanne, omkring hendes oplevelse med Botox behandling, hvorfor hun får behandlingen og hvad det gør for hende.


Læs videre og bliv klogere på hvem Botox (også) er for…

“Selvom det måske lyder lidt plat, så føler jeg, at jeg ser meget mere åben og glad ud”

I hvilke områder får du Botox?

Jeg får Botox i min pande og i rynken mellem mine bryn.

Hvad var årsagen til, at du startede med at få Botox?

Jeg har fået Botox i snart 12 år nu, og jeg startede på det i sin tid pga. at jeg havde meget dybe linjer i panden allerede i en ret ung alder. Jeg havde hørt, at Botox var ret effektiv mod det, så jeg prøvede det og har været glad for det, det gjorde for mit udseende.

Måske et dumt spørgsmål, men er du glad for, at du er startet på det?

Ja, meget glad for det. Og jeg synes, at mine dybe linjer generelt er blevet meget mildere – selv i de perioder, hvor jeg ikke har fået Botox i noget tid. Det synes jeg, er virkelig dejligt.

Hvilken betydning har behandlingerne haft for dig i din hverdag?

Selvom det måske lyder lidt plat, så føler jeg, at jeg ser meget mere åben og glad ud efter, jeg har fået Botox. Før følte jeg, at jeg så sur ud og er virkelig glad for at jeg har fået et mere mildt ansigtsudtryk som afspejler mit rigtige humør og personlighed.

botox behandling

Er du åben omkring, at du får Botox overfor venner og familie?

Hmm, både ja og nej. Det kommer lidt an på hvem, jeg taler med. For selvom jeg ikke holder det hemmeligt for nogen, er der bare nogle som slet ikke forstår, hvorfor at folk får Botox. Og omkring disse veninder taler jeg ikke rigtigt om det. Men synes, det er blevet nemmere at tale om med årene, og en mere kommerciel og ”accepteret” behandling.

Hvordan synes du generelt, dine forløb har været?

Det har været super godt! Jeg har tidligere været andre steder, men jeg har været utroligt glad for at komme hos Cosmo, da resultatet altid har været godt.

Ville du anbefale Botox til andre?

Ja, det ville jeg – og det har jeg også allerede gjort op til flere gange. Fordi jeg selv har oplevet så gode resultater med Botox, og ved at andre med samme ”problem” nok også vil få glæde af behandlingen.

Får du andre behandlinger end Botox hos Cosmo?

Ja, min allerførste behandling hos Cosmo var faktisk jeres Skin Tightening (Hudopstramning). Den fik jeg, fordi jeg følte, min hud godt kunne bruge et boost og mere fasthed. Den har jeg fået i 2 x 3 omgange. Og så tror jeg, at der var kampagne på jeres Triniti-behandling (3-i-1 Hudforyngelse) eller noget, som jeg så prøvede efterfølgende og også har været tilfreds med.

Der er ikke nogen af behandlingerne, som jeg har fortrudt eller ikke følt har været det værd.

Og så har jeg også fået lidt filler i kinderne, som jeg faktisk blev anbefalet af min behandler, Nina, da jeg ønskede at se friskere og mere opløftet ud. Hun gav mig også en smule i læberne, for at skabe harmoni i mit ansigt, og det synes jeg virkelig er blevet flot. Jeg er meget tilfreds med resultatet.

Kunne du også tænke dig at få opfrisket dit ansigt med respekt for din alder og naturlige udseende?

Book en gratis konsultation i dag


Hvis du, ligesom Susanne har, døjer med dybe rynker, som får dig til at se sur og ældre ud, og godt kunne tænke dig, at gøre noget ved det, så en book en gratis og uforpligtende konsultation hos os. Til konsultationen kan du samtidigt stille alle dine spørgsmål.


Bemærk: Du har 48 timers betænkningstid efter din konsultation.

Du er også meget velkommen til at ringe ind på tlf. 35394400 – så hjælper vi dig med at finde en tid, der passer ind i dit skema!

Ha’ en dejlig dag,

Kamilla
Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.