Vi er gladest, når vores kunder er glade - Susanne fik Botox i bekymringsrynken

“Personalet har altid taget sig god tid til at svare på spørgsmål og givet gode råd og vejledning.”

“Jeg følte, jeg var i trygge hænder.”

“Tusind tak!”

Ovenstående udtalelser er bare et lille udpluk af, hvad vores kunder har at sige om deres oplevelser hos Cosmo.

Vi har dagligt mange kunder inde til både laser-, filler- og Botox-behandlinger. Og vi oplever dagligt en stor positivet og glæde hos vores kunder. Dette betyder utroligt meget for os, og det arbejde vi udfører. Derfor vil jeg nu dele nogle af vores kunders oplevelse med dig.

Hør hvad vores kunder siger!

En kunde, ved navn Tina Valsted fortæller om sin oplevelse med Cosmo; “Jeg har fået Botox behandlinger hos Cosmo gennem de sidste 4 år, og har altid været meget tilfreds med resultatet . Personalet har altid taget sig god tid til at svare på spørgsmål og givet gode råd og vejledning… Altid smilende og imødekommende personale. Kan varmt anbefale Cosmo.”

En anden kunde, ved navn Susanne Hansen, som har fået Botox i bekymringsrynken, fortæller; “Jeg er blevet behandlet både i City og på Trianglen. Begge steder har været til 5 stjerner. Personale og behandlere har været søde og imødekommende og meget professionelle. Et sted jeg vil anbefale.”

En glad Betina Klitfelt deler sin oplevelse og siger; “Syntes der er rigtig fin service og gode resultater. De vil dog ikke kommer filler, i min panderynke fordi den ikke er dyb nok…det tager jeg som et positivt tegn på, at selvom de lever af at tjene penge – så vil de ikke lave noget, hvis de mener at resultatet ikke bliver godt ! Jeg er meget tilfreds.”

 

Om sine behandlinger hos Cosmo har Jeanett følgende at sige; “Man bliver taget godt imod og de er gode til at overholde aftalte tider… Fik Botox for første gang, og kan godt lide, at de starter med en lille smule, og at der så er gratis efterbehandling, hvis man har brug for det , så man lige kan se, hvordan man reagerer på behandlingen. 1.000 tak!”

En kunde ved navn Ibsen fortæller; “Jeg er fast kunde hos Cosmo Laser og har været det i 10 år. Jeg oplever et engageret og professionelt team med etik omkring behandlingerne, samt respekt for mig som kunde. Jeg er i medarbejderens fokus i forhold til mine ønsker, og her er rart at komme og personalet kender en. Her er et bredt udvalg af behandlinger, og priserne er rimelige. Jeg har varmt anbefalet Cosmo Laser til veninder og bekendte.”

Louise deler sin oplevelse og siger; “…De var super profesionelle og jeg følte mig ganske tryg ved behandleren og de råd hun gav. Jeg bløder nemt, så der kom også et lille blåt mærke ved den ene injektion, men fik en lille frysepose med på vejen ud, som jeg kunne lægge på, og så var det væk dagen efter. Og sidst men nok vigtigst: virkelig godt resultat! Kan varmt anbefale Cosmo.”

Trine beretter; “…Det var nemt og hurtigt at få en tid til en konsultation. Personalet var yderst smilende, serviceminded og jeg følte, jeg var i trygge hænder. Jeg fik en Botox behandling og min behandler var rigtig god til, at forklare og fortælle, hvad der skulle ske. Jeg vil helt klart anbefale Cosmolaser til andre.

Botox er populært iblandt vores kunder

Det er så dejligt, at vi har så mange glade kunder. Og som du kan læse, er rigtig mange af vores kunder meget glade for vores Botox-behandlinger. De føler sig godt vejledt, i sikre hænder og værdsætter, at vi tilbyder gratis touch-ups.

Derfor har jeg lavet et lille overblik over de mest populære områder, vi behandler med Botox, så du kan danne dig et overblik.

Her er de mest populære områder, vi behandler med Botox:

Bekymringsrynker

Bekymringsrynker er de rynker, der sidder mellem øjnene. (Det kaldes også ’11-tallet’). Bekymringsrynker bliver især tydelige, når du kniber øjnene sammen – fx. når du er ude i solen uden solbriller, eller skal koncentrere dig. Bekymringsrynker kan sætte sig fast, så du til sidst, har en permanent kløft imellem brynene. Hos nogle er det ganske charmerende, men mange har lyst til at få den reduceret eller fjernet, og her er Botox en rigtig god løsning.

Kragetæer

Kragetæer er de smilerynker, der sidder i ydersiden af øjnene. De dukker typisk frem med alderen og kan være med til at understrege ens personlighed og alder, men i nogle tilfælde kan de blive så talrige, at ansigtet unødigt ser ældre ud. Ved en række små injektioner et stykke fra øjet, kan man minimere kragetæerne, og uden at påvirke ansigtsdynamikken og det glade smil, der stadig skal kunne nå helt op til øjnene.

Pandelinjer

Pandelinjer er de vandrette linjer, der løber langs panden. Det er helt naturligt, at disse kommer frem, når du bruger din ansigtsmimik. Mange kan opleve, at linjerne sætter sig fast (dvs. stadig er tydelige, selvom panden ikke bevæger sig). Dette kan ske selv i en ret ung alder. Derfor har jeg rigtig mange kunder som er superglade, for at de kan få dem behandlet med Botox.

Brynløft

Med alderen kan brynet synke og øjenlågene blive tunge. Med ganske få prik kan Botox løfte brynet, hvilket vil resultere i et friskere (og måske yngre) look. Vi har flere kunder, der enten har fået, eller gerne vil undgå, øjenlågskirurgi, som benytter Botox til at løfte deres øjenbryn.

Avanceret Botox

Ønsker du at få lavet avanceret Botox mod f.eks. tandkødssmil (‘gummy smile’), rynker på næsen (‘bunny lines’) eller til at reducere bredden på ansigtet og derved opnå en mere feminin ansigtsform, så er dette også en mulighed hos Cosmo. Du kan få mere information herom til din konsultation.


Prøv vores ansigtsguide, som nemt og helt visuelt illustrerer de forskellige områder, vi bl.a. behandler med Botox. Du finder vores ansigtsguide hér.

Book en gratis konsultation

Hvis du er interesseret i, eller nysgerrig omkring, nogle af vores behandlinger, så book en gratis konsultation. Denne varer ca. 20 minutter og er altid helt uforpligtende.

Du kan booke din gratis konsultation online lige her eller ved at ringe til os på tlf. 35394400.

Hav det dejligt.

Mvh.

Regitze
Kosmetisk sygeplejerske
Cosmo Laser

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.