Se med da Sussie fik en Skin Tightening laserbehandling!

Skin tightening laserbehandlingen er en super populær behandling blandt kvinder og mænd i alderen 30-60 år.

Kort fortalt laver behandlingen et mindre underansigtsløft ved hjælp af lys og varme fra laseren. Du undgår altså enhver form for kirurgi. Årsagen til behandlings popularitet er, at stort set alle vil opleve at huden i underansigtet og omkring hals og bryst bliver mere poset og løsere med alderen. Ved hjælp af 3-5 skin tightening behandlinger kan huden få en mindre opstramning, hvilket giver et forfriskende og smidigt look over sigt.

Behandlingen skal ses som en langsigtet investering i din hud, da resultatet ikke vil komme lige med det samme men nærmere udvikle sig i månederne efter behandlingen.

Nu skal du møde Sussie og se hendes behandling!

Sussie er en fantastisk kvinde i sin absolut bedste alder! Hun har en helt unik udstråling, som smitter af på alle omkring hende. Sussie har været forbi Cosmo et par gange, og det er altid en fornøjelse at byde hende velkommen. I sidste uge kom Sussie så forbi til en Skin tightening behandling, og vi fik lov til at gå med! Nu kan du se hvordan behandlingen foregik, og lytte med mens jeg forklare lidt om behandlingen undervejs.

Det hele startede med en gratis konsultation

Før Sussie fik sin første skin tightening behandling, var hun forbi til en gratis og uforpligtende konsultation hos mig. Formålet med konsultationen er, at jeg som sygeplejerske får muligheden for at forklare nærmere om behandlingen, de forholdsregler man skal tage sig, og ikke mindst hvordan man skal pleje huden efterfølgende. Derudover giver konsultationen dig som kunde mulighed for at få besvaret alle dine spørgsmål, og få forventningsafstemt om behandlingen kan give dig de resultater som du ønsker.

Hvis du vil høre mere om vores skin tightening behandling, så er du velkommen til at gøre som Sussie og booke din egen personlige konsultation. Det kan du gøre ved at ringe til os på 35394400 eller ved at booking online.

Ha’ en forsat rigtig dejlig mandag

Christina

Kosmetisk sygeplejerske

Cosmo Laser