Se Kristina og Jennys misundelsesværdige resultater!

Mød Kristina og Jenny,

I dag er de to udadvendte og glade kvinder med fornyet selvtillid.

Men det var de ikke dengang jeg mødte dem.

For dengang havde Kristina nogle blålige mønstre på benene og Jenny på kinderne.

Kristina hadede at kigge ned af sine ben og frygtede allerede endnu en sommer, uden at hoppe i en sommerkjole og Jenny brød sig ikke om, hvad hun så i spejlet!

 

Det viste sig at være karsprængninger.

 

En helt normal lidelse, som rigtig mange mennesker lever med i dag – men det ville de ikke!

Så valgte de at gennemgå 3 laserbehandlinger.

Se hvordan det gik Kristina, da hun fik fjernet hendes karsprængninger på benene

 

 

Se Jennys flotte før/efter billeder og læs hvilken forskel de 3 behandlinger gjorde for hende

Jenny Clausen har været inde hos Cosmo for at få fjernet sine karsprængninger på kinderne.

Læs her, hvilken betydning resultaterne har haft for hende:

”Jeg er blevet behandlet for karsprængninger og kan se en stor forskel efter mine behandlinger. Huden er blevet mere ensartet og de røde streger er helt væk, så det har virkelig betydet en stor forskel for mig. Selve behandlingen gjorde da lidt ondt, men jeg er slet ikke afskrækket for at skulle gøre det igen. Faktisk har jeg også en del på benene som jeg gerne vil have fjernet. Forløbet hos Cosmo har været så godt! Jeg har været velinformeret og desuden har jeg været rigtig glad for min behandler, Heidi, som er sød og professionel. Folk har været søde og var jeg var det mindste i tvivl skulle jeg bare komme ind. Så jeg kommer helt sikkert igen næste gang jeg skal have fjernet mine karsprængninger”

Vil du bliver den næste succes historie?

Med venlig hilsen

Sarah Crone

Direktør hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik