Behandlingstid

Behandlingstid

15-20 min

Bedøvelse

Bedøvelse

Ingen

Nedetid / opheling

Nedetid / opheling

Ingen

Resultat

Resultat

Efter 10-14 dage

Holdbarhed

Holdbarhed

3-4 måneder

Solregime

Solregime

Ingen

Betænkningstid

Betænkningstid

48 timer

MyCosmo fra pris

570 kr.

Få et øjenbrynsløft med en botox behandling

Tunge øjenlåg kan få dig til at se træt og endda nedtrykt ud. Heldigvis kan dette afhjælpes ved løft af øjenbryn med en Botox behandling. Denne behandling går helt simpelt ind og løfter øjenbrynene, som derved kan medvirke til et friskere og mere åbent ansigt.

Behandlingen kan med fordel også udføres, hvis du døjer med et øjenbryn, der er højere eller lavere placeret end det andet. Dette kan justeres med et øjenbrynsløft med Botox.

Løft af øjenbryn vs. kirurgi

Ved løft af øjenbryn med Botox skabes der samtidigt et lille løft af øjenlåg. Men hvis du døjer med løs hud på øjenlåget, og ønsker at fjerne dette, er kirurgi nødvendigt, da Botox ikke kan fjerne overskydende hud.

Øjenbrynsløft med Botox er en populær og effektiv behandling, som er til gavn for rigtig mange. Både mænd og kvinder får udført denne behandling, da den kan være utroligt opløftende og skabe et mere opfrisket udseende.


Brynløft med Botox

I hele øjenbrynspartiet sidder to muskler. Den ene trækker nedad og den anden trækker opad – som to elastikker. Behandlingen virker ved at benytte en bestemt mængde Botox – tilpasset dit specifikke ansigt og behov – i den muskel, der trækker nedad. Dette medvirker til at musklen slapper af, og derved sker et løft af øjenbryn.


Vi skaber de perfekte resultater med øjenbrynsløft

Hos Cosmo arbejder vi altid udfra målet om at skabe resultater, som ikke går på kompromis med dit naturlige udseende. Dette betyder meget for os og det er et bærende element i vores dna at behandle med respekt for dit naturlige udseende. Det kræver kun 1 behandling pr. behandlingssted, for at reducere dine mimiske rynker ved løft af øjenbryn.


De vigtigste fordele ved øjenbrynsløft med Botox er altså:

- Du slipper for kirurgi og får et mere naturligtøjenbrynsløft

- Du får samtidig også et løft af øjenlåg og kommer til at se friskere ud

- Dit udseende kommer til at virke betydeligt yngre

Hos Cosmo udføres din Botox behandling med Botox fra kvalitetsmærket Vistabel.

Effekten af din behandling sker ikke øjeblikkeligt, men indtræffer ca. 7-12 dage efter din behandling er afsluttet.

Den fulde effekt ser du efter 14 dage. Resultatet holder normalt mellem 3-6 måneder. Vi anbefaler, at du holder dit resultat ved lige med opfølgende behandlinger 1-2 gange om året. Læs med her og få de 5 vigtigste virkninger af Botox.


Ønsker du at få et løft af øjenbryn og løft af øjenlåg?

Hvis du ønsker at få et friskere og mere åbent udseende med et løft af øjenbryn, så book en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores hudlæger, inden din første behandling. Her vil du få grundig information om behandlingen og få mulighed for at stille eventuelle spørgsmål samt høre om øjenbrynsløft pris.

Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerheds regel om betænkningstid.

Udskyd kirurgi med Botox

Før og efter

Bliv klogere på behandlingen

Før din behandling

Expand FAQ

Inden dit første øjenbrynsløft med Botox skal du til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores hudlæger, hvor du vil få grundig information om behandlingen.

Konsultationen skal finde sted minimum 48 timer før selve Botox behandlingen ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed regel om betænkningstid.

Under din behandling

Expand FAQ

Selve Botox behandlingen ved løft af øjenbryn foregår ved, at der med en meget tynd nål, indsprøjtes små mængder af Botox i de muskler, som laver den uønskede rynke.

Botox behandlingen er smertefri, og hurtigt overstået.

Efter din behandling

Expand FAQ

Efter Botox behandlingen vil du have små myggestiklignende hævelser omkring de steder, hvor nålen har været. De forsvinder dog igen indenfor få timer.

Du må ikke røre området, dyrke sport eller bruge makeup i de efterfølgende 4 timer.

Da vi alle er forskellige, skal der også varierende mængder Botox til at få fuld effekt.

Det er muligt at få en touch-up efter din behandling mod betaling af 500 kr. Denne kan udføres tidligst 2 uger og senest 3 uger efter din behandling.

Generelle bivirkninger ved behandling

Det er helt almindeligt at opleve forbigående gener som let rødme, hævelse, blå mærker eller let kløe. Andre almindelige bivirkninger kan være hovedpine i de første par dage.

Yderst sjældne bivirkninger er influenzalignende symptomer, en tose eller allergiske reaktioner i form af et anafylaksis chok. Der er ikke rapporteret nogen kendte senfølger. Oplever du en uventet reaktion, så skal du kontakte vores sygeplejersker og læge.

Generelle kontraindikationer

Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager, ikke:

– Gravid eller ammer

– Allergi overfor botulinum toksin, humant albumin, laktose, natrium succinate

– Sjældne neuromuskulære sygdomme

– Medicin såsom aminoglykosider, pencillamin, quinine, kalciumblokkere eller særlige blodfortyndende medicin.

 • KARSPRÆNGNINGER - NÆSE

  Bekymringsrynke

  Bekymringsrynker er ikke altid lige populære at have, da de sidder helt centralt i ansigtet og kan endda få dig til at synes sur, medtaget og ældre end du i virkeligheden er. Heldigvis kan dette afhjælpes ved brug af effektiv Botox behandling.

 • Panderynker

  Panderynker

  Linjer og rynker i panden er en del af den naturlige aldring. Dog kan de også være til stor gene, hvis de kommer tidligt og ikke stemmer overens med det øvrige udseende. Heldigvis kan du få bugt med panderynker ved hjælp af en Botox behandling.

 • Rynker øjne

  Rynker øjne

  Rynker langs øjnene (smilerynker) kan være utroligt charmerende. Dog kan de også være en gene, hvis de kommer i en tidlig alder, eller fordi ens ældre udseende ikke stemmer overens med den indre aldre. Disse kan dog fjernes ved hjælp af effektiv Botox behandling.

 • MASSETER BOTOX - FÅ EN EFFEKTIV BEHANDLING

  Reduktion af tyggemuskel

  Kraftige tyggemuskler kan være skyld i, at ens ansigt virker maskulint og firkantet. Dette er typisk til stor gene for de kvinder, som døjer med det. Heldigvis kan du ved hjælp af behandling med Botox gøre ansigtet smallere og mere feminint.

 • Skin Booster

  Rygerynker

  De såkaldte rygerynker, som er mimiske rynker opstået af bevægelse ved munden, kan nemt få dig til at se sur ud, hvilket er en stor gene. Du kan heldigvis slippe for rynkerne ved hjælp af en effektiv Botox behandling, så du kommer til at se glad ud igen.

 • Cosmo plus

  Næserynker

  Næserynker kommer typisk med alderen og er rynker, der sidder omkring eller ved siden af næsen. De kan dog påvirke dit udseende meget og derfor være til stor gene. En Botox behandling er heldigvis meget effektiv imod næserynker.

 • Cosmelan

  Tandkødssmil

  Hvis du er en af dem, der tager dig selv i at holde igen med at smile, fordi du har tandkødssmil, så kan du heldigvis nemt gøre noget ved det. En Botox behandling kan nemlig hjælpe dig af med dit gummysmile, så du kan smile løs igen.

Det siger vores kunder om Cosmo Laser

Det er vigtigt for os, at vores kunder har haft en god oplevelse, og er glade for vores behandlinger og vejledning. Vi værdsætter derfor altid, at du giver en anmeldelse med ros (eller ris) på Trustpilot, så vi kan yde den bedste service for vores kunder.

Rentefri Finansiering

Hos Cosmo tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med SPARXPRES. Her har du mulighed for, at låne penge til dine behandlinger. Der er ingen renter på dit lån, og det koster blot 25 kr. om måneden foruden din afbetaling.

LÆS MERE OG PRØV LÅNEBEREGNEREN
Spar 25% med MyCosmo

MyCosmo – Medlemskabet, der giver dig adgang til lave priser – Når det passer dig!

Slip for at vente på månedlige kampagner og tilbud og få adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger. Lyder det ikke lækkert? Så er MyCosmo helt sikkert medlemskabet for dig!

LÆS MERE OM MYCOSMO