Derfor er A-vitamin rynkernes værste fjende

Derfor er A-vitamin rynkernes værste fjende

Vi skal passe på vores hud

Huden er kroppens største organ, og derfor skal vi også passe godt på den. Ikke kun for, at den skal se pæn ud, men også for at holde den sund og rask, og beskytte den mod frie radikaler, som bl.a. kommer fra forurening, solens stråler og rygning.

Vores hud bliver dagligt eksponeret for mange ydre faktorer. Disse faktorer, som luftforurening og sol er gradvist med til at ødelægge hudens kollagen, som medfører, at huden mister sin elastin og bliver mere løs og grå at se på.

A-vitamin har dokumenteret effekt mod rynker og uren hud

Vi er alle født med beskyttende A-vitamin i huden. Men niveauet falder, jo mere sollys vi udsætter huden for, og jo ældre vi bliver.

Det er bevist, at A-vitamin eller Retinol, som det også kaldes, kan forbedre hudens struktur, afhjælpe uren hud, rynker og solskader i form af for eksempel pigmentpletter. Og så har det en virkning på tør hud. Vi taler altså om en ingrediens, som er i stand til at påvirke hudcellernes opførelse til det bedre.

Når A-vitamin bliver tilføjet til huden, hjælper det med at øge hudens væksthastighed og evne til at binde vand i hudcellerne. På den måde vil de ødelagte hudceller blive udskiftet og hudens fugtniveau vil stige, hvilket giver huden en smukkere glød og mere spændstighed.

Forskellige typer af A-vitamin

Der findes forskelle former af A-vitamin, og vitaminet kan både indtages via kosten og kosttilskud eller påføres direkte på huden for at forbedre hudens struktur og afhjælpe tørhed og urenheder i huden.

Hos Cosmo Laser blander vi os ikke i din kost eller om du tager kosttilskud, men vi rådgiver dig hellere end gerne, når det kommer til hudpleje gennem produkter og behandlinger, som vi ved virker.

Derfor vi jeg i dag gerne forklare dig lidt om en af vores absolutte bestsellere blandt både kunder og personale, når det kommer til hudplejeprodukter. Nemlig Super3 Booster - Clinical, som er en yderst effektiv A-vitamincreme, der giver synlige resultater.

Derfor virker Super3 Booster - clinical

Super3 Booster findes både som clinical-version og som ikke-clinical-version. Hos Cosmo Laser forhandler vi clinical-versionen. Forskellen er, at der i clinical-versionen er 3x så meget A-vitamin, hvilket gør den til et mere kraftfuldt produkt, og derfor kan den også kun købes i kosmetiske klinikker, som er uddannet til at rådgive i produktet - og altså ikke i den lokale Matas, hvor du kan finde ikke-clinical-versionen.

Super3 Booster indeholder A-vitamin estre, hvilket kort fortalt betyder, at vitaminet er "pakket ind", så det først udløses og omdannes til Retinol i huden, hvor det giver effekt. Derfor gør Super3 Booster heller ikke huden tynd og lysfølsom, som andre A-vitamin-cremer og Retinol-produkter kan gøre.

Super3 Booster - Clinical skal ikke ses som en almindelig dagcreme, og man skal huske på, at det er en stærk creme med aktive ingredienser, som huden kan reagere på. Derfor anbefaler vi, at man starter forsigtigt ud med at bruge cremen hver anden aften, og holder pause, hvis man oplever rødme og irritation i huden.

Det er normalt, at huden reagerer på cremen, men hvis du oplever vedvarende irritation, så er cremen ikke for dig.

Hvis du ikke oplever irritation ved brug af cremen, så kan du sagtens trappe stille og roligt op, og bruge cremen både morgen og aften.

Super3 Booster - Clinical kan købes i alle Cosmo Lasers klinikker.

Derfor skal du vælge Cosmo Laser

Cosmo Laser er stedet for dig, der ønsker at bringe dit indre frem i dit ydre med effektive, diskrete og naturlige resultater, som ingen andre end dig kender hemmeligheden bag.

Alle vores behandlere er specialuddannede sygeplejersker og hjælper dig med at skræddersy et behandlingsforløb efter dine ønsker og behov.

Vi har siden 2009 udført mere end 250.000 behandlinger og er nogle af de mest erfarne i branchen.

Hos Cosmo Laser tilbyder vi mange forskellige behandlinger, som f.eks. permanent hårfjerningbotox, filler, fjernelse af karsprængninger og behandling mod pigmentforandringer.